Sport

Nesër Shqipëri-Francë në Arenën Kombëtare/ Policia masa në një zonë të gjerë: Si do kufizohet qarkullimi (porosi tifozëve)


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="36.168207613339"></p> <p>��}�r�H����PÎ�3�q�l�G��q_ڧ���s�;E�H��K�#�a�v���D�}>��������*��R�yZ�i @UeeeefeeeU=�]+nfWC�� <��y�Xȣ�A%}����a"���A%��C�l�_�Ɲ�>�(�Eo���w��#�i<��,h��šq�� }uz Z1)�8��q1�����"he݃�M���� x��M�S7�؀_�Ѡ�i����9�}`P]a�Y"ƒ C�e��������Z�ǻt� �5*�z'��<��^5�[5늁H�~ -8O��a�QEpiUV���ԇQgS��5���� �u�Y�Ł@���s���� �Y������z#<,���2���m�C��u �m �Fx�@B��"�.�C֍���#���@��׷B����AK�#��ۺ���L�� �wc,��e��"��]�^��Ă�-�b��-�,�*�{)�73�Rd�� 4�|��i�Ii��M��� [*�+�8Hk�R��� kп�����1E��`���S�lGUӜTه"ɮ*�����j0-߲-�f�S���P=��y�;Mۨ�Sw]�����5�p��'iv ���xfN��~<��‚q:��"�#�h���1�d�h<��({<���+�N7[��'-0�� F�>s��O������<���&3j�3�����y�@n�8�ҒQh�a�LG�� ���N���>C������ “�IM.�ӈ�,��� ����ÿ��XUA;�3�|����б�a ���S FI�4���$Z��P�,B�a�VZE�U�V�>N–�t4�:��y9����D� ;��e�gU�h�dA�D�ᗄ�A��@;Kx����࿣D��=�������1�}��SN��������H>��������]��w<���0�!P(N�����/c�i�/�$"X�:O�O)f�m7HA��<���x��k�AȺ��{s�5�#`G6v�n�W�CRXf=iZ�y�j*�*C�,��&��4]�y��C��[�M;���Fb -�(����<��a �Mуg�i���`�����G�#B䬨0�h�e�:{�� H>^֛�>W� wTPQ���aSB�&|�du?�F~��4NV�a�vE��i$�U��|k��ms߶�d��`a-iHp#�4�Q��j������5��{C�YY�>B������(*���L�(��LV`��o�UV��肫���u��S~ȕ�OK;�3����S2���հ�’�����3Up�U�e�?V��M��q��U�*&Sd��h�͈_��q!��T|Ҁ��J�t� ݫcla��#�0�.*}#x���{(�ٲ��L~N��9�wp�f �$�C�w#6 GX8A�xv*u�|����`����[��du2LK��n+J5�ڋ��ݕ��n�3w�K��oCo�z’�;��À&��L�챙�B�@E�)�A����(M2�t�cH�Q�NFIO,7��B�Ը�Q1�:繜�g���a��������Nwv���cviR&��vY�:إ~3��q2�<�����L��J��O$��W���`� 91K�/�"9���tW�LԋU�m ZΉ�,����m> 3��6Gw�������� ���94qv�Hau_�� �^�� ���G���#�0~o=�ѯK����[7�?|a��cIf_w�ڈ-�����:X4%��6��k�Qx�W#��a(^�Uވ/��dč� pu����*e����Q$B�e����Xh^u�J�{d��`FA;h�����Cw�Mў�%)[�����Ҥ��B�B���?z��g�^�=,�[�K�zb���h�mT;�A�Ē� ��^r$��LX#W�t�YW�]�h�Wg-�S�~��W���֔q�͛��dL�M}�~ �f����b��5_S)Yָbɭ�R!� U����H�������8i�F�1#����8��u9!�ص���odC#��0�Z+[G}$�UMݨ�ӗ0u:��0|��:��O �g��4�Dž�����5�IX����� ��”yv�s��[.6R���(�<q>�z��Iu�(�����ǝ�0���(j�<"�fq��o�h4�?�j�1��K��|8s��c�0���F��Iy�ZA�Sޔf9���;z��8O�(e?O��|-��<�ۧ�L�ȥ]�R0�W���R�������皼��$�֯� A���4zi���<��ץC�lv���8!%��"`��;�� n0�>�l�aȯ�)��Οi�eq^1����z8�ZZv-h�#@G5����”8��h�q�_^ }�� ���T���kW�!�{�&�#K��|W�ׯ-gf� @���뭊�Uh����gf�IĠD;&”�����D�iS�����K�g�^�AbD��O�k�S�����j1@=��Q�H���:&âu�z�.� ʭ�fOH�z�ϺA�%”�� :G�h`��d�t�а/���`-�z�;l1��2��}��3ɩپ��w{��N�T�q����%���W�g˕?���Z�8�������(��5iJ��n���6����a�<a><����B�ÇY�W���Y6�+7�R���l6����Y�x�`K�г님p��0����:Gҵ<����V�«����Y��y6s3�����t[פ��S��l����Y��Y�@��q+�,g�~ͷ�����D "͞t,6o����>Z ��H��؏����a���|���f(xR��8�ㅅj7.�̔�v���*Zq���xKK�A�V��%� ,’V;��mY��j��5r�s���f���v�@7�9y����)�T抇��ȵ����V h0�aΠ�hN�^޼�u�ͺ0�4�;?oH<��U�y� �M5]�P0v�l9ş��I�j�e(��Meh��PD-��g��6��� w��`��Û��Ռw�`G��Pdrլ9��~ͫUa"����2�^E͉[י�Q�܋!