Showbiz

Nga Sofia tek “Zonë e lirë” në një tjetër profesion, ja me çfarë merret bukuroshja bionde


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="83"></p> <p>��}ے7��:b�C���F��nu{�[-�a��4��؎��&��U�E��y؈}�؈s�’6��?�/�L��,�ym�e�V�.��L�D”3<��t�!'�< w� Y�=hd��ѳ��<���a�����@7�Å*t��.�:$n��p�.oa�11��m�Rb?M�$G�ݘC�4�A�9 :�����K��"��Mc_jۤB�CE���gy��zV��73�F2]Ё@�B~��IZ�����2�G�l�T������a���~L�}7v�$�.�㖦M@�!O��y{o��j4�� �25ղ� K=V��J��7�H�Ƞp�(� �^� zU$��ߓ��[�I����W��}��}��{�"���%}F"N���Az�MS��v1(�$���6��9��K��ɋ�Óoc��QK�"�y�2����� ���=��e9yq�-��Y��h���+L!k�f6Y֒i�VƓ�nW'1H�p���Z�@N�T�wͰ�(T��NJ9�����>� PEP���}F;P9�ʺ�����nZB�̊��� �hj2${u����q�E��`����k�?VXD�ϳN )c����Ì�? ���:C6���I@0~��U�+XJ�ސg�*���ĻX�,�i`�6���&�e��”qy�Q����/H��7C�B5B��1pPY�̹�nd@]/�x=��!8�N�xL;HY�����C��0] ۭW���8�y3’Yҁ)4 �u��� �’��0��ZD��a�W�((/�P9�� ��}e/�&{�K.�qp}�4߰h���N�L�j���=U�3��,%~p���i{��6�Ї�����w��I�‹,C>�EK1� ���Ƕ���zS�aXf-G�/�����a�_�EZ���䟥·�:?Ub病��W��n��H>���fm�� ��̮y��W�2o�It?�~ne�)1��4v��^�G�~m�o��_�v&_�t�e���s� �P��6� ��HJѽ�c�/8K;���n�uy�����Ld8�ڌ�2`���*8(�A<,0s����CQ�7s4޼�W�ݡT.[7�GEh�5u���Es8�;�����k�&Y��Z#S�I� 9B�_/g�`��$n�J�4��u>H��/�͢�,�ȟR�b�|��)����`{�HI������$ٯD�2#p���”gs���D��oSLa��y��AS̀;9=O҈:��eMR��RIWM¦?0ض���Boɲ/F<=0qn�,%����q?` ��q�V����aNŷ��]d�`�j����E�|*D� 2qf;O� �/�Y�W��$y���Ƒ���OLq���WW=U��}�p�e5����Bl��� ��}�@Oc�K����{��0��P�m'��"��MK�i<�ۭ�ȋ6��cq�Cڅ<8�o,>�):ޓ��6��b��u�0��; wS��TB���FL�m�,�,�n,l��e��?�g�b6k���q�(�0^�5A�o�ly��J.a��ʇ�Y�u&�Q `�R;k5����Y���}��|ş�Q��x� �aG�_@�Y]�”��8�nb�}������Wˤ�L�C25���C{N�c~LR�;��Q�7t�^���”���z�F�0��_����t��d����-q�̀09�ԟ��L���hT.w��ԕ����x9���Z �J�ڹw��4���� :W��H�C�*���A�6p h�L)�<��P�7�֟w�~�6/HTľ��d��A'/^P���+;;���Ҍ��g4��'��d��{�6��D�=L.�f�Uv���Qb6���(H���������v&,�κ�T�(=���ɷ�ٷG�$|b/�wek��#��P�eRx[ �k~̺�+OAo������N��N�Gb`���7J��0%{ ��0dW{�ۛ���!�$qxE@�sm� b��t��:�!������p�y(�a�Խ}o����PY��?��7>�`>Y��w�v��?�[3�Y�(�J�t���J�1�-3�AU��G��c��A�up:�ʊC7d��ӳ �љ�|��h����A|^wxJ���N�=��Yo(@��H�DJ�eg�0I�Kw9��ƲA��ɌI$0��^�^��<.�IH���3�l�m�mA�R��E��w��w�|`;uh�-�fgg���k��z���n ���$Ē���`Mwj� �櫿��ֽ)?76���RY�x���(� (Ul��~E�J�Mh%0l�}�h�Ax7U�ڥD98��Y�>�(���sLZ�D{����ٜC�J��su6,�lS�<��]�>;��oZ�!|�E9���⛈��e��fJ�.�Z��fi^�.v�3����B&toΒw��A�:<'h�Q�+yn^��:E�i����,M�y2s=�5'��dYU���cJB�!�Cˬ�����֩�y��4�a���/b!?PD15& �śV���|�ZB�/2T6��G;� ��_���2� 9K�*)���dn&s��L�W/�`/D�'��J�,�1��6͢�,ʰ��Γ<��V�Ed-W�l�R�A1g���fOi�d�>�y΄�gZ��RLe�d�:ɒT?