Showbiz

Marjona Metohu: “Bosh” si baladë për shpirtin, ju tregoj si e pritën performancën time në “Kënga Magjike”

��}�r9������cZ�X


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="80"></p> <p>��}�r9������cZ�X�*ʖz$[�/}���C�Yd]�”%����a��D��<���������L���U�My�y����H$��Dx�v�*.�u�8:�y�Xē�A-�=��A&�‹�Z�هL�`�^O;=�$�[�"��w�<��E�Y�˳��^?т��;��ěa8:���ݑ�(������V�"�B_��vGL�%<��Q(�iVTr���{���%4z�ca!����#q`����E��a.2z�P�AuEa�g��j|0��V��VW���÷"?������X�qPSt8??�;yW�Q�|�)��EW�"�w�[h�i�} ��:���|��>H:�����]�&8�օom�ޅ�m� �����B�˸��������l��Fx���e<$Ѝ�����E]���%9<�Ǽ#�g�L�ol�(I;KöBG��ۺ����oc,�E��"o��.�mbA�`�$<��J������:B�N�4��ڣ���~�Q4�����zoй-#>�+F��xxγ^�p�iw�Ͼx3L��iޕO �X�h��� �����;�d��Ƞq=�#����� �J���Nߊ0,�������N/�U���L���*%{���I9���n�C]0�o:� [�0 �.���G��:y��x��������%搤~�’��2o^�EZg8+��œ41-��@�����cIK-&ZjM ��N�vFI<��7�$�0��D�MH/H9-Z_ŴXR�N"gVր��h�T�M��ͺŹq���E&ka�%��*�o4�,kD[�r�8K��r҉8�W�Mx�/��i>`�x���Y�2�_`�(���]��u�o�’d!��K�=�����7�_��}��L}����5�����a?�Y`a��_s�f� EC� �bȑ ��Ύz�4��!b�O� �r�0,�F�k$:�B�Y O0�8����UX�>go�o��C�����}��I��}���uȾ��� h(NQ� � +������/?����˗���,G�ͻ�}�xW�#}����ƾk��0�a%�8m�g�JhFc�2�`4�A����n�HVfA� ߱���S˳�7]���tO]�5��w-�o8��Fp��ĸ�}R�*�4��x�Keki ��Œ��~�g����ؗ�0�wĩ�Ò�����,�~,���K��s�6�[�w����1�[15�Q�h���R�UzQ��%N?���-d~��j{�?���_�A4_Aw㗰 �w�E3�pΩ�4�:����_*��j�[��H���_ƕ�<��˃�$,�?��I�{��6��[����ק߀~���]�H2���Fl���0'p�@�A�Oc�Kw���G#��� �P�n��B�ÍG p}����2�&���I""�ep��X|,4/:>��%:���ǖ6H���Н��E���S(�9�e��QҸ���ԦxM)����G~�ey�Z��x���W��X�Z��{X��^���4b�q��@ۨv��a����l�I��H�_��H޺lEªR�Y��� ��Y:�ET�fZ�&��0�q��7&#���aj��~}w��C�>k����ݷ_-�y�S:﷯/�!c6h���K(7�[�G�5��*ɲ�+���T)�S��!�2�;”0��V3H��7�B��s�g7� |]N�/��Fc#� i��T�M�^�:�#��n�F���������{� �R^Pe�?� ?�?�@q�Z���hH@��[j���8P��s���US�ʺz�tp�r��V;��4W �d ��J�a^�1��5����0�!��I��y�H��=z�JC��?�/ʓ��@L&Ϣ@kto��O�!�’4:��l�]�Ny���;��� �{b�Te�LV��r)�,Jy�Ok���K;W�`Bȯr-}��)�If.pi�3y��;YI�_UA�?��ӕ0���r���3�6)f�?�l� �}���x���i3�/���8�ܧ�w;”��It�@��0}u/���L�,h�}@G1�/��”8��hFi�_]L�� ���}��+�V����X$CK���C+�,w&� @��jFQA2�`��㞙I0t7q�v [�’�$���D���O%泍G�i���&g�x�”C!