Lajme

Mblidhet Qeveria në detyrë, merren disa vendime

Qeveria në detyrë e Kosovës ka mbajtur mbledhjen e radhës,

Në këtë mbledhje janë marrë disa vendime.

Njoftimi i plotë:

Në pajtim me Rregulloren e Punës, me kërkesë të Kryeministrit në detyrë Avdullah Hoti, Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhje korresponduese\elektronike, mbledhja e 66-të me radhë. Në mbledhje janë miratuar disa vendime nga fushat e përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore të Qeverisë së Republikës së Kosovës.