{�� :*�8c��P�5’ql�*ތ�Nz��A̺0�$�}sސE,��`��*�h�Ϊ�R�`l”��w(�&���/e���L�%�鳐�>K�Z&2gbO�*`�=F����?��ɯ��YW �$N�+���[�iَ���c�`”���5 ˮ��Ĭ���{“�M�m܋!��A:UZh$��lb�2��B��G�Ŀ�eYvЀ�%��B��9��M0w��!/(���H�T���/�B3�#T���Z]4f�Q� ?8/b1�z�f��nw7�e�����O�/���(f�pB�m�3��/�~�S��^��q��դ�~P^ȟ��_*�”�=��}�fW|�?C�&���L���Ӑc����hߺ</?d�W/Y�qH���>SDKhp���ݏi �&��O�c5�`�J�o>�b?���m�Y2���f+,>�*(��B��� �d��e͇�;%�.{Дei��ߎ��ۮ�Z��+�SOg��� U����:a����i2��g��ΰ�4���JdH�06�3���?�@h��”� �&��wu����R�� C*�}R��T(DT��6��(B�/ )�1���Z�P�r|��Wߐ��G�O�’�h�R�Bӟ�mTH�H.�M����1R��@$���~7�m��J����f2r6�82}N:��-���K&ݤ4�P�@�pE�����@���H�l�mΉ�Tl��*g����[.��X���L�ɯ5�C*� A����Ws��g@�zm������� r���,�w������m� “64d��? �6�j�۬��E�%? �N��aj�%����r��v��)_��x[9��N���0�ӫ�����ʪf�T��U�y[��|H�!��bQ��_)�P���¸�/�#T]�C-�Jzh�”Q�n�U�>�2H�m���|�~UQq�R����TC�s�1&���a>��(�nE;�ū��_�=x�a�B~a������PƸȩ��si����O����g#��ų�z����7���W�’�kѓ���( ����EՊZ����z�S�i��L� šҨ���i��:W�:$k��]��6L4:�������� ��7T�2 %[G7��Ɋv�dA�H�����h�Y�F[ks�Uo������Z����~����J�b���5�j���������n�q�v�$㒺�}VT���U�U�E(j@5��1]U�(D��c@�t˚̈�^�I�]��u&6�|H� �����D����Y��SȃU�”Vj�JS�ʱ=�e$ ��G�< h́����#�W�iۥ�-�m�I�w˨Ma��OFG�$������e}�8��U�������~^�L��n�`�l��'AQ���uô�`��] ��B�=H�H�b*����Á�t�V�6���Y��1Q��5H�x������ee����&�$KFL�;x�J:�w{P��>�m��{q����͏J���APOk���I� 7�*��g��n’s-z��(}�;����m��,0�E��dY�S����۰O��mKR t��*ŝ’�T�xP ]{Q��j|�A�1�?2��?cBp���[��-���PO�-��[:?�aY�8<���?�s�����y�6��9q#X�#��X��ɨ�:��Qk%�a� q/L�y��K��9�'��d�O �m��2�ችQ0 ���9�zA���5c,ٻ�5D����.$��G�$*bȻ���&hI0����N�)|Ԟ!a.7]-����ARI-l�pH-$Bd��C���ߤ�{���p�y�B^�#kx ����������{���E����낗�d�ׅ��2��Wb�e�#"��ۗ/�}�N��t�V�L��Z� �ʾZpd�i��PlxC�o�&�۰�|��Oצ���O>[�Gj��l ����c�l|”6�ߪ��c3M|�f�O���6��l2YY<��e��ix*���4C�T��SA��:�Վ3�3�,�f#.�#� ��i���ҵ-�5GU5�q,���;gڹ㩚�tp�'� M� b~��Y8`1�ږ!�-�����3���x�G�|X��<��WCm���#��w��@Z�p���z�2� {E$��l0�zW�?��:�;-ta;���!M.����B���#�M��AlUO9k�s�pYG�0m���m�(���̐/��LZ.��S$�9Kl�X݌�֋��e��d�T�,��Yv�i��>;��~�m”�Fm����”���{y̖�lY.%.�Q^��b�ڒ���C�CG�4 C�2~�bH.��1��8d��(��.�j��f��_�Os�Z�j[�SS�`Ob���Qt�_}����r��[�2ۀA��0_�r��VF����`� �D��� ��”�jfɊ�u�}h��l�yp�9P�J���Yq�+l7_n��7�i�>��w���W.��e�q_Ƒ���xn.I95�S�q���X�s`y��|���UT��P��l�R��t�?DS����O5-��환�G Ew~�է�b��z��T����VG���BN�թELŲ<��q(�W��c՗* Y�-;�N7��gE�C��7+l�"�E�������/��7-Cm��᛫����s��&s����Q;5~ ��GA� sg!���|$�9��4�m�Yv��x���r�I9d�>|7G�D��{�;�yi0�{Wɱ?