Showbiz

“Me çfarë lekësh e ke hapur kompaninë?”, Rezarta Shkurta i përgjigjet ironisë

��}ے�F��:b��L�%OąH


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="76"></p> <p>��}ے�F��:b��L�%OąHJݞn�5rX�uܲ�;���HI�� �E��yطݷ}ڈ݈�6�����|�fV$x �ؚ�ݚ1@UeeeeeeefU=��z�e��0��ý�����7�ы #�w.j�����h�P�XÏ�װ���޽�K(� i�����gR�6�%%�&u&��*�p$= ��&N�e5���P��fج�O=vP�8�<�����ܱ���&N�I�e�8��8ԕ�uف*+�ģ��z�Oi�"�N�����:��D�=��0t��io(9P[����j�uaX52j�2:���˃x(S�qJn�d�<7� Zp�8aB#�@pqCT��)���*�ra*�Ł��K������An��ya�;�An���6/��b�� M���v���M@��kz�[�ah�ߎ�@�£$l�_�x��Q�óG��y�ȴ��N���Q��:����څ�d�t����Ƣm^��b��m�5慺K,8�Xx�w�,N��wyz�#�9=���k�eO7� ���>�������B�h��� ��9�����-P$�������^8��hи�� U�U�C%��~�B��B ���t�h��a���’4��!I�JmӴ���޲�v[�Ғt�G���8�t�x�r����lxP�Jo@�Ns�?�u�j(����Py�~�h.Ӑ9�a�)W7�lP�”j;i�!���t�����G���K”�d��,��޽{2pѥ��#i��”2҆:>���.�Q��v� ۉ�!�m��T�`)�n�$�w�:*�*ܱ���e]� HX�SD��б�+ayP�,�{s ��}��N�8�5J��*�C( ݀�q!6�f� rm�I�:����XQz�T����2�g����=N�����������{�����02�� ӈ�Q����������O�gW�%��q�~x F�`��D���I”��e��|�àd��b1n������A�8�K8;��4N���w$tS�/21䶬�N��C�x�1q�y�F̂�1V�=���0(��@�vCU���a0��C�Ic&q�H9Y� �H� �DϨ! j���Zn�땂��ߜ�Zlun�Z y�3zX�$7R���wtb6�{�tp�����@�ZGہ/>`m��?<(��!s]'|T� r�N۟j,�8�ٽ��6�� �N�z�u:Υc��jm�0�Nx�g@K�,N"�]�A�7)-���Gh��@��_.Q{�TAN�C��5�T-�kNթn�vb��u�=Ջ=W�]�)z#�A0p ��V+���c�kԅ��h���"Dq��8>“J��Lj�I�G�U�F#V����I�F1�Í|#VI9>@<�����DnH�|:�|��|� K�ı�|��K�~y�%��N2�+���|�������2q�ՄEM��3�����k��P�r��@[���l֧��H<��:�e�f��*���Q.��TXBx��V�U�z�{y�m�;I�S��ЏtE���M�k���m+��+z� sK6vڈ��vb�ڄe$�1v������|4���.{�jk7���#n��n�׳[�_i�v�!�}�J(����в��H�G��AI�ӓ� L�ݡ;w[��=�mD'T|��8�`7����y4�g�ܬ����%y� ���3ش�&H�]T��N����S�# _D`���+�F}���X��N`y���_�V?�9���ӧ�S>d�žï�ܢ�s���5�E�k�0��+�y��!�[��Ϡ?�?�� M��vI�Q����*<�ЛͶnm��"��0��쵭�}$�5TYi�`qs��a����?+/�m�U�g~v�s���*�~ ���0�a��G���u��ݻ����,��`�.�*C�vE��/R$k E} �F'����+j|��͇�I��*�2hyrz*�I"I�H���|��</p> <p>�Θ�:��yǷ�!f�yc��{_6�d�Np�7q�4&og%� �݀&��>���̯��*X�c=�@�����w�Z���^����ѩ�D����Y~��{��E�D|w������]&L6&oA]z��i����’E��%�͘O(���^H�C�Ԡi�8 �UpVU�u�޸��z�� �g h���^G}���T��T��q�(�^G�Xp:B��,3�fE2ߡ��u�>홅E6″�hGA���p- ¡s-��aљ�0�L`��x4+y�v���x©,<��s�<��}���ư�J#6m�<���tL���]�衛�6(�6�>#A�40�y��f~�bG�H`��`�8�J�D�_ P�@%���y���W�6߳���f9%��2;CĞ�Gk�`*�1�?vb ��A����r����Z{�{��hFTڅ1�&l��&-A�=�f�p�t��eh0�G0Ѐ��i������yw��g5��H��’�5��:����^_���Kn.