Maqedoni

Marrëveshje për donacion materialo- teknik nga SHBA për MPB-në

Ilustrim

Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski dhe përfaqësuesi i Programit për luftë kundër terrorizmit të Byrosë për siguri diplomatike të Stejt Departamentit amerikan, Hit Vard sot do të lidhin marrëveshjen për donacion material- teknik nga ana e Programit qeveritar amerikan për luftë kundër terrorizmit ATA, për nevojat e më shumë njësive organizative pranë MPB-së.

Ngjarja do të mbahet në Qendrën për trajnim në Idrizovë, ndërsa paraqitje do të ketë edhe ambasadorja e SHBA-së në vend, Kejt Bërns.

Loading…