Showbiz

Mori vëmendjen e mediave të huaja, Loredana krah për krah me Ronaldon

��}�rI��h����nH�


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="42"></p> <p>��}�rI��h����nH��D�(����VM�UU�SUF @y@y��Zf�f��;f3f��I}ɺGd ‘j�j�J�<"�="<<<��="����向^;��4���ҷ���&��_���ne�f�w�r�Q�U �0��<���ш�AB{d��C"�BF^� �8"�������U��=nL���7=?� ��0�C��r�#Э��i��ӓWd��Pddʮ��b.1��`Z���iC�M)�;UE�iG ������)�P�F"�XQ���2&�ꐂ�6$� ��$EM4�T�0� b��T�A��g^�S�@RI�|���RcW��~�.��ci;��>��cz��)�<����v)y_]�* ���~N�$y��$9�}��N3�dr �w����.&�"x���#>��+GӔ�o~ ‘9E^@�k��s�x�’���r��V��G� s|j(d����x�?�Yʀ���>����~��2:@�;y֊�ɍx¸�’�8��e���Kx>`٤�?�=��C#�&�� �R�D�������c���H˟z��5Ȕ���g�}��g8vWHل� �o��=�YGϿ?y��՛gK� �4L�yg p�D`�a>&)��h*JS3���p�{~�_ �ij�h�8C�O��o�~U���4MiJ]��uG��}���Y�b�f+�f��Y���R�M��T�0��7�nR-x�TM){06���lC’�J�<���ra�{A��O�$�ea��SӤ|�#XQ�땹S#���3����_9��������a�Cq�Rۭ���ڏ�u ���<u�Z�x�¾�}R�����B�[�X��B�6ߍ��2��{�����l����w)�pu��Y*�{��6g���0�� ���uE��Q{�4V^wB}lSe��U�����Y��Յ�W��l�7ɪ�h�T��q7`t�s |���|�-6��F(Y⾴T� Iӿ�0R�.�pp$J��<��#�%9Ȱ�m�1��o�����l1=Py�$�O"��`ޖ��LӈyU�7�cXV'��_�S�v&u�$�l���uR��R�VΗ��7��0p6��)ۧ��#��8 �"�T�c����V����:42�[��E#fL�*���I����F&NB�ID�u��~p��2��,��)���uE�vl�ů6�:��*ʟ�RtgOT�#�[-Ė�����M9�;a�mS,�{��#�Ll�À=G��_l��>t78(7��l��/�<��[@v�F�.��ayc��u���� ����- �a>���p7%{J����tD��:I�����_���cy��F�m���^�`c�H�m��m?KbQ���U�P *�J�5JBW�Y��2@�1���x~���o�+ޔ�������&ö<�� ��|�J�yp>���T�,0.� ����I�djz�e����’�wh&%�b���8��qqE~=�� �ѕ�tZ���,l1oi�x�t UV��k���cr>��=��’��U-�QU�(&>Y�+�R��P�_T��n�����y��+���]�Yz0��$���E{�:A��P��P^�i�(�kQ��;�~��$�#���i/�#���Jhhɠ䝝�[�~����jﻻd�����6���{���M}L+��#Gt�s���)y7�?)�C��4kr�X��K:/�l�؉�£�$i�ч� �T��H”(�2 �)��ga�ǔ%��A鈲YW����8��I�8b{;@o�|*ـ�=p��&��~篜#I��5����z���OZ��#�d�p�y(ZA�T]j���DLQ�� ���>����Z��R���(d�g�]��R�2�S�I�q��|Pd3aa��(�oPmm�s&���חB����Xx&(�-<�����3��WQ�Ctʷ(�Ϻ��Wy��%�{4=����`��I}�� �-M�O� ��Iz�籨p�Ʃ/X�0�H�M��$l"�U� X�@x�-y���S�6ݲ�wv&)%�q�f�'���&Й*� BL�����t�F��l��U�,͝r&c��M*������N�"]�RX��S�+�^�V�Vك��wS� ����w�2��D�&�d����������!�Z%^Ϲ:�t^��|��,c������T�!|�E9�������e�k�fJj��Z��fi^�.v�3����B&�uwΒw��F�:<��i�V�+yn^��:E�aYΧ�,U�y2s=�5'��dYU���cB�!�sˬ뵳��֩�y��4��;��-b!�'������O�7�AA�������l4��'�{~�=ԣ��� e�0��URه��L��9̙B�^��Z�‹���^�c�m.�E%Y�aqeu�,�V�Ed-W�,�T�A1����fOi�d�+4�q�δr7���T��%��S5�NAtT�q�pM�kNb[vY� ��ʙ�ua�.H��! i�!!ge@�6�U��@�@��/�4P�M�fL��=�O��>y’3�P0�G�=؁�Љ��9���hW��8��K����aZ��:�m4`”���� M/���d�>�%”��í��!