�� ���`��C~��q��.�O�c�(��bB�öA���� R��A��Y7l�E��’�<��,R�g$�&65��㯆X�@Kx�Q�[l� m�g���Lrjvx�]Ğ�F���`�R��20d�XӃ�.f�U?���Y��0����&��a!��k��2��[���m0>M�^y 8���[�QUN���R�,�Z���gfU3���o���.@~���%�.�-]Tl��V���R�����wǢ>̒x��eUβ�����v��`�Y�נ��jƓЖ[ʄ��XĄ��}S����s$���[ªSx9�|��2�g�0דZ�}��bW5i)�8�u���2k�:Kh2.b���l;pk�?T�a�h�c�y� 4T�QKH�y���~Rt�V7������}��”��J�3� ]X�ٸ�;SB��+ xK�h���Z�/-1����e-YV`9���”�V�eh�V�<��T�A1���fOi�l�.:�N�O7��M)�2W:�tE��XM�}���� 3Zs �Z6���e�f4t�--��0r$�7o7�1��SBuZ��n�EMO �![M ���l�,g�6��5}��ͳ��"393��@ 0�DZ�wv���#�^/xG�4I�KZF��u�q=�7�w�`ȡ���]��ˤ5q�ax��"J#�5�{>�03ȥ�:: z`�O�;��ú�g�?/�qy��`n)4�!��B���`�’��G�<����{�a�N���i�p��U̲7��LJH���Ǔ7`���߽�`GA��{��-�{l�#�ay�� ��|X��{�9��tT�F�2u�>��G%��0�Oy;?�1Rc4j�Ȑr6UU��}����#� 2~H���E�e2b��GR�����}R�j)D�)��]���W������:?����������o�x��R���’ke�$�շ�n�j�d”nĨd�L�E��7��-)�;�4�>�����?䣼|�/t��(�ʁ��4�A� ?$:?<>����:V��N��hA���`?~T;q�H�rˍѤ@{Ö�i9�.�H�!Ȑ)���ji���) �^_^A5�^Y����<9T �������r�냘l�Y%>�2d�St��ȳ��d”��u�E�ERO�+{Df�N�O��2hjM�Df3M�r��N/�0�N�}K���*�>��gM��}�@`�Mz��������b�+B��Ƒ�* ����6c�|�� ��о*�8E�s �v�f��� ՗u�g�*��a,^����ɧŹ�x,|��]F�����������ߞ<���ߞ�������1�����i;��:c�)zb �Ұ}ϸ�`YQ���tu��I:�ўJ��)��n�`�%u��u�֘�qA�ڭ104Z��FP�A���f�±�T)�����T�ɇ�8Dc�T�����V4Y�i�G[�s�U�������Z�5��P�jU�B�O����Z5���chu���q���4���,��y�2��"�0" ��X��צI��(�l��ôwb�Wi&Ypt�����$����GR��M�ꫪ�p�w�� I֣�b�f�t�Л��H�V���]�'�PK��5�2|e�xz�v�x+�DA�@��*�+����Q���}W'N��U�q�U}~ 'W��Ems��vۆ+m�> �(��U4�l�]� ~A���#<��,�UlP��K���z�-F)l�.��zP&6S�ZM&�w�B#��/$1�9�ܠ�f�<���@�[n��i3�Y��&�|z��O��n׀�ml�z��B���j���g��R&k�n ��-�����F>V��pDl�k䦄����������u��z�G�l�OWйa�[G@��j�+����� ��H>bMk!�L�ß�e�o�,t}��i��8i,�p�(���u`����@l�����r�r��zk���)������R9��:�S}�Ah���V3|� >��J��j8ζ�`��o^��E��R;�O4����0o�y��,�6�2@kےTݨ���1’�*14�2��:̄g����aM��·(�^�#5uH��w�eF̝�Μc����o��Y_�o��5�����gÌ6�6�OK@W��w���dpx�����6��lX��:�,���ؐ%m(6Ȅ�d7�[�,�s�v��n��9fK���JEI�S5x� ���9PE?�� �݃ʲ�L�4c�N�,<��!���-a�v>������7�g�Z�:�7�JP�ԒFm�������� �}P��bm �����5m�k��&��G��D�|^w�/���ԥ��%���Ot�ͪ Hy������ĈL�o5L��eAҡ_WxHK��=턑S��O�j��^��g�+�|�”7���x;n�g��y1>_��M�M|&^�T��Ms.