Kronika e Zezë

MPB: 474 persona sanksionohen për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Nga MPB informojnë se dje janë sanksionuar 474

Nga MPB informojnë se dje janë sanksionuar 474 persona për mosmbajtjen e maskave mbrojtëse

“Gjatë natës së kaluar (04.05.07.2020) në gjithë territorin e vendit MPB-ja ka regjistruar 474 shkelje të masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse”, thuhet në deklaratën e MPB-së.

Nga Ministria për Punë të Brendshme apelojnë deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet që ja miratuar Qeveria me qëllim të ballafaqimit me Covid-19.