��A8Lh$��lb��27�j��ǭػƥi�_��%�����3V��`�u�ď�ip6��$LV�a�R�#I���J]�f�V�>���N=�w��x��������;���߸�0��%pB�Շ�W��d��)�e/��8��rR�?�o�������/��a���3��G�w��`_�3tk�J����Oe�ix8 �0�=��@C��eY�!=�|C�/i� �O�/{T�-����Fw/��%�e�1ُR�dGj�=��P�?zx�G^|���mN�n�`�ݱ=�[|xUH���Ɠ’`��z�������a]���K��J�f9�c���/h�Řz�8��/h���b�� ��’��L�B�>�^z�}�Fxgد�”CX8�����b���Y B�)�P��&ƿ�KD � �K :&p�%n��TJ�B$�@��������)$%0��q�yC�N���K������k2y/T+4��Z������$&�Z �ñ+ x”c��Yl�@����4�6�������s��t�-t� �ƅE�al$ ���輹ז�:� D*��n��`N���`;~R9�^|.J���HB�+D�i1�&�A �.H�)ί��œ^�Z�-W�ZQ^�XD�C���S��bu��AH���q�V>�2d�St�Uճ���G.��i�”���$Y�””�m�v� h4���Ck���8�us8�^��]q,+`vuG��Y�wZv��#@a��Ku*�Ra���#W���I�%��s��* � y���Wͧ���8O����� 雒�3�:g���f�T�<��cR��l�"n���X���5�H�E��/d����Y��?�7�+b�$bX����?���{y�|�n���|y��q�}Q���=� 6G��=T�-�V�b�_�.�c��Nk�g�֔ZE7.>�H�UԹJ�Yc�����l�F`��f�8$�o?~H1_�pM�*”L�ut�*�4o�>N���j��:ي НEt��6GX��<��������R��W�>ͭ�)�]S�F���-ooy�v7k;�S&�[�gy�h]�Z՝�D�”��k�UŰ�’�8U3�Ɍx쥙$����]g|g�ɇ���$��T����X 8X6�;xy�J7�GF�Pi�/�G#����A��>})b@߷�H�D+���� �҉6�A�$��e��V�’���w�}pB��Բ:gS�ȃ�rre~?�l��n�l�R���S?��_Vǚn�k�@F/��{!�B~2s���䒥q�y��]F-F)l��M�?(a��V��s@&�������cn(|��6����[.[t�b�8��M���I�, ]Wn�t]٘�4n�M��F9/g:��B&s�m����,�����������m�� 7�x��0� </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmori-vemendjen-e-mediave-te-huaja-loredana-krah-per-krah-me-ronaldon%2F&t=Mori%20v%C3%ABmendjen%20e%20mediave%20t%C3%AB%20huaja%2C%20Loredana%20krah%20p%C3%ABr%20krah%20me%20Ronaldon"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmori-vemendjen-e-mediave-te-huaja-loredana-krah-per-krah-me-ronaldon%2F&text=Mori%20v%C3%ABmendjen%20e%20mediave%20t%C3%AB%20huaja%2C%20Loredana%20krah%20p%C3%ABr%20krah%20me%20Ronaldon"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Mori%20v%C3%ABmendjen%20e%20mediave%20t%C3%AB%20huaja%2C%20Loredana%20krah%20p%C3%ABr%20krah%20me%20Ronaldon https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmori-vemendjen-e-mediave-te-huaja-loredana-krah-per-krah-me-ronaldon%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Mori%20v%C3%ABmendjen%20e%20mediave%20t%C3%AB%20huaja%2C%20Loredana%20krah%20p%C3%ABr%20krah%20me%20Ronaldon&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmori-vemendjen-e-mediave-te-huaja-loredana-krah-per-krah-me-ronaldon%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->