Lajme

Miratohet lista e Prokurorëve për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi (Emrat)

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar l

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka miratuar listën e prokurorëve që do i dërgohet Presidentit dhe Kuvednit, për tu emëruar në Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

Sipas KLP-së këta kandidatë plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t’u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të KED.

Lista:

1. Arta Marku

2. Adnan Xholi,

3. Adnand Kosova,

4. Alfred Progonati,

5. Alma Muça,

6. Anila Leka,

7. Arben Kraja,

8. Bilbil Mete,

9. Kujtim Luli,

10. Sokol Stojani,

11. Thoma Jano

II) Prokuroritë e Apeleve

1. Dritan Peka,

2. Altin Dumani,

3. Arben Qosja,

4. Edmond Hyka,

5. Fatjona Memcaj,

6. Genti Xholi,

7. Nezir Gjoka,

8. Moisi Duda,

9. Ludovik Dodaj,

10. Altin Binaj,

11. Henrik Haxhiraj,

12. Pelivan Malaj,

13. Kleanthi Zeka,

14. Brahim Dragjoshi,

15. Rozeta Qirjaqi.

16. Gjon Fusha

Ndërkohë, mësohet se këto kandidatë janë skualifikuar.

I) Prokuroria e Përgjithshme

1. Arqilea Koça

II) Prokuroritë e Apeleve

1. Ferdinand Elezi

2. Alfred Agolli

3. Artan Bajrami

4. Irma Balli

5. Elvin Gokaj

Kjo listë me kandidatët që plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t’u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi si dhe lista me kandidatet që nuk i plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore, i dërgohet Presidentit të Republikës dhe Kuvendit të Shqipërisë.


Etiketa: , ,