Humor

Në Kosovë shiten sakëza për femrat që kanë humbur ndjenjat

Shpesh në rrjete sociale kemi parë lloj – llo

Shpesh në rrjete sociale kemi parë lloj – lloj artikujsh e ilaqesh që shiten në mënyrë ilegale.

Prej mjaltit për largimin e magjisë, tani po qarkullon nga një faqe edhe shitja e sakëzave për gratë apo femrat që kanë humbur ndjenjat, përcjellë Indeksonline.

Madje, thuhet se efekti arrihet për 15 minuta dhe nuk kanë kundër efekte

The post Në Kosovë shiten sakëza për femrat që kanë humbur ndjenjat appeared first on Gazetaobserver.com.