Lajme

“Mini-Schengeni”/ Mustafa-Ramës: Uroj të mos e provosh Jugosllavinë

Lideri i LDK-së, Isa Mustafa u është përgji

Lideri i LDK-së, Isa Mustafa u është përgjigjur deklaratave të kryeministrit Edi Rama në Ohër për krijimin e “mini-Schengen-it” Ballkanik. Mustafa thotë se s’dëshiron ta shohë më askënd duke përjetuar edhe një herë Jugosllavinë.

“Ne që e kemi përjetuar Jugosllavinë nuk dëshirojmë ta përjetojmë edhe njëherë. Edhe atyre që nuk e kanë përjetuar, nuk ua dëshirojmë”, – ka thënë Mustafa.

“I kam shprehur qendrimet e mia dhe te LDK-së në postimin tim lidhur Mini-sgengenin dhe Mini-jugosllavët”, – ka shtuar ai.

Kryetari i LDK-së është shprehur edhe më herët se nuk e përkrah një mini-shengen ashtu siç nuk e ka përkrahur ndryshimin e kufijve ndërmjet me Serbinë.


Etiketa: , ,