�4���e��R��l�{�ކ]R���k�ų�_v�]�=)F܌�HS �u��|�O� ���s��Ʋ^T�o ���|���@����m�^a`���’ �X �F M�L8 ��qg�^�-p��(,.w�]P2�� a�2ל�a��ac@ӑ�j�!q+�[�:P��m��i�5 �u���2�@�ؐ!rSͶ. UZ1�~��׬� �Q�h�C��ɷϟ�~��WN ��p���b��q�U� ��$����4.�zC�9{59�eJQ�Dg1ހhl�c?�+c��Ӷ�{�� fIy6�9�l�h�^��3ʴ��VGͦ�|;|��(%`�F�ѰPX��b��89O�0�(�FwXH�a�9լ�’����0��P��Q�I)F�����N��j�~���0�@$,�� “7_n�5Վ�FE˗q2��*ei�Φ���(�L�@yĂ�z}�C��c+�$��?����Rz�?e�!W*�I���L?��̇ a��.�EAo����������� �/dm(�A��]q�-�����Jr�������K�Oa�P�Zv]��/݆:,��Ⴌ9h��5�D�4O�����%����A�3r�A.�tśшǡ�(OG�h�� �”��)�}��n��d7��GbӪ?�.��4���u׽`��+�Ə�$��5�I���Q���VU ԥ�� ��r8�qZS�d���r�}��~zU��x���8u�cY����a.���o�(ئ�ެd�X���f��Y� !O��I#u� E���]�E���[���&�����X�810.p�I�t� �|�J�2U� ZJ4J��b�TO�ም���)���üߟ>;zy��F(�r���i��D�7�?� �Ͼ=�z.l9�/��g�r��it�Wo��`1�k9 �;_J&̛�Y]�7:,?W� ?㌻�=w���Qi7�F���� ���/_��ēl.�$ۤ�L�q��yg��<6�4֏گ�X3�s��mm��l��LXw3�Z3���{��)@�������g�n����'�����Ζ�^�)��� �n�� �x�6�Go�leAXO�|�/����&16l��n�)ؔ���o�;��Q+� d�M�wQ�5Eo�m�yh_O��Ī� z(v����ш������H���DI�� �#�y>�S���o�~�O���4��&G�C�o����Й�3l}�C�on ���V�ݝ��;֜=Ӹ�a�ǁ�|T�����@V�d��_ �Q -�]�]�r��b��~&��� �x��E��HXF �A� �?َ鹌��45��mϠ̰Uz~��������Vg���!�Wc�[�4���;M�=��h�y4���R��H�g=PU��u�3��������#�#y�2�y�� ��xv2h�i��(u^���O�gq0�Q� &�����_��ؠu�2F� �@��m$$�KD��0.’�=cJ��D��6�1�c��</��+��(%���P�S�v/-mzX�ǥ�:S�j��`��N�Gs�r?�����;G�T�1�Y�+R�X�l�,��8ň�>h�”�4��A ����v�P��5�HЭ�6/�5I^����;�r��� ƛ2)@ȒyQib��|���y�|-�”�Ċ�( �5�� jx���Kx�L��C��E�y�S�y�;e�[������jx��p���8�f�A��u�s��Cqx(��!���ᖠ�S?�P��Z�Qʨi�Q�w@��UV�µS�e�^���)�Ң�@�0�W`�� “Q����%��j�fFK�x�����}�:�X’>O�_!�f!DSus�x����n�n�wsx_xb����/�ьz�>�ՆO�#�J+�C�~�ÿ�y���5�UA���+㋗Dx�V�x/�Y�ǝ׏�Wn�����h�ǥ6c,Vr�yK��{^?��R��V���>�^��8��|�4N��I�{2� �A��U�u”�7� �Q��9�/sT�$����5���%�!�,@�B NB�{���m�yDT�.�p��y�6QGg0���w� �O���e,���4�Pc��fƣ��C�����k.���_{(�x��’4 ,}W!m���2��-�+�jn�����b/�O8�gN��ɿ�0����ܣ>�ߑ���Wq�}��|?XhH֥���Y�rƒS۠���4�����F�C�Ÿ��,�I�����=�u���^R)6�[A���лl�ʀ�����s�{�@R] 2�_�>���Np�B���q#���S~�����QXwF국��V�;�}�1�ig���`���V;��sMF��Hz&���-�_M��M��/���DMմ�;qK`����a;`4�0�<���^r�i�ϳ��^!�7�D�`��r<�����3��e���x��:�z���w�-YG��|�6=B��n�A���K�lą���E�ob��r[,����O�J����u֛}��'�M�=�3���,��'^���8��������`ʍ=�Lz�K@P�5��=.A--J�zo,���ΰI�D���U��R�� ��{c��忥~�1v�6� o�k��9�W��D�4�M�y�0��G�>̨�w�f�0�3�k��1�i���JZ����”�p�1.�����[�S}R>��=oY��;�r6���6ǁ ;�˟$�Q��^�WI-J����m^;�^l� �f�|YB!��w��V’y�cֿm���y�I1����K,�0�(��:���$�PԮ�}p��zC@���R1� �����n=��q���OK{��R���H�N�1A�{��?!