Lajme

Në këto komuna do të ketë ndërprerje të rrymës nesër

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit, do të realizojë KEDS në disa lokacione në Kosovë për çka edhe do të ketë ndeprerje të rrymës nesër.

Njoftimi i plotë i KEDS:

Pejë:

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Vendet: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva 1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva 1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi 1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzhala.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klina II (kodi: 52000004) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Vendet: Pompa e benzinës Xemajl Myrtaj, Zajmi, Videja, Polca, Deiqi, Grabonica, Dollova, Drenovci, Poterq i Epër, Poterq i Ulët, Dugujeva , Bokshiqi, Fabrika e bllokave “Boksh- Kosova” Bokshiq, Jagoda, Krushevë e Madhe,  lagjja Palushaj dhe Dodaj, Budisalci, Rudica, Stupë, Tërestenik dhe Lutogllavë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi: 52000003) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Vendet: Pogragjë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Klinavci (kodi: 52000002) prej orës 14:30 deri në ora 15:30

Vendet: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fusha e Pejës (kodi: 50000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabërgjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja: Montim i ndarësit linjor.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (TMK) (kodi: 82082003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Spitali i Qytetit dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja: Shqyrtimi I mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (kodi: 82082001) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Vendet: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), Rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva (kodi: 82082004) prej orës 14:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët:535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, .611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (TMK) (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: : Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci, Zhegovci

Arsyeja: Ndërrimi i 3 shtyllave të kalbura të drurit të tensionit të mesëm në Vërbicë të Zhegovcit.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (TMK) (kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llazarevë, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe Gracë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave 12m dhe premontimi i tyre.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej orës 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

12.06.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QMI I (kodi: 41000011) prej orës 08:00 deri në ora 09:00

Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh dhe  Hospital Kosova.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve tek Gorenja.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi: 41000012) prej orës 09:30 deri në ora 12:00

Vendet: Banullë, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjija dhe Pojata.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re me konzollë.

3.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Burimi (kodi: 41048004) prej orës 12:00 deri në ora 14:30

Vendet: Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit te Aeroportit.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllën e re me konzollë.

12.06.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shkabaj (kodi: 15019002) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Shkabaj, Mazgiti- një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Arsyeja: Do të bëhen punime dhe shqyrtime në Transformatorin 10/0.4 kV i cili gjindet në oborrin e Nj.P. Shkabaj.