�-]Ul�[m�c��R��Z*����>,�x��*�l��BK-��*��”�h�����`�Lh��UL���u�r �*<��q]"�F�[U��U��j�f�cd�*�|����K��)����G� ������e��A�p?�Aڀ%YB||����,?+�>�2���7�<���-�}R��Hjkf�lmI�4M�=��c �pV�:c�f;��ib�gԎ�p���d76��>�Ah��”� 2^����*�” u��R�N;���}B�JW�$������BVsP&7衐7���/_K��==�Lc�3� MⱖW�Er�m�^l�H���B��G�~�j��U@�”�~�-M��d�b�i��|</-��N[�� 3�H0��@��0Ξ����ny�S��J�x2��g,k��G�3ƈG��7FߒQ֦r�]��+�!H�)Η��?�����e��� @��R�0k��@���v� u�V$>�2d�St�M�)�.��ET�~�b�xO��=”��jg]��s�>������ ����_��yP[0`�cN������z�w5��01�$a��{c �aR?”W���C�5!�w��Tv0�uQ��]�fJ�����N��zC�:������� ���g�3fT/�ϰ7�xY�S�*F�W|�>�?�XH���cᓐ��2�(�t�,��������bҾ<}1i����+�������ꌊS�l%ؙ��@y����ܬǸ$��h�­)��n�%�L�UԕJ�!�0�cDva�[#���a�B%�o>����O��Jeq&qݤXM�v=E�4�#Mv����|:�Y�#�b�ޫ�k����}]�j]�J�ϱ��kE�����1�����uڭ=7���n��$~ٽt�J�N]N�����<���u���lǀ�j�!*_O�4�,8�����3K� JBI��0�Y��Vq�ϡ��q�uxp��M~���p��֡4N�4b�#���^ ����[<��Z<��F0NE�;��f�Dt�2rK�3�3痖�5��F�^����UmkZ�ݶ �V;|渮�9�h��M�$�[�W ��'�0ױA^�1�.YD�g��u�b�Ž��X�"擅�*5�8�.B�>��p���1��7��{�����e@�m�C$ǢO����Y����+7���l�z����b�����z����ʮ[�AVjKւ��c��+GĮ���ܖ��-`��:�?_�”�Vw�<���&zD@ �-�i�ۚ�sTd%Tc�"#�� m}"�5UB�$p?�?��DKo�^� �ꨏ�8�P����&Qh�������������� �4B�)�%��~��wu>g�m�j5��su��$?Gb�j����]��Y _ϹL_��p�vn��h4�*anq��*���”@kגTݪ�”M�0���)����e�a��~f��?c�s���;q����^����W����v��dǨ���̪E[Ց�!�^xr��(��F&#���u4��r��ȏ!�$<��N���1�Z���6���C�2�$b�V1�ԇ��PY��a�8SX›�i$� �n��z��Zk�F+��y;��ª߀C A ����4j[x>x$����g�w��s�b�����(xM�?I��Ѩ B7���_��&婥��.Y�y�’~xȺ�����߽�#2��04��Q��m���&�{�#�”۟��rk�*� �ga+�|�”����X;n�e��Y1>_��m�M|&V�ߪ��>wC��l2���-V”�,7ʗ�”bO�x�=_(��`��O�-��c����r��0�*�.U��%�ǖi�vW�E�=�кJ��2��������T��}9Ԏ�.u���x�,̵a3�#�1�(�xL�[ۇ�8��i�����G�ÿat��-ᶁ���,�G��F̐�����=<��g��l和�i����Wo0��s�b�Ž�l���� ��v� D��"���k�5ۘ4��sey��L+�$� k����b�ڡ`)��,t��9v�����L��zSǵ6j�| �a�-��x����IE,��f�o�~_{�k�M����,K�h�:�]c���웝0�C�y���VO�9���:�%]Q.TS�`��|z���O�����L����Z-�?��ۿ�8���Yb��0�Ů���2 ���[�;�?�9 `���`F--g�9��*CN�uk�o�ݎWe��a��8�<;��t��MG�H7wD��p�-+�L(�e���;�pc�qpqPS�BT�����Qs��3�0D����6X#�5���z��H���Dj*OT�m���c���I�uҲZO�WB����dH@@�u�xޒ��I��6�"ɭ�&7����D����J��nb�˚�<���ٚHm������FO�4�%�-M2HS6��d5�m��MU�����U ��V�s����)��t��_� M���߷f|��|�o�� Co������LkK�g���xҒ '�z�+O��{SV ��қ=YQZ�jj��ʰ��?