Showbiz

Miss-i serb bën shqiponjën, mediat e ‘kryqëzojnë’

Missi serb Valentina Petroviç, është fotografru

Missi serb Valentina Petroviç, është fotografruar duke bërë shqiponjën me miss-in shqiptarë, Besa Çitaku. Kaq ka mjaftuar që mediat ta kryqëzojnë atë për këtë veprim.Media serbe Blic ka përcjellë lajmin duke theksuar vazhdimisht fjalën provokim dhe termin “Shqipëri e Madhe”.

Petroviç e ka postuar foton në rrjetin social tëitter, por shenja e shqiponjës ka zgjuar zemërim të madh në Serbi. Miss-et ndodhen në Sharm el-Sheikh, ku po mbahet konkursi Miss Intercontinental.