Lajme

Ministrja e Arsimit prezanton shefen e kabinetit

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagav

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, ka emëruar Edita Buçinca si shefe të Stafit të Kabinetit të saj.

Buçinca i ka përfunduar studimet themelore në Degën e Gjuhës dhe Letërsisë Angleze pranë Fakultetit të Filologjisë të Universitetit të Prishtinës, ku ka punuar si asistente e lëndës së Gramatikës së gjuhës angleze.

Më pas studime i ka vazhduar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nagavci ka dhënë një përshkrim të gjerë të eksperiencës së tash shefes së kabinetit të saj. /Insajderi.com

Edita Buçinca do të jetë Shefe e Stafit të Kabinetit në ministrinë tonë.

Edita Buçinca i ka përfunduar studimet…

Posted by Arbërie Nagavci on Thursday, 8 April 2021