Maqedoni

Nga dita e nesërme, gomat e dimrit dhe zinxhirët të obliguara

Për shkak të sigurisë së tyre, shoferët ligjërisht duhet t’i vendosi gomat e dimrit në automjetet e tyre deri më 15 nëntor, respektivisht deri nesër.

Obligimi ligjor për posedim të pajisjeve dimërore hyn në fuqi prej 15 nëntorit ndërsa zgjatë deri më 15 mars.

Shoferët përveç ndërrimit të gomave, duhet të bëjnë edhe kontrollin e sasisë së vajit dhe antifrizit në makinë.

Drejtuesve të makinave u rekomandohet që t’u përshtaten kushteve dimërore në rrugë dhe të kenë kujdes gjatë vozitjes.

Loading…