��A.�T�IЃ��ğ�h>�ʍb;Oq� ���AƖL����D�s� �h�g#Y�Ҥ[,O�-Ҵ0’��.Ѣ2C�JK�=�h:�0�K���^����~~���3E<��NH�n�`���A�8�!����ע�|R��w��_���O���(�>�)或�ߣ����#�5;�V?|��:�4���3>��)�H�L%��Woy�����c�SO���y<�Х'�U�z�"ɎPJ<���)��=��V|�׊���ޮb����K"��sZPOހM�v;|������ʶ���o�������5?�Qc�I�8S�Q�;��� ��[+�L��`��Vz�2Ra$�eH9�ʅJ~ �:OAi �B����)P�]�]"C��z�%x�`?j�TK� �(�F��@Z9|Y�AJ>��C�o���_�zŞ���~Ê� ʴBן|�䕒JV�&�� ��I_�@�(���׳�-��;�4�>���Ŋ���(/_�-ZƝX9P4Ɩ@”h�c�T��W�)d+�b�z:�TD�.k��jgڍ/d+��MZ��gY���_���(5A�Lq1�WKK����f}��j�������<:T ~}r*?�/��>�C����l�aj�m��<�˺K&��ڤ_T|�$[�#2B�r�y4��AC�h�mP��8��M8=ȋ;��� 0�1'_��� x����0r�.���?7X�ԏٵ㶸�g� A���9���$;4����MA�_C���~�0�/�7��r,�Q�C��ݠ��y�;cB�e�� ��~(ԫ��/�}ZY�.�Ų�I���##�N2N����?{�ݿ�ׯ޼�a}�͵���i;�*�:c�!z2��A����2��;�i}���tڢ=�0yS*%�X%�HK&�B��m0�c4yi�[a0�h�nB%�紹�x�L)Œnb���IG�A��2�� �H��X��?������M������ժ��D�b���V5���ehu�[�kѭ�0N��n���_6��p#r�B���D�}e�Tj^���0`���Lf��*�$J���P�IBL.( }$���xP~U���>�2H�’�0�X�,ktj��p$x�P�Ү��@���^��h ���]<��J<��G��E� ;� w=~2:j��� ���ey�X`U�������~Q�j^}�mC���U����U4�욳d�<��Qg0��(A�)q��|�`R|�rҧ:�S}��h�UV�j.��z�V�q�JSKʃ�r5 �fjڨ #B!�����-�V�KjeW��2�M���)�7mF?���/��>�2�%���G@�6n�z7���r���gT��R&��n �ܨ-�I⿖�e�/��ms ��)�q�=��Ku�*��D�nny����4���:�-�N)YBh����j�b��t����+ִ�8��1�F�l�j �n�z?N�1’k �)RϮ��7�8�=P��7�ִj[�e������������W�V��mt%̍����[�쮴�]��#մ�8M��’��R)û��(�`� ��[�A����#4xrs��������~�Z������3�?���M����yA6Y��o�9�iÓP>�vi߼LCb�y2Jh��`��p�>:�M���Z2<�X�{l$�R&Be��{ԭ0��蜘6O�A��֚�*����j?�Y":=��F�݃ʒ����"�fX&�U�m s��j�/h���o�K%��Mw�!��*���� �M:x@R�'�w�������SK��״�״�-^�_�Zg��ex}�)x�M��.u�-��}�cSV��P8��o�~�r��� ����5�AH�;�?�l|%w�/����|�wٳ��0⮹&>w7���p��΅�cn2YY>)��iDB��4͠� `�A’T�� `�v��ɮ��0����@8�Y�J����z����MϱF�i n���a�^�}pr^�Ԟ �J��<��X[b[m��#�1o/�g�[=��CR��:)��������7�Y =S�eaj�� wCI��D��f������‹N�N������`��$�@,OiOg���A����e�!���mjc���W�)*��̠O$RY�6�M�e���L��Zn^�:��3�ɒ�Y���Yv횋�>?���ޑys����h0��`|y?�<��x���J��t�L�5�M���(B��m��ɿ^.�ؖ�jƥ��2�l�����T8��Eq7���R�v���1���N[��IQ����_^�N6G͉Y~��,WM��27���o3���7 �v�Bb/�e0���JN�*�ț��ŷ™��yIU%��6:������t�Ҩ�{�iw�@��� wa:.4�b���p��q|yP1��L���A�S:�¦#qEw��q��+Z��S�?�N5�89�j�SS�;��v잞���S��O��V/���`{ ں��� �kj�]w���~��k?9�t�i����k���ٺ�}g�l���c���ό�.}v��f�>���氚�8u��Zzݳ�X�i^�ii�=�@�l�[�1�ƊՊ� �e��l��Kէ�*”U�3+U��֤�q�z��;Ѭ3���μ�ڱ�����S�<6���7�*W7DųkM�0|�t-�0u���O����>����T�mb��>��x>��k�oM�=�”V�ۆ��A�s@=��� ���0(�������xwmn�o3�+�C ׇ����0]��<�ݪ՘�UD@��yt��L��}h�ԩl�7�>8kQ-����I�Lu:s�*]�n��VԹ~-<��'�f0+�4�����R4m׻#�8�v�nW��nq���v�w�Rˀf�{��#��E?S(��C�LƂa�QXR���D�@pH/��b�^�uI��2�R��r��W*�Zq2�U ?�l�%�~6J8U��]'�&���@��d���Dם �Мk:�t�pL����.��$�P+��2 �z��T�J�JU jT&UCGSb(�����<*I�6��DK�xV�ab��@/� �%vB/fc�#�A��c�B!J� ���U�`���/X}? z�0�d�F�w!Q]�D�eјL��wWN�=��F�N�!d�p՟io6�c}�um,1�*��i�</a><��;��$[�Ū� 8H�I_��a_�f�M�O �TRͰݼ���ALpd�՘��_���z�@�z>�}��1��� x Iժ���y��{��qQ�����”�Ȩ��)QgĆ��8�D�U�%���8�*�d�.