Lajme

Nesër në Mapo, flet mjeku që denoncoi koncesionet në shëndetësi

Mjeku Artan Koni, urologu i specializuar, që g

Mjeku Artan Koni, urologu i specializuar, që guxoi të denoncojë koncesionet në shendetësi, tregon për gazetën Mapo të vërtetat e këtyre aferave me qindra milionë euro në vit. Mjeku Koni një zë i vetmuar, thotë se ka në të vërtetë mbështetjen e shumë kolegëve, të cilët e telefonojnë por nuk guxojnë të dalin hapur sepse rrezikojnë vendin e punës.

Koni u bë i famshëm këto ditë me një video që postoi në faqen e tij në Facebook. Në intervistën pë gazetën Mapo, ai argumenton pse janë abuzime koncesionet në shëndetësi, që nga; check-up, sterilizimi, apo hemodializa. Koni tregon debatin me Beqajn dhe pse u la jashtë sistemit, si shumë i kualifikuar.

Denoncimi i Artan Konit:


Etiketa: ,