Lajme

“Ndriçim në çdo cep të komunës”, Ahmeti njofton për nënshkrimin e gjashtë kontratave

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka deklaruar se ka nënshkruar gjashtë kontrata të mirëmbajtjes së ndriçimit për lagjet në kryeqytet.

Ai ka deklaruar se një gjë e tillë ka të bëj me rrjetin ekzistues në kryeqytet.

Edhe pse përgjegjësia nuk ishte komplet e jona, i kërkojmë falje qytetarëve për mosfunksionimin e rregullt dhe terrin e padëshiruar nga të gjithë ne.”, ka shkruar  Ahmeti.

Postimi i plotë:

Më në fund, pas një procesi shumë të gjatë janë nënshkruar 6 kontratat e mirëmbajtjes së ndriçimit për çdo cep të komunës sonë.  Kjo ka të bëjë me rrjetin ekzistues.  Edhe pse përgjegjësia nuk ishte komplet e jona, i kërkojmë falje qytetarëve për mosfunksionimin e rregullt dhe terrin e padëshiruar nga të gjithë ne.