��U�b������7G�5�.�?(l��T�)|��7�4�#�T��@@U��}�E!�”�G-“���峖Ս-���(� �uI̟�����x��%�w:��aJ������a��Mx�9 f�ڙ2�Ȩ!�Y�������4?�ͅ ��(F*�۷��$N44��Yw�%�Kynbt��B�’�ܛ�l*��S��;y5�)i�vJ�a���i#�?��،#��8�C����2��.�߅ޒ���Hw|g”ܟѼj�V�gLz���Б���l���A-��_F�G�(�#˛ggZ��ˑG&��!���4dt-F;J��A��׵仯^�jÇ�I�x���C��H;����0ȍ��G�e�ĝoY�� �^N��h����z��W�n[�QM��uЄ��,����Iˋ`��d�ɞNj���?%�^h�?�i~3`�d(l� QY�(`0؎�2}�gy}{��X��P4Ƈ20 vA�Ѷ�I ��p�8m�����=t�Exe ͭ7�����&6d{��Fɞ2�(�0�@���(��6%մ%�Ê&F�Q�k� N�o�4 �(���V�JnEBU2�m”%?=Y���� H��D�G���L+�J�� d����,� r[G�9�j’R[BǩV!�eLӀ9�9�S�J;ON�h���n��X��Du� 35e#:�|�K�iy�� ��s�bD�] c�Y��<>=/�*�=9�SL���>�&�д����CA$’�cD��9��1� j��|�Q����%FF;R Ym�W�#�:mL�_�<3�H��8��a@ť���a�9Ms�K� �jh!6�4���tӑGv���#%"D�)� s͘ ���$��f��5q��~���3��Kj� �G�0ڒ+ 3N�����_�6 %W5���Q�@J� �w,�cC,!�EM�������Z�Lп@MI�T)����`��G��l��Ȱ���tb��|�����q�f��܉ ӽ� �2�t-�G�n�;h��QY��T�{s^��V6�Z��$�Q���Gs����d|�w���'@��pT�-�K�uA4$�g�m!n,VN&�jɈ|��$h$��LM %>�[d��$V^�)A�D��>o!7⛢¬۴7Ք�%��r~���k4�Y�We�wK��H����vO�fGK���0ޗ��ђ�Q�#�$o*�S���z3:i”�S����CP��A���1?�� �;<=��:�Q����[K�a*F�=�����Wo��ܩ�Y�漈l[A�ɱ|9 �l�I Oҷ4�����M�=�Z�mΣ�r��|QT�,�<~��EA���Ձ�G�4�ix$��U��]w��8��I1�D��a)��nܒ�QL�3B���1��`��³���"�dx1!���#���"%����iלZ.��3жd�b�[1 5�YKjE|��p�x?�FA"���X0���I�0?��T�`��I����Rh�,>}��� t]�����*�*� ���Ӣ;^’�m*������� �2��k�s�5�e$w��7�q��ߋ�J8`�€���b<]O�p���ᆴ�Ҡ��� ��M����L�y�]�ڌC lͩ�$��'�VU�kӒԀ]2�q�Z'��3bs2��f������I��y���^U�OP�c��.D�+�}ؕ�ws�L�>~u��J��)��[�$m����Z Ċ����q���88�����<��v6�;g5�ʥn�CY�^N^��H.�?��hj`_UFE�+Ňe�9}q���d��ա�t��h-;�:�� ;~����a��-�b%o���.�Ʋ"l9��Y��)�0�Y��՚<;/�2��ffͯ��'� �"���|^ �N�D��(��Q�ܡ{��`����A���+���3Jkj����c�6�Ć)l�3��;�=ZU�~�a�����=.��[ �w���0m�������A¯��r+R�taneq�Q�ɞ�go���W�+v����7�h���y�����7��nq|�թ�X0x��y ����z((t��'�� ��bV�ҵ�/�O�ƖN��BKakBp�av=���h�抏>Fb��G������ᰋ.�~�ʀ�R��|`�>��UM�J�B�ܢ�.�i9��yW��Oӳ�R���Fռq�����T�N5��DȵA#�#�!(P�e��k�8��} ^J�/�BaF���x� ���8�>�%���,�ˋ4T��R]���c�aX�w�:�W����`�T��T�_2�”��VVɰ����߲��۟�)Z�ֽ���R�[���x�6�O�߷�8|:�M�����y?x��� �+Ƽ$�X$��2Y,�F� Sm�Q��-�p�CV.��jj_�F�1��q�)��7Qr�9�G’�z�f����m*�ԇg��i)�m��|����w޾�����UU5��}��h���~���qӭ��O��ot�������� օ�.O����+b��k���ݰGeˑ�E8{���W’��G���S��L�-:���`O�[��y3C~b:~;>��X�=�ͤj0/9o� ^��ڐ�ZPk�k����9�[��= ^�DZ[��R�/�3��%�”U�p���nm��8}��(?