Kronika e Zezë

Një shtetas i Serbisë arrestohet në vendkalimin kufitarë “Bllacë”

Pasditen e djeshme në vendkalimin kufitarë “Bl

Pasditen e djeshme në vendkalimin kufitarë “Bllacë” është arrestuar një shtetas i Serbisë (25) i cili ka pasur ndalesë për hyrje në shtetin tonë.
“Në ora 17:43 policia ka privuar nga liria S.A. (25) nga R. Serbisë, sepse pas kontrolleve dhe evidencës është konstatuar se personi ka “Ndalesë për hyrje në RMV”, njoftojnë nga MPB.