|��ep��X”���͉J��EdbO����P����x�$gm�H1��4h��Y�J����F�� ��-ߵ�F�e n�� ��Znpr�Ծ���&��<��xW�Zo��#�1o/��x��[Tۇ�8y�J�J���#�o�/}K�m`*�_���H��ȁT��� ��C!>ͳ�&��:C��o0��s�b�aG�*L=�i�V�V� �V��a3��_�Ƥf4E���F*��˴�M����Y>L�Vصe��q��i�l:�Ѯ���Sy��� 9�7���s�w��[����5s5�Nj�h��Aͱ����w�U^@M2�^�͋���(��d�Eh���䮎f�|:Sj������~v2ق3�G�!�4��e�H�[�f��5 ��` {&.B/����8�J��”��27� ��6�*S耰�� ��@j���6� �ݜ�yg|�+|X�h<��p+�^j��Ӌ���f��]�Q�O �s�N����:nf��)�1�O��u�����1�Z� ��c��ɉ�~�x|��j?A ��9 h���@7,���v�c�� Kw�3usd��Sӌ4�k8���ٺ�oOm$�Hk��S�{�K�ݖ�Yz%�����]���]Ko��k3ͷt�r�*�d�}�ݸ���}�����^��at-�(�#ӝF�M�ֆ��ڍƑ�X��X �y�?Ҏ�G����:q�c��x��0�t��al���a:�M�� S;�8�G��XC�l�g�������Y���w���=~��ml:��F�}�6|& �C��L��`�B!��tö`�5 �Qua�:.�{6�u/���š�@ �}��=��|h�|r�dr|�@X���5�Α�&B�_Ja:���� �n�,r8 ��_0�հQH8j�@�u�lP):# 0��pA0yΣ@�}�P7 ݱ,L�9�� ���:�'dХ���6� ۚ�$�@)�aA�>��_Y#���|�r&P���z��e��-u�-�W�fu�:�ܨ=�sg��I+^�VTՌ��u>^�S;��{@4�n”镚��Z<��̵�������5l�f�e&�l�"K��ᢛg�� J����Z��A�|��3�- ��9������l��[b��d��")Nf@:脄J렷����7Ì�%'8��C�0�a+9�{�pI'K�{���h��0��5f@`hހ%)�P/5�^~B�q���ʞN�q��Q߅�%�yQN���[��ho�cx��F0�ρ~�����,5�������@��ms(C&�����6J� ��.ʁg�v�H��tv�DZS���-�Y�����$ø*I. 2O���6(�:O/彽�(����R��D���N��t9!&�ңRIOt -d�&�(��1sL}C̍���M�S�m��"��B�+�C1���̘�Hs��@��B]���4L��Xk;�'���ބ�g1ʊ���2�1#��a���lt�B��zt�+����� �eԜ�M)>�� ��y���(�e��n׵��Yg��Uκ��κ�M�u�����fV?d+�4o����R4mϿ!�8qw�wWͷ���lwW�#�!퐓ze”/�I�)�”�’E s�� ���¢�ٲ��q@��0�V:��z�(7:=>��(N&��8S!���J�� J�r(@q�ÄDEėc� ���Rӈix�3�#Cm”d��I�Ѹ��ɋˌ&/�= �B)G�2%� ������嬍�’$�;�1G��*-(Q��D;��ח ���O���T@���BN�(+jMa�P���ɪ’r��d������ �;Έ{� ��ڜh����~���]�F��`ļ��’�>n�kf���Ew�{0l�3=qT�2��5G���:WN�@m<���X%w��*i�D5v&���,Q�U�7�z@��T��C>�i{��j���4�uL��s�+�8P�*p.�pb�a�?�h�.v�@!��B� �(҆@�ĒQ���D�ZD����AU���+T�DFS�T:�� �.t��W� ��S�7�+�F0m��B�RG����ݧF�����/���We�ʒ�Z���t�Ԕ9��Wh;w�,�&��M��0Py� �l�у�� Z��e&��>� ��U����S��Ӣl��j��u���I5S�O��w L����r���A�ۍS�p<��3m�tm�a�ZV�x�hx��8��m�I]�@ʆ���s�S���L6�]��(o�fE�bɦ��rw� �2�r|�vO-��0�����g; ÆwôMӲ�k�ͪ���ʖ��i���m�n�m~!