Showbiz

“Më theu besimin, më shkatërroi karrierën”/ Prokurorja Elisabeta Imeraj divorcohet nga burri

��}ے7��:b�C�%�


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="45"></p> <p>��}ے7��:b�C�%��X�KKݞ��rXK�w�vt�,�,�XEՅ�n�”��<����=���՟�K6�"�l/-�ܒ�m�$�D"���ŋZ�Ő�n:v� h�ٯ%o��g52�Y��ע�$J�{�F�����5�¨w�s�?��4NX�_���ɩM�cN�����~�J?J��`HS��iEa�B����>�:l�-��_��|�i)���}������.�C?�i %-�}UVvɀ��A6(���g e�+����$f�~����(ku%J��Ŀd�~ʹǦ]#]��~-�����I�2 �C)ǭ�vـ%����%�7�0�1k ��! �{����ag],el)�Ł��[��vq� 7���֖q@��ࠪ��m��Fxh��mt#<@��6=Ѝ�0�1��2�Fx8@Bg��"�.�C�������f���[!J�ő������kc}ȴ����m��k�]k�Xpx�7�5V����� �6KҢ��Y�%��܀;H�������(����{���Vg�k��U$��B�|��!��9����1C��`ؑ����Æ�N��C��vso�JJ%����i��i�� ��������r��eن�莭����%�`����$����?9���� 3#��y;I�!�#����/��'��fu��馫R5���)���%{�T�:�=`픿��0�q�%�P���x���ν{2p�D�g�/i��iC���m���8�Bo� ۉ�C�y~:���J8�(M����,p��'%(� hGQ��b::�z!�d>˹���, �&�#?�@{�S�c4�B�.� ��zI!6��S�t� y�O4�XQzz”�P3�g����=N�n~���y��7*#M��?u�$�>M���0@�4�}��-��_�� ��Q?���G�i�’����̀ŴG<ŭ��Rv(if��H�k��ɫ����!�P�!������ L�v�)`s�<`����$%�N_�a����)�� ��]` A+`h��$IC�M �;I8�h� ǂj��t����[��SI�bH)���4+H#�4Ҕ4�F�ip2/;`D8�) ���N���Q������+R#�K��X���cI+��>�Ob�K3�@�l��� ������o��U����iL���C���uz�������Q��،ׂ5 Ez�O�dž��b_&/f`�<��������i�C�O.;=���Xuq�"��%CR&�@C}Gc��r���[J���}��#�1�Yڥ!�-?@�i��H�'ݴhv]���O��eA�U5�����iPt���P�m����^�Zsl��KG����|ì �w�wt,#��TEҕת�gh{��RQu�4p�O���i {�(+8���=�N��(N9K���̆v�k��+�l|}Q�����}����Z�>�v�Es۽G0����K3�F�}�������9�qZ�����`�Bq�Qۭ��{��X��)|�{�|��5��j)��_���J��[FX!��B|�Ѹ����� _��Ue}��Mx�3���,IcP��A�7U��f�����Ʃ5G��;�79���׸���#+�du/L$4F��խ��^n�:o�U����܉�N������z9�[l.q�P��b�_�8I�`H��r�!��,z} �{�Z�l3��܍b Dзb��V���$���’�1D�5 XD�:���2��:��:�u�R��ɖZIR’9�.�o��g6�[A�m�I!�$�j��}gU�ޡPk����)��J����<�֦Y�J����Vن8� �����a8_�� �8�$J����t��/��O�/_�0�~�+�_�c�_-~����WWQ�v_ѝG�̎ln�[���'�I���%��6�’w#<����B���h�-${��8� ܘ-g����4kڠ�,�:����G�����qC .��~KF�l�=tg�n��"ȓ�舊�u�ĭ �&�_T0��{y��F�/m�,i�wb�8�M�5@�o�����8D�a��A�2S�(0]��5��X5�Ƽ�v s���f�f��h&߿:�V a&������ P���':^���ЕJ-���v5��: M�s�ڹw��+���j�I�3��F��ʅ�� uk8�P�dI P��xA�/v�}�[��Az�ڑt�(���W�AҌ�䝝��[���?