Shëndetësi

Molla dhe kanella/ Kombinimi perfekt për humbjen e peshës

Shumë ushqime kanë veti të papërshkrueshme dhe

Shumë ushqime kanë veti të papërshkrueshme dhe që sjellin përfitime të ndryshme në trup. Midis këtyre, sigurisht që shquhen mollët dhe kanella . Por çfarë ndodh nëse kombinoni dy ushqime që janë kaq të ndryshme nga njëra-tjetra?

Falë vetive dobësuese të të dy ushqimeve, mund të përmirësohen format fizike me pak përpjekje.

Konsumimi i një molle në ditë ndihmon për të ulur nivelet e kolesterolit në gjak. Në mënyrë të ngjashme, dhe kanella vepron kundër kolesterolit, duke përshpejtuar metabolizmin dhe duke mbajtur larg sheqerin në gjak.

Një studim i kryer nga Universiteti i Napolit Federico II tregoi dy veti të rëndësishme që kanë këto dy ushqime. Në fakt, si molla ashtu edhe kanella ndihmojnë në metabolizmin e dhjamit duke zvogëluar inflamacionin.  Këto janë efekte të dobishme që duke kombinuar mollën dhe kanellën mund të rriten.