�x�mRt<��6+tC����) �x��[�iީm8�e9&���z�k�g:k�r�ڠ�ꦅ[�"&g��ٕ� �ژW#�|]�I�������?Btt�w��(G��Z���θ��(�;�%�`�^�r8s�fyFQU]�7g��O��5E��Hb��#34�z��6�,�~�0!M~O����6�u�M���A�6ċ;(;(T�����J0���Z)Z*�};sJ��?#�vv V�2 �'36"�(Lb�$��Ҙc�exyy��3i�ߤ�U��H�x�Or�D��߆�ҹ�h�K��4����ǭM[R�T�A��4�'a����x� c7}�E��U}�:�(gt(��`#�qA2K�p�R�d��IѬ�G��pR'h�dQ݇.�Ȕ!�p�!"DJ�b���k�*���D^׹�;7M�=�mI=�ߢ���,�T�A���j�<��e����/ū�?U�|AX��ڀ� ����&+��/�j�< �V�������T&>F�{�Yh��-�oÑ~’�輇��”�$%ӣ��m1�G��F�#�Iq�^�#�+D(i�!q�؇֢7V�IF/X�7��-V1�s`�o{�9цz�ق�^�!��0{]�Ӟ�^��������Pn2�9��L`���H�1@��>��C�� �^�c� LV:�&�I�[�?}Rͽ’A%L A;C%%�’h��Qt �$�ԏc�#�0Sk%r��K�ߩ�h1��`%�P�M삌TƲ��qM`Q�ʌ_����!�;�D��/�>C�йP]��e�h�(y�.�`��E+��ʔ�r6���kj�^*�FsE�����H��ɣ�,�K�E�n3Z�С�AI_J�5����C$�@.�`�j,I��_;=h��/-�?R�V�%il�Z��I7�2dHP� �//¹�8*��f�p�q5���sؠ=Z{k�<@�`���/IB�S�u�r�$�9l�����L �H��f9-`P0��B��"G�Q��q9gK`��)Q�tJ6����{��s�D0��(�@��l�? ���� T�`��]�p�x��NH�m�DdЭ� ����'�QY��4�#�=>G���:�<��1p�Y��ψo�a��Әd0�����*MXYs�T�c���!�����q&Qڏ%� �r�q��JHB�K�����6A{#BQ��*�F��uS �*�QX.4�GK��y-ij��P��q�Y��=v�W:�]�}�����_ɐ�8�մq��˜�uS,�V+u-M��V�z�^�4��[��(Z�i*8T4l���g���K��3�E��4i�6N+��ԵU�At������W�>H�*JM���#�’�n�Lҳ��s�7���6 ��/��>��|wL��{ ԵG�0J{r�Jtz”�6T+�]Ot��.?�,gjsN!ѴG)(�myk�T�”�9�ˏI��F���l�$-���tt�0*?�3x�a�Q������&��e8ZK2�� �Z�N�4G%-J��O�T�qS���7�0�3;Hƈ7E�R�V��� �px%yt+�=�ŧO�=��P���4�2O�DY��P`�ƫ���4�yw�Ѧvx�>1Ya�^���Uv�~!�-ƛ�8��D3�1�*8`�€���b<��X�*W�c�KCՏ�y&8���9p��n8��%v��Va�Ʋ����`k%�՚ pQY���q|h�$ߒ�<`u���a�t�z��s�W���8�SڱP=.xW�+�������*�[^i�k�syd�� iW��M�bHX0��y6����(KG��BR6��d?�="�f%�ʥ�fI#Y�^M^�Ŭ�q�{Ӧ&�Ue�N%��'ώ^�<��;c���V���z��_���?{��녰et�W `��OW7��"�r9���Zk����X LfE��m��tL��W3;�>���i���w�䊝r�P;�Vȴb��|���k�j�k�No�����?���b%�v�n���so�~���ⰺ��*;�L|��xP�Դl’�J�;�ʗe;��̼�/�ސ>=��f�M���N�1$��SO�(�x}�-�A݊��>���ד�-����$��R/�����a���6!�W+<{��v����3U�}�ΗM`챯# ������O�@6�s70�4l׵N��c۾e;�Z�6x;W�X~�)�c���gn��y�؄ij#!�@ �hj�|$�Bh|ϵ(�D����[I+��C��iRѰ��)XRA��L�Ǟ)hr��ܖ�O �U�k�i8 �L��OM�7-�5۲|#��j��>;>�0SjK����Q��u;G}b[�O%?˻aW�ٓ�&w.�h�#�^v����t��x?ͻ �Do�D*�� ��� #���xR�Bh�M�1��=W�^�|ɾ�50���5��Ѷ�k����c��iٞe��`<_cyEe�>�2�SA�.