~���=��A7S�ƕ�ǡ�<$8�΄��63�V1�Mƽ��3�Ԩ7�_��� 7>2W�M�H6=6�����!A<��Plٽ����G����(��7Â��pKy�Vs�V��jT0�FK��9���v;�+qvi%�6n�gju �B�e+pAU��|�u�f�d�|�@}����a�n�O0��%�K��@{*��^�_�x:�B��R>�B�W���{���y�2ˡ�������[�S��t��+ ���ūx�i,���ٯ��=y</q></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fneser-shqiperi-france-ne-arenen-kombetare-policia-masa-ne-nje-zone-te-gjere-si-do-kufizohet-qarkullimi-porosi-tifozeve%2F&t=Nes%C3%ABr%20Shqip%C3%ABri-Franc%C3%AB%20n%C3%AB%20Aren%C3%ABn%20Komb%C3%ABtare%2F%20Policia%20masa%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20zon%C3%AB%20t%C3%AB%20gjer%C3%AB%3A%20Si%20do%20kufizohet%20qarkullimi%20%28porosi%20tifoz%C3%ABve%29"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fneser-shqiperi-france-ne-arenen-kombetare-policia-masa-ne-nje-zone-te-gjere-si-do-kufizohet-qarkullimi-porosi-tifozeve%2F&text=Nes%C3%ABr%20Shqip%C3%ABri-Franc%C3%AB%20n%C3%AB%20Aren%C3%ABn%20Komb%C3%ABtare%2F%20Policia%20masa%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20zon%C3%AB%20t%C3%AB%20gjer%C3%AB%3A%20Si%20do%20kufizohet%20qarkullimi%20%28porosi%20tifoz%C3%ABve%29"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Nes%C3%ABr%20Shqip%C3%ABri-Franc%C3%AB%20n%C3%AB%20Aren%C3%ABn%20Komb%C3%ABtare%2F%20Policia%20masa%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20zon%C3%AB%20t%C3%AB%20gjer%C3%AB%3A%20Si%20do%20kufizohet%20qarkullimi%20%28porosi%20tifoz%C3%ABve%29 https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fneser-shqiperi-france-ne-arenen-kombetare-policia-masa-ne-nje-zone-te-gjere-si-do-kufizohet-qarkullimi-porosi-tifozeve%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Nes%C3%ABr%20Shqip%C3%ABri-Franc%C3%AB%20n%C3%AB%20Aren%C3%ABn%20Komb%C3%ABtare%2F%20Policia%20masa%20n%C3%AB%20nj%C3%AB%20zon%C3%AB%20t%C3%AB%20gjer%C3%AB%3A%20Si%20do%20kufizohet%20qarkullimi%20%28porosi%20tifoz%C3%ABve%29&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fneser-shqiperi-france-ne-arenen-kombetare-policia-masa-ne-nje-zone-te-gjere-si-do-kufizohet-qarkullimi-porosi-tifozeve%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-238052 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pertoke-dhe-lakuriq-shikoni-festen-e-cmendur-te-guardioles-video/" title="Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të Guardiolës (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-276.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pertoke-dhe-lakuriq-shikoni-festen-e-cmendur-te-guardioles-video/" title="Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të Guardiolës (VIDEO)">Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të Guardiolës (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238032 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-milan-rikthehet-te-scudeto-pas-11-vitesh-kuqezinjte-zbresin-nga-froni-interin/" title="VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh, kuqezinjtë zbresin nga froni Interin"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-274.