Lajme

“Ngërçi” në Gjykatën Kushtetuese/ Arta Vorpsi sqaron statusin e saj

Anëtarja e Gjykatës Kushtetuese, Arta Vorpsi,

Anëtarja e Gjykatës Kushtetuese, Arta Vorpsi, e cila zgjodhi të betohet për këtë vend tek një notere të mërkurën, ka folur sot për mediat duke sqaruar statusin e saj.

E pyetur nëse ajo ndodhet aktualisht në Gjykatën Kushtetuese si këshilltare apo si anëtare e saj, Vorpsi tha se ajo ndodhet në këtë institutcion kyç si gjyqtare dhe jo si këshilltare.


Etiketa: ,