�+�f� �r��5��˴,�w��u������A���T�O;��V�3�’�a���hY�٤’��%�B& �ǡ���Qk�z~���A഻” AKF�P”�a��&�愽��5�2�TB��(��$h��_�A����?�C���A��B�BV��Zk��<��PL�ASֵ��O:���s�u;�]˜v5���<��'Cgɐ�q��+o�ݼGe������~�W_=>9>Z}��������T���� m�䙼�<��?��7��%.a,���fR5-IO�i֖� x� ���� ^�*�^��uJT1Ç�X�D�r�Z�s�1�T�T�4�:���CleU���K��X���&Z�LMkWr��F-t�� Ct�S�V��&��L� 9��Xn;�3��U�QS�Z3��S�����9�Ώ�~�e�[���vp��^p����`A4/۲�퀹07s9X�#�ny�3�I��!'�>�7�T}�q�T.4-�Q^�}cp�[�ȃ�� �7v�W��3�Y~��݈;P%�tg���7�UW*�~ĝ�v�� �”���rj���Ø[�QF����x�#z2r���7����!�0��_����m|�������P��r�K>�������*<��ﱍA�^pa�C0��`�.��=�'�@����B#:�#�����4�TBo+��*Og��7�G���?ە �4,�J諤Dps��:�6n��Ntװ4���[���sBHb��~�������dX��=ɻB�W����"��q�"���=�Su�3�++��݀��H3x���K2H��%F�yo_j���kOWxv�.tC��Ϫ�"1u�g �p鿐����G�Fܓׇ≺=<��W^�&�aP���bK��+�_.V_7r�zE?�9�wV���^��+�[��<3�A��R���8܆ Ҝ�8���Z�e,�O;���+�-5��(�a���]D���LBߛ7�X�� @��䷿�� fG�o���8�g큃+B�&4�����N��J�Hda���:��7�5���r��Ϡ�4�����*��� ��-�G�����@��L��<���� 5L�g��u��u"p;�nG��O�R̳>.�vH,��9(@҃����ŕ�~��Ø�-V��S*��*�3�K@�h���u��E��pX8�9���h�ļ&��<��R�'9 ����/�6H�^GC:N>mȍ�!�3Ш’�y�8�S��U5��:�&�F�q�x�Do�f���ոV���I�xɇ��L�oJHk��O���ؼ�cs�U7���o:_��Oc����E*��f��~�9���f��R��L�뼃I��V�b’!�3��*������|�޿Evyx�E�������{gÄP�w��”�VYkz[.C)y�¸S����VJC�z�# ��}��3���#픘�i<��i >����U�0�������Yk��&�� &{�5���λ����=���b�>�]{���US�RCp���=V8�^+A��a�%�)1��/�)ߝ+��DDwK�?*y”�L}���ڝ��+RV1�m~�d�����^�{���ɟ���˗�O���mA�#=^7{��I[�7�{0H�6�.�?/D������u�}�����8l�#�E�J�3�0�”qV���A0 ��j���;���C�b��7!��� ��7���Vý.�r��i!2:�>��ܩ�6��L����]~��~Z��ڪ�^�?hy�Mt�t��e+��B����X��N��x����`N�r���E�����PH���|�Q�Z�3Rm�K�·ŭ��� ��p2 /�!6��]8#u *T/��� ]�-��><��a�{�btU�o12�݄�A�Lv��z�5Gt �ϻx|Q��UXt)��)��E� �1q����1e��Q����͟fV���/����فc�IO„'-�(�2|�n�s����|۲� �-o�Y�4?>���ǝ ^�Ac�{jn,��8� l�2�xu�aT`�9a” �BJ�7 u:ʹ�7��Q�dA�D+��ϗ��i��k�7�z��b90�P޴W��_�0Q��a,�پ���p����{~���׼|͍i,�9��i+���D~���u4�Z���>ǿWb�]�ޚ�N��oח�0��auCՕX�ׁ���y� �|ե��>�o��]C�Z���xi�ƢպZ���m�W%��zu8��ݸ�p�j�|p8���M�4遼P~Z>_�q�:0n�;v�����D~�۟|%��p�rx�W�k�Z�u骀��o;��l��FPX�.�!���)��#�Y�/{c��$m s�?�1{-!���E�n��|��}�l��Ƌ����� �ۯ����W’g�:�q���)������?;γ�t�䱅n�E���7�QD^������2�@g�����.