Showbiz

Një dron futet në Big Brother Vip vetëm për Sabianin, sjell dhuratën më të çmuar për të

Ditën e sotme Sabiani është surprizuar nga fami

Ditën e sotme Sabiani është surprizuar nga familja e tij,veçanërisht nga fëmijët.Ata kanë vendosur ti dërgojnë me dron atij një bluze të shkruajtur :VAZHDO KËSHTU BABI,TË DUA duke e inkurajuar në këtë rrugëtim që ai ka marrë.Ai është prekur dhe përlotur shumë nga kjo surprizë e veçantë që familjarët e tij vendosën ti bëjnë.Duket se kjo surprizë e ka lumturuar jashtëmase këngëtarin duke ndarë dhe një përqafim të ngrohtë me banorët që kishte përreth.