Showbiz

Morena Tarakut i sekuestrojnë makinën luksoze, ishte e vjedhur. Vjen reagimi i modeles


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="74"></p> <p>��}ے7��:b�C�%OW��=}���q���؎��Eօ��Q��m��D̉ط� ��џ�K6�”�l^[l�ew�*�H$�D”��H<������#�,�� h�٭�o���52HX�?߭ŝH� v��3�Cֈ��5�¨��u�q�2JZ]��,ۭ}����F�1�����p��ߥo��8��o�FZq��2}}�˼g�h�vkC�� �$��<�?뱡�b�&~�g> ��E����6 ��a�U���?S({W�e~�’ vkt0���y�+�PZ���%Kwk�}n�5҅�ح�pvv&wҮL���@*pkd]��ѡ�P�Ӵ��d4a �6Dx/q�� ꬊ���[�fq� �����mm�8p�k�`��ֆq@��ࠪ�9��,е�Дs�a<�е�0uc��!������ÿ �!����M�l�_�x�����}H;��iFȸ����F��$�vmtt��2m:�xpxkc�Z箵A,8���:W7��7��F~��YYT�,�R@oj� S$:�4�|��0�2��o����W2~D�t6W����)d�7�"�$n�(~L�}'t�8�4��QCU�@�K���Z��3�J��T��t�4T�4]������?I�J�Mײl�qt�VW�ܒ��E��q�]L��@̉#vڏC��%~�!�F)�D;D5��9���D���D�.�;�lY�f�x 0%���t��ʟ'�����s!�4��$J�98�u���:qr!%y�K��:Dƶ�~��I[�N瑷C��D���T��8�8���eT�5,P��G%(� h�qƒ�:X:�z&�2�TqoD��@S�С�� �&��1�B�au� �^�@� �h|'�'�^��= �R��ɽA�!Ԍ�Y� �{�3?��q�"J�Є���$e��E��@��}�H�����v�����|�c�4��C����|Ň79)�7y�d��d1pț�����2�r� @İ�IӆH�6R7� Ch�(��w��1���P���4B�@R&H�4�x�0�y�8o�IE��o$M# ��Lc�[�+�q�Ra��S��N��L%-�Is�I�-^I��{}fK[ ��q?ޣ�r�Z��dx�Hԋҏ�x�m�+:�)@�iC;%=�}�%-k�a���!#�@����6|�%i@���<���P &�PD�͋;~e�e�� ��S�U��'���f$͡�%>�¸NЂ�U��>�cQ���˅�y3� 0��V lIU$]y��;��UQw@2�S���y���*��̳��b�e��TCs���8,,z��%������0�J�BJ&��N�&^���!� s�߱�[�~(y�Os{�VM+��}�!%hU���UQ#���k��޻��xA�YmG��c��Fڂ5�%Hm��7>��Ծg��6|�{�|��5S�9p%�”?6�+g�;s��vmcM}�f��nT� �I�[�߮A����e��.�N���S���C��91׏9fNP �� ǻ�j���� ����`㊨’sɭ”�ս(�PQͲV�.��z�S�K��oCo�r’�;���֫�L�3챩�5@�`�r�_��$M�z���G��)��%�o��y��I�͗MیyŜx�>�L,?���@�a��7Bx�)���,f�c�/�@�`Y���n��A[�Ԏ�P��V��IA�Y]�0����V����@b��”M��d���V��p���4>����i�cm��<��mut�i�8������Ga8_�,� ��ڜ�<���/�4�ݗy�g�_Oh��Y����ڡ������(����#�̎ln�jk�O9.���C`�c��4�B�w#4��Ȧ~8�s�{�����p〃pc���6�E�gy���(b�ԁ<8k��>���:>��*d�”�A<���Cw�hO�~��"Staa������n��n�%�b��5fa�yk��H�k����w_�Jg����g� �?�(y� ��/����R!���Ϲ�B�@�f�ImݻwMC�Y1�� ���d匿ں�qk8Ԑ��i���k���[�>��$�#�T�đOON$��iO����BI~�%��!Wu��a{����_6A�; 0y~�?i�/[rD�� �q��wc��Rڹ�AL�n(+^@sIg�� �>�V�vH�G��9ڍ,���ދB”��x��Wl�U�S���:�$ʦ-d� ����{��qӇ����;������o�M���(� ��,�(�Ճ��K���Ҡj?����*�ĭ~���qA,O��+m� Z2���P�s��K���j�i2@���j��RX8��q�裞���f��J�Q��Z�`MDá 0��aɩ���T`>]yTK�Їy�]56 ӷ��N���iK$@���+OبFr����1q�jw>n�ºA����q�0}��퐮�y,*l�q����3d��M ��x�����qK�!