Maqedoni

MPB: 156 shkelje në trafik në Shkup, 47 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (21.04.2021) vetëm në territorin e Shkupit ka regjistruar 157 shkelje të rregullave në trafik, prej tyre: 47 për tejkalim të shpejtësisë, 10 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 5 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar edhe 5 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 3 për kalim në të kuqe në semaforë, 5 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 41 për parkim të parregullt.

– Advertisements –