���b�H[�t�ZMh1d����2�A�M~��n��t��d]���U��+��ʆ # ��$+�c�ݒ��L�UӀwS��l�t"~Eq(a���i<����6HM��,h�x2� djZ�c��S�`5�t��"t��)D��h������U�@�&_E����[�Kk�8���n��� ��R<-F�r�K�Ib6��d�BuU�����@W ��S�a��@CZ���atir�����l�����5Z�.~E��Kk"��yd�Z�I�oFL�e@�I�o^�M��훖O��E�d�!vX���[�S�7:y������f�Y���R50���v���J^��Z��>M�!:Ab”��n�)[���w�`��-����~�� K�%a���<��N�O� ��J�-�2�$J�����R�ny~�=��٥�{'�.���#bu�{�@X���c��_���ˌ uCW�Ɔ�&cC���P���P8�<��F�Y��z+��h���-!��UF�z&v���8�k�Ѻ%�ȏ��M<����˓o_� k��L�輦�FW������^/�l(<��+�4��n���]V17��3�;T4���U&�E������%����D,�^l���g��,o�^J�e>��gi�0�D AB3″�����yIh���A?p��<����4��W;_ ܟ�{�̕�ȕ#?u��zQ�������fbg�Ln�W�pk��œS�-N4��8��DY��&0VQ�Ȍ��b>?H�X�U�y�q��G6���i�������� ���!Ex�s��LG’F;���*0��`3��qc���s̜_�S;�r��0ø���9���O�&n�!��r��(>�{�ċY��y��nW�aʸι��zvmZ1N��� ��b�x�A�2��+�sJN�}S�1�G����’qT�c~���?�ՏŨ3� Y��g��X���Տ�a`R2_�Kຫ�3��9v��^�a���sx��1��Y��(�{��Zg�ϯ��v�d��*g[��7″������_��?�Ap�gq+s]���z.l���ֳ����|qM�B�l�=� �oY-��Ê�$�MO�s�3a.��LX�����u�%k�.J�,WvnT�j�br��?���ln�^W&3�f��~�����ӥؽ��g~85��”��’?����=�f%l����h��sw�Y��,G��Og%����5�F, ���,y{��9Y��Bޡ�ܓ?ON�e�& �xU@d޽���k|�rߟI�#8k����N�銿V=R��b�b��3V�� m�7e�=,�5S)�[���n@ `厴U��,Y�������#>”���/����4gl� �@7��ַ�O�3hݖan�PZ�’���`>���7Aς��^�����#/��r�R���sKyL�s�aY/�*��2�O%[��g�(M���R�x��$RXf�,�� �`�3�|KՋx�|��$���0�/!�v:]��g����~�q�9����NZ�ݤu7i��e6���B��@J”6|)�@k�ٗf�� {-$N��M֣ /%P8!��d������d���;���5�dZ��M؇@����po�z7s�x�Z��M���T�c(8{�7:{�l�맯�����F=P�’�I�l3�+���36p�E”:N%�E���x|�dG4N��=��0�9H��r�����%�9�pI�dpw<q>�9H�z��1����H�ɵ�$2o&v^��&�DE�c$+�O�������?�y�0d3�����K]c:���p��[��ךL>����̡��w3ǧ�9< ��$����d�x�Fܣ t���fL}j������$�$���%���%y���>M�밻E�-���yv���w:94�8��e���`3�M1��.�����h66i�� ��#G���ˎ2xzr|��L����S`sնA���/~��H�[����Ħ.Ɲ�0V�g!���g� �c,�@ʮ��sU -������Uv�`��+.+��,��23���”����N�R������ݺXU~�C�1����FaY��r%�͘K裛�kV�3���6S�B�� 1�,����|�T�J%�]y�=��� �������q78>�@������b��Y4U���k�~���v�b�[?�݈���?|�q^�;���-1�<�����?8�>.�B G��=d��o �x�zD��=&��+?�W3o�)�K~��|�ۃﺳ�r�^����9ᣍ[�e�H���0�*���QLJ��<q>< ʃƀ��O�4f�����YE�F�Ԅ�j"��y��?yU�LdtQ?Z3�L�I��yu��'��n�� �5�.