Lajme

Mërgimtarit i thyhet vetura, i vidhet çanta me para dhe dokumente

Veturat e mërgimtarëve që kanë ardhur për pushimet e festave në Kosovë, janë kthyer në cak të hajnave.

Kështu ka ndodhur në një parking në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, ku hajnat kanë thyer xhamin e veturës dhe nga aty kanë grabitur një çantë ku kishte para dhe dokumente.

Rasti është raportuar në polici.

{“@context” : “https://schema.org”,”@type” : “VideoObject”, “name” : “Vjedhja”, “duration” : “PT50S”, “thumbnailUrl” : “https://fiona.gjirafa.com/api/media/gjvideo/ykktg0/retina.jpg”, “uploadDate” : “2020-12-25”, “contentUrl” : “https://video.gjirafa.com/embed/132021627-2766754986924707-5553974751823529189-n-mp4?autoplay=true&am=true” }