��mU�M���qJIwk��ؓ�huL@”��OA�krP�Ev:_�k��Nؘ�c��6a�����*]�R�X�W�c�+�^�V�^y (�&�[�EN��U(��f”Ewh;ä�L�S������4�՜˳aMge����”�ٚK? vKU��Ë�&�Z�”���J���ں�V �i�Wh��ń’��6�mݝE���]�(�� �q�4�R���m�N�eX��1<��j��!�U�q),̧��h�H��� "�a$����M @PQ�G)!bg) ;Q֕Z]?���_Շ�0� MF")��xf&c��T!W/�`�-‹���Ğ�c�mf1�j2/���j�Y��,��Z,xYJ)��`NA2�Q̞�8��}T�r�Ϥp7!��T���fc5f�N��q�pE�iMb[vY�) �t˕_u�[/p��! i�N"����6�U�CA�@`��/�$P�M�fL�n��=�Oy4��;�Ș��������U�}�FF;��Q^pӇ��P Ӳm�1l�9�Ƚ�Nhz�� =4��+��8��=P��9��J���ǚ�-@�qClB�z܌� ���5�[2 z:;c�� ��Q�@�H�W#��IB�U~ )�Е#�j�?n�-jSmQ+�t��/����v���N��v���C�+n!ڏhp���j�`�U�i7y�����c��a�(�䷻����ᧇ� O�`��s;�����c��~ÚA�<|DwSh�ѽ$����!|밬�����4d���GT�=����F�Q(M���c��,��{��+����̏��lۋ[��zA,�#m-���h����O@&���?|�U@��uQ��6��/���X��J*��yc�q�(��� w��_��ß<XM �z�)���a�V����ʦj����z�)0-Vh�p@A��d���.nV�=�%��?���O0R�/��8�r)t~���N )�9�`��tO�rp���/�����o����P�'nke��%�Ʈ�� ���]I�qW�W��K�Z��︦�ԙL���6� �����su��q'.(Lcs qh������t��T��B�tة�p��W�Ǐ�g�^�����$$�qd^��_��A����*]���O���rI����%@��5��^Q��GO����6�!��A���ˈ�M*LU�m�5ϼ�9�Z�_ G4ޓdi�W���i3�ф-�Om�)��e6�/�̠���-�t�U�l��M���z �nj8��abN<������(�K�����`�f�;DY0ʿ[���� ���А��h�Q�|L�/�u� ��ސ�.�8E�s _-�IE�s�3ƭ>�c>��(�my?�ث�_��,�c!;�g��O���h(�[��Ix�4�=������н8y>t7���|y��q�}V���=^ �c�{�<|4�YQ��|��Z�qI:)ў �kSjٸ�3-Qg ]{d��ݶ+����F�u� ٭=��Kҏ�+�T���"�T�I�f��b��H˦l��H��ӈ7������U嵕��J}]�jѧ��>A£�+J�h��/���� �ݯ�nmq�v��,o�͋ X��?pgD�}m���uQ��dÀ�j�9^��4�$8������� JBI�m7��E{�Vq{O!6��F�sG�), cs8rx�P��iW�З”�=�G��$Z���oO��O��3DQ�-Žw��?�u�+��c’���5��F�]��+��Yu3lw�uC������A���6�t��2z�5�3)��i��Ƞ���’,�N���”l�Ka��vi*�A ��TI+U�8�|�$Tb��9&Lj �l�c���s�u+��[�~G~_� �}�e�’sPו@]W�F=�[>EU{�SN�˩A�5��eӵ� W�� �E���֟9″6M5� �������c�f!�q��j�G8�����G@��j��K$d�]Ҡ�’�X�J�7���>O�ug��������%�Y� mݽ ��50Nh�6`� �Y��i�FPo� �N��(Ѩ�@TIFoy>a]�LY��Bh���Vӿ��ARƮX(Zj�al��8̕� �s�� kuJ��F3/i%̽8M}��G�n�1-�6�Iе*�)�2���B�B� ���7k}�3Ê�3:�ȝ^�xiR�-| �{�o�”����=�*��ޯ?�kZW�9>�vqO�Xzl�!M�o8�;�3_�x>x��Ǎ�d�wL��5�H&�Bu5{��@4}�s=�=��ȃl���tw�w+,�1�VD�4��i�7njJI?�R)��b0:Jԡ$a�я�<����PX�a��#0� ��42H����b��Bm�R-��I=���VQ��T�x6�0i�ְ|t0�����Ɣw��K�bm����QК4�5ij�V�Q��<�����U�n2����*��z�+ad�wHy��ͫ��L�o�M���A�c��e�R#RO*a�T�l�ӫZn�V��A�,t%��V��j@>m�-�l�>-�竱�ͺ��D�{�8�6���H�U�=��Jd�����D%�����b� ƒ�|����*�w�a��L��pG@�P-Q~��/ԃc�y�K�rt,ʡ*��s X�O� �ر���1��4��^��l>udE�[���Q$�q5��?D�ա&kOU5�d�50yW�e��NS��a9Cɕ���wv��6[����tM2�!��+�]Mvm}������?_�M������Շ�Hs?_S��_����n��x��� Z076LSw�}�HҞh�d<����БLǦz�(��KVM(�֍��(��Z���2,���p1��W�t�A6M�DLٲ4���M�QeK��!