Lajme

Një grua në krye të SHSKUK, kjo është mjekja që mori kryesimin e Bordit të Shërbimit Spitalor

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar nga sot do të ketë në krye një grua.

Doktoresha Agreta Gecaj-Gashi ka marr kryesimin e Bordit Drejtues të SHSKUK-së.

Sipas statutit të SHSKUK-së, kjo pozitë shkon me rotacion.

Deri më sot atë e ka mbajtur Xhevat Jakupi që është mikrobiolog.

Gecaj-Gashi është anesteziologe dhe intensiviste në QKUK.

Ajo një nga tri gratë anëtare të Bordit Drejtues.