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-milan-rikthehet-te-scudeto-pas-11-vitesh-kuqezinjte-zbresin-nga-froni-interin/" title="VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh, kuqezinjtë zbresin nga froni Interin">VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh, kuqezinjtë zbresin nga froni Interin</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238017 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ndeshje-per-infarkt-man-city-permbys-gjithcka-dhe-e-prek-titullin/" title="Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e “prek” titullin"> <img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-145x100.png.pagespeed.ic.zt0rnWbtpY.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-145x100.png.pagespeed.ic.zt0rnWbtpY.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-380x260.png.pagespeed.ic.5MVm3IvP68.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ndeshje-per-infarkt-man-city-permbys-gjithcka-dhe-e-prek-titullin/" title="Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e “prek” titullin">Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e “prek” titullin</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-238009 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/atmosfera-festive-sheshi-skenderbej-mbushet-me-tifozet-shqiptar-per-ndeshjen-milan-sasuolo/" title="Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me tifozët shqiptar për ndeshjen Milan-Sasuolo"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-271.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/atmosfera-festive-sheshi-skenderbej-mbushet-me-tifozet-shqiptar-per-ndeshjen-milan-sasuolo/" title="Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me tifozët shqiptar për ndeshjen Milan-Sasuolo">Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me tifozët shqiptar për ndeshjen Milan-Sasuolo</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pertoke-dhe-lakuriq-shikoni-festen-e-cmendur-te-guardioles-video/" class="featured_image_sidebar" title="Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të Guardiolës (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-276.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pertoke-dhe-lakuriq-shikoni-festen-e-cmendur-te-guardioles-video/" title="Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të Guardiolës (VIDEO)" class="vce-post-link">Përtokë dhe lakuriq, shikoni festën e “çmendur” të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milan-rikthehet-te-scudeto-pas-11-vitesh-kuqezinjte-zbresin-nga-froni-interin/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh, kuqezinjtë zbresin nga froni Interin"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-274.