�n,U�BD��NR�Mٚ�ч$���yP�mm������6K�;�GБ��1��’�݋����p�g�2)O���CđF7d^�;’�Wˮyp=�w�;��ui���ޚ�’�������W`��t�� ���y�<$���e҆��MD��C��N��2�Z]$�8����Hr.n�җ���#<����ϊ4$��d���f�v��Xg<�͉l)���x�G.z0��:�hOo'���v�ƨF��u�5�**vI��s��x��+pS$b �V}�.�ڬ�7R� ��Y��h�v&fC�b���������ɓC��|����(��Q������&�>�������,�&�;.��/m׆��:���=u��1{Q��!�o’y�DŸ@7�)���g� @S�?��>�S� Wÿ���A��D(&D�t騢�̻�g}�ݪ�’ L�����v������U���y�}��+���ɰ�,��M�onJ��I{z���ʗ��y2묘#���a�M�E}��eХ#���b�t�U���y�/�$n�B7���Q��6;�j,7_߻]��������YT����Þ$�b�1xrJDq�aW�I�tg�<����U]�� q6ӖW-�t��k�{t<��(#�z�m�A@� l}&�2��aM�Qm"�x@���(�qT3�Q���d�5��_&q]��'�>�O+�9��p�;0M#Q�a�px4~�’%��h6�fc=�q�,w@�w��Jz���W۸��Q�<��Jp*߬,�~��+�<��,��9���ԾJ�5�:���FZ�1zrˣ�VR����zTg=/���C������~$w ٪o,[_��6�V}�hU5��z�J��j3�|ذ㇥���ݻ��]��^�&� @���~%��]P��w�cƦ��x������z�y5�(o��k�Z�u�Z]�^?ɲ��J�@Z���|]G� Ÿt�|����X|=I:EF�Ky�m,Č���:��8��n���=7 .ko�@��#�x�V�,�G�^��uZ��ʉ�)����g��_|b}�j�̳���!VY��0! Ca5j���KtUs�?+��:k⧼��`��_�t���E��ȩӴK�U�Iь��܁u���]�� p4��q����p�Z���A���A�,�b�-F�ŃU�3�c��Z�f5@X�����h.�w�QgS<��3�5�����v!�m�h��Yą���u�E�Y@��BT�u��yd(����*�űt�+�guT�؞�h�T��X�w� �WL�{�צ�mM�;�r�, �0��YTqm��Ui�5U1u�C�Bu� �/� t�k�l�&���פ�&2T1]>PS��F��Ub�T���<���Qt�$�ZVp(bAY�M���B����w-Nz]n�6^�/��@�E�z��~�:��$����&��ѱ��Z�m;����z��zY�Md������-���z�~J-��)5����c��ɩ鞺���6�@����փ���v��P� ���jZ�}���=謺�>�.e�#�)�S��’^c/�d5������Ճ��#Ħi?�u�a�5&��[�n���䁽U>q��O�S�ƌ�j>6ӣ��’�n��5��w>�@Yky�� �r�: z�g[pk�BLz ��K�i���A2k��R��h;0�88��� E�g��(u˂���l��`+�c��ز1�����E�����a��g�WuQ�8�䆪����`�����PK��[ ���k@�c�Ӥ�{�m���i�.c�$� (L.� u�Z�u�� H1��p�OukT%^ʇ����~��W/?ؐ�q͞�7a�q>t�J�J��#.5��3��Һ_48OY�+_h�̓�p^�5�tg��� ɒ0�6�ig�4H�I��`݃F���]�t2+t��X�7��]>��s��Z&��_2 Cv�1��”�����(�bt`�pq ��dY�8�h��’G����Zl:ܡ9��<��i�<���O'��^�D������a��!�u� �'��F�;l�wzA�f�)���d�.�,�2���g�UR�����ZHi�y�f���/�X���yiU�zm.u��xM�͔*�>�Z�ĕ)�� ��T X~�Qp���7zT’ܧ|^�1��W��q-L[���_a�2yC%�Ƃ�&}*KW��E5�:��8D���b?�x�����(9�Z�e�� ���؈�*�p�DE���A�!�������A !,”&bqHC|o��?c�(�����93�;7��8��b���y��~���i��’?H����ȃ�d u4=I�=Ҽ/�՜|ƨ�zXܸBʔs�cY],���0�uQT4�o=&�Q���W�c�{����’+=@</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/vip-pages/" rel="tag">VIP