�$!e8���%����M��L#��w1��P�V��#�t�Sđe y;uF)�w�D4�����K:�}n��½�G�(�=���-�T�>z’ ��� ��uKy��NiZ�Ԓ0��a{�ߊb���H����;��>��Oނ�8����n��|�$Q茅�B[=б�;+- ��БA���h�΢”�A���k����P^��#���>��2���8Ք ��f�9D!y���,�_Sx�>i���l�lP����)l,���ڇ�g~�g��ʣ=j�r�Q8��wt��(���R&`Y�&5��49����`R����u�|K��SD0����y,�=�Q����3l�dM ۂ�x��UT�;n�;d1��2�ٖ}��3M)�c�u{��N��(G���9��f;5�a��_��fi�g�є�� }yθ�gV��QLE�hH[ђT����{‘� :*�8c��P�5’�-��ޜ�N��́Ϻ0�$�uuސh�� gEt�6�U��@�h@��/�,P�M�f̾��=�Oz4��[�Ș��R�{�wo�C��:�F#��Da4�����e۪c�F&r8q�{I���”lM�z��WĿq�5�{>�02�J�=��O��;���Xz��y�4I�k0���4v� g���p��0 �FRߓ�Q��” R��0D���-Ѣ6G�Z��|:���Mv���n�Kw��?׿�^�Ð� ��ff^�_��G����x��?’����A~�/~��ϟ}(������>|��?��Э� ����Gt?�����4`��A�p7:�o�����״�$�Y���yK�p���y4��%�E�1��G(�`�r��>8�C/:���m��3���b�->�-h��x�l�[����G;9�}Pu������Y�嘮������&N����p�X�u�>���G�$бϨ��a���k��nl*g*�)�w���b�E ;$�N���”�bbu��R�N��C��� �b�I<��%���GZ;xI �A� |ܠBސ�ӯ�yA����~O&��j��?q[+ �"97 �/WH|���R����n��E@�"�~�-M��d�|�I,�t<-���NjD�(7�H0�U@��p </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-theu-besimin-me-shkaterroi-karrieren-prokurorja-elisabeta-imeraj-divorcohet-nga-burri%2F&t=%E2%80%9CM%C3%AB%20theu%20besimin%2C%20m%C3%AB%20shkat%C3%ABrroi%20karrier%C3%ABn%E2%80%9D%2F%20Prokurorja%20Elisabeta%20Imeraj%20divorcohet%20nga%20burri"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-theu-besimin-me-shkaterroi-karrieren-prokurorja-elisabeta-imeraj-divorcohet-nga-burri%2F&text=%E2%80%9CM%C3%AB%20theu%20besimin%2C%20m%C3%AB%20shkat%C3%ABrroi%20karrier%C3%ABn%E2%80%9D%2F%20Prokurorja%20Elisabeta%20Imeraj%20divorcohet%20nga%20burri"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CM%C3%AB%20theu%20besimin%2C%20m%C3%AB%20shkat%C3%ABrroi%20karrier%C3%ABn%E2%80%9D%2F%20Prokurorja%20Elisabeta%20Imeraj%20divorcohet%20nga%20burri https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-theu-besimin-me-shkaterroi-karrieren-prokurorja-elisabeta-imeraj-divorcohet-nga-burri%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CM%C3%AB%20theu%20besimin%2C%20m%C3%AB%20shkat%C3%ABrroi%20karrier%C3%ABn%E2%80%9D%2F%20Prokurorja%20Elisabeta%20Imeraj%20divorcohet%20nga%20burri&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-theu-besimin-me-shkaterroi-karrieren-prokurorja-elisabeta-imeraj-divorcohet-nga-burri%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->