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milan-rikthehet-te-scudeto-pas-11-vitesh-kuqezinjte-zbresin-nga-froni-interin/" title="VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh, kuqezinjtë zbresin nga froni Interin" class="vce-post-link">VIDEO/ Milan rikthehet te Scudeto pas 11 vitesh...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ndeshje-per-infarkt-man-city-permbys-gjithcka-dhe-e-prek-titullin/" class="featured_image_sidebar" title="Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e “prek” titullin"><span class="vce-post-img"><img width="145" height="100" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-145x100.png.pagespeed.ic.zt0rnWbtpY.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-145x100.png.pagespeed.ic.zt0rnWbtpY.jpg 145w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/x55A7B936-4913-4496-8EF3-AFE64D200CAE-380x260.png.pagespeed.ic.5MVm3IvP68.jpg 380w" sizes="(max-width: 145px) 100vw, 145px"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ndeshje-per-infarkt-man-city-permbys-gjithcka-dhe-e-prek-titullin/" title="Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e “prek” titullin" class="vce-post-link">Ndeshje për infarkt, Man City përmbys gjithçka dhe e...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/atmosfera-festive-sheshi-skenderbej-mbushet-me-tifozet-shqiptar-per-ndeshjen-milan-sasuolo/" class="featured_image_sidebar" title="Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me tifozët shqiptar për ndeshjen Milan-Sasuolo"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-271.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/atmosfera-festive-sheshi-skenderbej-mbushet-me-tifozet-shqiptar-per-ndeshjen-milan-sasuolo/" title="Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me tifozët shqiptar për ndeshjen Milan-Sasuolo" class="vce-post-link">Atmosfera festive/ Sheshi ‘Skënderbej’ mbushet me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/kupa-e-botes-vjen-ne-shqiperi-ne-tirane-ekspozohet-trofeu-nga-ish-lojtari-brazilian-tifozet-mund-ta-shohin-nga-afer/" class="featured_image_sidebar" title="Kupa e Botës vjen në Shqipëri! Në Tiranë ekspozohet trofeu nga ish-lojtari brazilian, tifozët mund ta shohin nga afër"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-268.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/kupa-e-botes-vjen-ne-shqiperi-ne-tirane-ekspozohet-trofeu-nga-ish-lojtari-brazilian-tifozet-mund-ta-shohin-nga-afer/" title="Kupa e Botës vjen në Shqipëri! Në Tiranë ekspozohet trofeu nga ish-lojtari brazilian, tifozët mund ta shohin nga afër" class="vce-post-link">Kupa e Botës vjen në Shqipëri! Në Tiranë ekspozohet...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->