�Iri����z�����͑B��#1�N�3��)��#|�,N�Ңa�Ƒ�&8OHg�8���VǪW�/Y�r����;.} $��8pW�þ8K��s���(^��x�m�#��}�1��F��<|#��>�w<��^FH�D��XzH��Jԕ�t`Sۑ�K%'vbiL��4Ϳ��x�u^�C��)���cQ~� ��O�>Ń��jS�u��M_w����/��A���<$��nK���Kn'F�QBg��ג����G��N�����)�ǯ_���'����'�_�_�hy����v��O�dx<�����L^�5@*���J/Q�Ǖ���U�;L��}�i����6m���9��Mj���v�]�y2�wo#��ψh=_�P�/tً������l���Yo�o��g75�no|��w��;�w2�k�N�+��mv�i���(`�]��;�~$�z]p�)�1��H���v٣n�$���t��/�mp?���!���8!G<��A`F�)t��+�ֻK��(�%km�vؒ��X��S����ٷ�DBve�*A?oV�ϒ ��}�t���Y�����1��K�Pw�~��Y!���n0��U��`0�=P0|�9�Ɵ5�.��]��Q I���r ���T[o+�w�p����;`�`�h����~�d�Wd��ő� ��u�.�Ij[��H;���qLG�8�mG,ˤ����x� �2��x�'�'E��ȏ�i����/?k��a9%.t���#&��Fc����=����;N:D1[M��[M-Oz����Q��4�j�mk���RZ���x���w�:�'-����Š�K6b��ԭ��0H���M�h}��-0I�o��A�:�F��5�-�Rj��۝�v��8Ia&��H�vx4}��j|��M��l4h�t��7�����4fc�‘�}�؂�ec��h@��1�o�7bj����nH_��uX[հ��x���S�nƞe��n٪m-[_� [�Vm�hUT��y� ��z5� g>����ZND��U �a�8@�y����M`ܮ:v�C���X� ��O�h5�C�O���:|uP�v.]3���8v` �3=a��5���g��R|�[��gA/�ɫ����BL�$Ī�Z��%|Z���=K��7��)��)>��7�J������9����)�n��V���-��7c5a�Y�c+����텸��u�ըv���G�*��f�vWJ`l�%��ήX4��rY�>r�<��Be�,^2<q>ь�d|��<0w�'����us�����T:z�Kړ�f�������5��e�Ѷ�w� �t.w$D/|o�<-.&� �t�Kf�1��dVu��2Ѵ`�p2�& ��Q�Z�����w�SV,�C�̆��,|�4H, ��h�b�]� �*-�� N!��hCk�4A|Q����Kp�ȭ��C�͖A��vs�^�ٔ�:�a�+M�W��i�HcS���?-h�2�+OSd�8|��bp�k�$C�/�!sS��^-K0!��j�s��S��WTZ�q��e�Q��N?��}���2 B�4�̝y�ٳg$�&�,�.��H܋�`�2�0�j�W'��ЫM�x����w%ϋ�۾İ��K&��a��y,iMy�x�W����s'��l��� �V��h���͇;���{�/��/~~��������������E�� �S���(�u��"`�ZG�_��g��sq�/ ���[�%��D����6`X�_���~-b=&�!Ŋ s+D^)�����r����%I��� %�u?D�{���#l֯�b� �絤�t��u��|]/���sS�ōQ��ˣ�+@�)�e�~�C���'� C�s�X���l?���8��7�X��#���A�˻�^��ev��v���(y�EU�JB�����QM��Ԫ�Q`s�i�V�s��vp�P�M���Qb�i4��!HU�&�2~@ߥ�c6��8�/���AW|�;Q�̊f����h�1s��~P���;�8���k��d$/��o�C�ԍ����/��of�K��P�U��~��"�����D��H_$N���}2Wu8=����ϒ1j�7%H�s%9��b !