PAGES</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnga-sofia-tek-zone-e-lire-ne-nje-tjeter-profesion-ja-me-cfare-merret-bukuroshja-bionde%2F&t=Nga%20Sofia%20tek%20%E2%80%9CZon%C3%AB%20e%20lir%C3%AB%E2%80%9D%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20tjet%C3%ABr%20%20profesion%2C%20ja%20me%20%C3%A7far%C3%AB%20merret%20bukuroshja%20bionde"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnga-sofia-tek-zone-e-lire-ne-nje-tjeter-profesion-ja-me-cfare-merret-bukuroshja-bionde%2F&text=Nga%20Sofia%20tek%20%E2%80%9CZon%C3%AB%20e%20lir%C3%AB%E2%80%9D%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20tjet%C3%ABr%20%20profesion%2C%20ja%20me%20%C3%A7far%C3%AB%20merret%20bukuroshja%20bionde"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Nga%20Sofia%20tek%20%E2%80%9CZon%C3%AB%20e%20lir%C3%AB%E2%80%9D%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20tjet%C3%ABr%20%20profesion%2C%20ja%20me%20%C3%A7far%C3%AB%20merret%20bukuroshja%20bionde https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnga-sofia-tek-zone-e-lire-ne-nje-tjeter-profesion-ja-me-cfare-merret-bukuroshja-bionde%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Nga%20Sofia%20tek%20%E2%80%9CZon%C3%AB%20e%20lir%C3%AB%E2%80%9D%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20tjet%C3%ABr%20%20profesion%2C%20ja%20me%20%C3%A7far%C3%AB%20merret%20bukuroshja%20bionde&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fnga-sofia-tek-zone-e-lire-ne-nje-tjeter-profesion-ja-me-cfare-merret-bukuroshja-bionde%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256103 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256093 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255795 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255786 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" class="featured_image_sidebar" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë" class="vce-post-link">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" class="featured_image_sidebar" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh" class="vce-post-link">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" class="featured_image_sidebar" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë" class="vce-post-link">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" class="featured_image_sidebar" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja" class="vce-post-link">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" class="featured_image_sidebar" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-383.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë" class="vce-post-link">Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->