Kuriozitete

Në Gjermani vlen edhe jeta e pulës! Ja pse i kanë vendosur jelek asaj

Në Gjermani dihet që jeta vlerësohet shumë, spitalet kanë kushte shumë të mira dhe cilësohet si një vend me si guri shumë të lartë.

Por një gjë që ka ndodhur në Gjermani ka ndodhur. Një pule e cila lëvizte shumë nga ferma e saj dhe kalonte rrugën i kanë veshur një jelek që ndriçon, në mënyrë që makinat mos ta marrin para.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Jeleku që i kanë veshur pulës kushton 16 euro. Pula Henriette e kalon rrugën me jelek të verdhë sigurie. Ajo jeton në Wald-Michelbach.

Sipas mediave gjermane jeta e çdo gjallese vlen dhe shumë dhe të gjithë duhet të kujdesemi.