Kronika e Zezë

MPB: Në 24 orët e fundit, për mosmbajte të maskës janë gjobitur 643 persona

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Repub

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 643 shkelje.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.