Lajme

Ndoka: Deri në moshën 24 vjeç kam punuar si elektroauto

Të shtunën, autorja e programit “Pop Cultur

Të shtunën, autorja e programit “Pop Culture në Top Channel ka shkuar në Vaun e Dejës, vendlindja e politikanit Nard Ndoka, i cili ka qenë i ftuar në “Një ditë me Dojnën”.

Teksa kanë vizituar disa prej vendeve më të veçanta për Nardin, Dojna dhe politikani kanë qenë edhe në kishë duke qenë se Nard Ndoka ka një lidhje të veçantë me fenë.

Veç kësaj Dojna e ka pyetur Nardin se cila është puna e parë që ka bërë para se të bëhej politikan.

“Kam punuar elektroauto, ky është profesioni im i parë dhe është një profesion shumë i mirë. Kam punuar deri në moshën 24 vjeçare dhe isha i vetmi që punoja elektroauto në gjithë rrethin e Shkodrës.

Kisha kategorinë e 5-të pra isha mjeshtër/usta, ishte rast unikal se nuk lejohej të merrje këtë kategori nëse nuk i kishe 30 vjet punë”, ka treguar Nardi.

Elektroauto quhen pikërisht njerëzit që rregullojnë pjesët elektrike të makinave dhe Nardi kështu e ka filluar karrierën e tij.