Showbiz

Modelja vesh bikini shumë të vogla dhe merr vëmendje me lëvizjet në fushën e tenisit

Foto: Instagram

Lindsey Pelas bëri të gjithë ta kthejnë kokën nga ajo me fotot e fundit.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Lindsey Pelas di si të kthejë vëmendjen e ndjekësve nga ajo, me paraqitjet provokuese.

Kësaj radhe, ajo vendosi të fotografohet në mes të fushës së tenisit, ku shfaqet gjysmë e zhveshur.

Modelja kishte veshur një pale bikini rozë, të cilat ishin shumë më të vogla se përmasat e saj.

Ajo vuri në plan të pare format trupore, ndërsa nuk munguan komentet e ndjekësve të shumtë.