����ZF�G�[��z���%�8������ #�</q></q></q></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-cfare-lekesh-e-ke-hapur-kompanine-rezarta-shkurta-i-pergjigjet-ironise%2F&t=%E2%80%9CMe%20%C3%A7far%C3%AB%20lek%C3%ABsh%20e%20ke%20hapur%20kompanin%C3%AB%3F%E2%80%9D%2C%20Rezarta%20Shkurta%20i%20p%C3%ABrgjigjet%20ironis%C3%AB"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-cfare-lekesh-e-ke-hapur-kompanine-rezarta-shkurta-i-pergjigjet-ironise%2F&text=%E2%80%9CMe%20%C3%A7far%C3%AB%20lek%C3%ABsh%20e%20ke%20hapur%20kompanin%C3%AB%3F%E2%80%9D%2C%20Rezarta%20Shkurta%20i%20p%C3%ABrgjigjet%20ironis%C3%AB"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CMe%20%C3%A7far%C3%AB%20lek%C3%ABsh%20e%20ke%20hapur%20kompanin%C3%AB%3F%E2%80%9D%2C%20Rezarta%20Shkurta%20i%20p%C3%ABrgjigjet%20ironis%C3%AB https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-cfare-lekesh-e-ke-hapur-kompanine-rezarta-shkurta-i-pergjigjet-ironise%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CMe%20%C3%A7far%C3%AB%20lek%C3%ABsh%20e%20ke%20hapur%20kompanin%C3%AB%3F%E2%80%9D%2C%20Rezarta%20Shkurta%20i%20p%C3%ABrgjigjet%20ironis%C3%AB&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fme-cfare-lekesh-e-ke-hapur-kompanine-rezarta-shkurta-i-pergjigjet-ironise%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256103 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256093 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255795 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255786 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" class="featured_image_sidebar" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë" class="vce-post-link">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" class="featured_image_sidebar" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh" class="vce-post-link">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" class="featured_image_sidebar" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë" class="vce-post-link">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" class="featured_image_sidebar" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja" class="vce-post-link">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" class="featured_image_sidebar" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-383.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë" class="vce-post-link">Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->