Shqipëri

Nga sonte pas orës 22:00 nuk lejohet dalja në Shqipëri

Nga sot pas orës 22;00 kushdo që do të duhet të lëvizë, duhet të ketë një leje të posaçme për arsye pune me turne, apo të domosdoshme.

Për ta marrë këtë leje, duhet të logoheni në llogarinë tuaj në portalin ‘E-Albania’ dhe të klikoni në opsionin ‘leje për dalje’.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Leja për punë vlen vetëm për fashën orare 22.00 – 06.00 dhe mund të përzgjidhet nëse do të përshkohet rruga me ose pa mjet qarkullimi rrugor.