붎U��:Ԗu�&���L8��ʦ�2��$+��u$��i�3Lx�t�˖�q�!��@�<��a�ā��lv6�Eܙ��6B�X�u�lc_���!2H�D�M�2z]Va$Cs0���/;�Jsu��[ ��2�%(#Ո+��&��8td�FuU� M��ЮМJK���� �ځ;8��k�p&�g�%�p,��$��hó��!�f �ڷe�0����ʶM� Ӳ������to�YM�������=Nso�8ˣ1.50U���Q��0f�?�x����G�[�(d%��h�]���Y���>��nʙ�T�������Rߒ�-��}F0f� �a)6c:�|� �.� ����#6�X��ier�c�����#��n��ܸQ4��B�”��0��s�|�Y�D��N�0.g���� MH����L;d��^�I�l�L%��b}��ż<����PN��U��K�a��u���R�ֺԗi]��.�u�.�h��q3���<��[�'Gsk.��eߒ�k��BW/x`}������-����i���4��7 &v��4c�Gm? q��%�ȍ�6w���ER0G1.���|F�q��)��J|��������L�� � ����W�<���&�@�����M���c�眽D4�s(�v�5�l����?G��?��0LGi��)�2�?�9�c�<���1lr&-�g��7$bKUJ�Wk:�Vĝ�,z�osW�8�6ɺy���<��`�p�y�1�o�X�TL��e�`��ّ�Ι�+g+��C܅F��`6Z��y�,�/}x��->s��ln�P�+L�|����b#��� �bD �XI�”��2�VD��I�E}‚�v�/fD�`���X���키���]pbl�?��^�8~��Dh�’$,~(�H�3S����m��ă�;=�~�#’�6t�蔚 ��F 5AA#=+����^j��=�Ժ7)Ub�8q�MWN*���@]�H;.�����o{‘�~��t>���hh�����A|V��@������e����`*�RRi?ʃ�8c���a�E�XTT���ћT�ў�隫KŹH���#0v`ly”b�D'”�+�,^F �> ��`0�.�3�$(����A�zPJI�� )��b��C�#8�˅��0�qx�q�;��i��yF��p� ��ԯ��#��)�M��n�1`�1XAᇽ�0Ķqn��’w���/�r��LS��m�3�C�/�W/�7� �ۦ�w�?�@Ld/0(&�| }N�q������#���8�ı�?�S`�o’��l�V�I����!��U���A�d��@u�]��K�F��8H���I�3�sj��T �M �%9��P��7�~tUE�l�”AZ`2���P܏m������ �­�.��K���}T/r�˃2��Si��$�ȘQ�+JQ,V<��<���y�"��ߟ����̈́-�,��D�E0el*m�46�^�f;�Ȏ��Mv)�&mVB�Ԣ��Y��}���sc�yx�]5�-��J� ��z�x3�۾1߶o�2�nmoE�ڤ�H�V[}'DŊVn��{e5�od�1;�^��Y���7b?g�����_>|Z���A~�&�i���&ͪ���ξKí|��9cf5~��5k�Ƃu�M���kv̧� 4ԬK>7g�Y�B�:��”X]6V���D{Vd� ��ݔ�s�s)I�v��#i@��LJhH�tG���X,E*x��(���y��C���sR�!%�_���`�pXB�(l@J�����F9O�$w�3��nv�5p�)����N.�v7��M.7:�Dy_�$l�.ˤK~�&�me=*�m$��2���~�V���/�L�zLj��%��/e�4 q�f�p^�}�����P&�<���F�5:</p> <p>7h~�A&jP��g”Z�I��D�{#�k�Z7��t6�vt�n6���nt6��D`����ϺLB��H�9�ҥm!�: 0’�dR��ٛ�h̊�r��4�ѿѐ��}`Gr���W���E^@��xZ���4�*-�<��-Y��I5��T[��{mCQ�-��xw��gCך�6V�tRwT�n���nt���q$~����I} :tKM����OQ*�h����m�B@#����I� w o���^���S�g^�Ly�����n����jښ�ٺ���@�ak�L�� H��ݻ �n�� Hs ��(d�h�=��gQ��ZR�O�єIY�:�zp{���^�� {��4����; {�l̉�& h�x�� �&�����a�"�(�@��(�L�� w������2�����X]5���f�p��tݦ�2���r �٨���kf�Pܵ&���?����h葡�7;�&��pr��+�;�i��X�s�蠲��t�pc���<(�L�����w��Q��<��ܞ1r{��67��tG�w$�{p�B�Qg��qr7Nn�P�&��w�~G���4�1���Jr_I����`Y����9-^N)3*A��x �cG�?�;֛4�}�F�Q)u<����a׬[�]`��m-�׾=�.��X��Vڡ�:%|�z*��/y~�5 ++�x����"��?H�0�ک�aX5p镸��r=���:���LX<*�K��N��2 ܯ���ð-�ܵ��GU�UE38x���Yw�[��i���B�<+���x��Մz|�;��K���#}�&{�aŕ{Ä��_�dm?