Showbiz

Moment pikant në Për’puthen, Ana pohon: “Unë ia plotësoj të gjitha partnerit”

Në mbrëmjen e djeshme të Për’puthen pati  një diskutim mes djemve dhe vajzave për tradhtinë dhe çfarë mund të tekalohet për hir të ndjenjave. Spikati në këto diskutime si përherë Ana e cila deklaroi :

“Nëse partneri im  nuk kënaqet nga unë dhe çfarë mund t’i ofroj unë. ai lirisht mund të më tradhëtojë”.

Reklamo bizensin tuaj ketu

E habitur nga kjo tolerancë, drejtuesja Bora Zemani ndërhyn:

“Dhe ti do vazhdoje ta mbaje këtë mardhënie dhe nuk do ta konsideroje mungesë respekti ndaj teje”

Ana i ndërhyn përsëri: “Po s’besoj se do arrij që mos t’i mjaftoj unë, kështu që…”

Për ta plotësuar mendimin a Anës ndërhyn nja nga djemtë:

“Kjo e tha me demek unë do ia plotësoj të gjitha, a kupton”.

Ana miraton me një qeshje pohuese.