Maqedoni

Mbaron takimi mes kryeministrit Zaev dhe inspektorëve nga ISHT

Ka përfunduar takimi në Qeveri mes kryemini

Ka përfunduar takimi në Qeveri mes kryeministrit Zoran Zaev dhe tre punonjësve nga Inspektoratit Shtetëror i Tregut. Takimi zgjati gati një orë, pas çka nuk ka pasur deklarata për media. Në takim janë shkëmbyer pikëpamjet nga të dy palët, transmeton Alsat. Punonjësit e Inspektoratit që udhëhiqet nga Stojko Paunovski kanë nënshkruar peticion të cilin ata tashmë e kanë dorëzuar në Qeveri, me çka ata kërkojnë që drejtori i tyre të mos shkarkohet. Kryeministri Zaev njoftoi shkarkimin e Paunovskit, pasi i njëjti  refuzoi të punësonte 35 administratorë në Inspektoratin e Tregut.

– Advertisements –