��W �n܇$9W��~�hq�!mt'��C�;�EBG�]f�G�%�X�mcWFD)PQ�º���D@��?�ǜ^-�g�{��и{�e�Z����Ԛ�P}V�19?�%d�oaI�`Ⱥ�[�2�f0nz/� �'lKe��r�[k�������[WXiL���#�]�������.��]&�A)=��f90�.�(�&?i=�C��xfwb�8��<+!@�%�a�P�� �J*`V U������@��1�2:?G���E�u�Lj-��t�sD��3����g!�h{��R�01�����Sď�(!����k��Ջ�����7 ��JIQ,�2E���QA��������?��y]��%A��I�<��*Q�C��b��["x7��M`+�^<��%�0{�7��F�H�d�1��^�#ޅ8��~��!�4�6U���vk���Rk���q8m�z���V�{��c�H�y(���u���Q�k���U�б��T��B5��G�Gj��{Β���[����2V��A;�8��w"p��&�9��a��Pf�խ�̍FOW1��o����o�qt�!M��i�d�,*���C�fY�&���G̏R�dD�i�6�Gκ��a�n���f|>Yî=��T+ xWCp���mR8�+A��c�%� ч�-?�t�6�����?*��x��{[cM�(b��h�����Cr��z�<:�z�-?�dd�����c�;�̿G�8�Kw��9� u�n��Kh�w0��#~��N�{^�5�,�Cn��:�zw����&����q� ���Vx5�il5׼�r�cX�'<���xw���8�xk�Tފ�Y<��-�_)�Ր�+nl�&]�W[]��GxL�f��"uw�b��rS鐥���NG��F;`�i7i��@���BaU��j�5���=@����� �7wD&�'|��~�?o���|�^݀�0�TW���#��rJ{$����:�����vT��ڸOũ8#�b�7���o[�/?�`��rԸ���1e� )��㸄���XI� ����r��C+?=�#�(��4�6t׾R���(��k:?�e�K}�:>���ǽ5 �{�~=U���A7�`�妖�i���$u��X�à|q�:<em><>cm֪-g���Z�Ut�^�xH)v��a!%”x�&pvVù’qڏ>��_��{����I� /�.�}���VN’��”|u�6�]�+���i��@S�!d�B�]���o�`�l?K�;�ĭ</em></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmorena-tarakut-i-sekuestrojne-makinen-luksoze-ishte-e-vjedhur-vjen-reagimi-i-modeles%2F&t=Morena%20Tarakut%20i%20sekuestrojn%C3%AB%20makin%C3%ABn%20luksoze%2C%20ishte%20e%20vjedhur.%20Vjen%20reagimi%20i%20modeles"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmorena-tarakut-i-sekuestrojne-makinen-luksoze-ishte-e-vjedhur-vjen-reagimi-i-modeles%2F&text=Morena%20Tarakut%20i%20sekuestrojn%C3%AB%20makin%C3%ABn%20luksoze%2C%20ishte%20e%20vjedhur.%20Vjen%20reagimi%20i%20modeles"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Morena%20Tarakut%20i%20sekuestrojn%C3%AB%20makin%C3%ABn%20luksoze%2C%20ishte%20e%20vjedhur.%20Vjen%20reagimi%20i%20modeles https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmorena-tarakut-i-sekuestrojne-makinen-luksoze-ishte-e-vjedhur-vjen-reagimi-i-modeles%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Morena%20Tarakut%20i%20sekuestrojn%C3%AB%20makin%C3%ABn%20luksoze%2C%20ishte%20e%20vjedhur.%20Vjen%20reagimi%20i%20modeles&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmorena-tarakut-i-sekuestrojne-makinen-luksoze-ishte-e-vjedhur-vjen-reagimi-i-modeles%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->