�mg�’]�x+��l���S�q�*��&C7�2w�~���#pZq�s���9��LN$�i�;�ߐg��ȼ����G�_3�z��@X�����f0���oq��S 4�����yl��;G��)��k1Kwn��t�a�f`V���a�SÀ���6�����=ӂ��@� `�K������< t�Gu����t�+��h��0�}`!�x�å WM7����N�A� ����û�5B.�A@ ���-�a�W8q���c�,@���n�-]`��Al��`������f��D3M��[�Fc^z�Os�^'��7 ��1���˘�&�o[��� �z�Ds��'�c<25`�c��;yr�'�<��Y`�`~����m`;A�� ��럚f�c���]����e<��!�#��O���.}�Qd��j F.����]�=��L���X��M���'�[=(m�O,��V�$8>>qO�#�3�i�c�v��8֬G���M��q���e���wX6������n@b��F��9�Y$�i�(�l���ӈ���0�h(�JF��.�Z�B�� �n�A�̮��||�4H, ��h�b�]�n ��@���6�.�u�{ >�(�Zԥ�նm�� �6�1z��hP���� ǣ ��|�46�p|� <��I�oc��A��l��)�%�Z�H!E��S�����k�r�ӕ�L9��?�����WĥƧVFq���.�e<��Z�Z�,�-^�}�Zμ�����Q�f�$�Τ�X���l�^�^w5F�ɢ0�jc)^c�n�n��e�rg�����/@x�k��w�8�rt��6-qR��e[�$/8� ��ɋZs-6�;�{�S�{�=>z}�#�C}c��3��_j|����_j�Km_ ��?U̳�pq����Ou�eZ�w���>2k{5� 쏖��2�۫e��E�˱”Ȝ��H��xPB�o”�s�F”�.Y���_�C�q�.��,��k�޽{�����ClPe�y%)���+Ma����gZ�oEö��Օ��K@�����{�E�-ܶü@�`��aR”֡kZ��Ip��S�F�Q�޸6Ī=P^ܝ�AtY�������U�M�^�������`�>�ɪkKB������3-�-���w�!Z*��۽+۵;Iƨ�jXܘ *�Br��� B�Qa&u J�o5&�a���/Q���p��^�9> !</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmarjona-metohu-bosh-si-balade-per-shpirtin-ju-tregoj-si-e-priten-performancen-time-ne-kenga-magjike%2F&t=Marjona%20Metohu%3A%20%E2%80%9CBosh%E2%80%9D%20si%20balad%C3%AB%20p%C3%ABr%20shpirtin%2C%20ju%20tregoj%20si%20e%20prit%C3%ABn%20performanc%C3%ABn%20time%20n%C3%AB%20%E2%80%9CK%C3%ABnga%20Magjike%E2%80%9D"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmarjona-metohu-bosh-si-balade-per-shpirtin-ju-tregoj-si-e-priten-performancen-time-ne-kenga-magjike%2F&text=Marjona%20Metohu%3A%20%E2%80%9CBosh%E2%80%9D%20si%20balad%C3%AB%20p%C3%ABr%20shpirtin%2C%20ju%20tregoj%20si%20e%20prit%C3%ABn%20performanc%C3%ABn%20time%20n%C3%AB%20%E2%80%9CK%C3%ABnga%20Magjike%E2%80%9D"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Marjona%20Metohu%3A%20%E2%80%9CBosh%E2%80%9D%20si%20balad%C3%AB%20p%C3%ABr%20shpirtin%2C%20ju%20tregoj%20si%20e%20prit%C3%ABn%20performanc%C3%ABn%20time%20n%C3%AB%20%E2%80%9CK%C3%ABnga%20Magjike%E2%80%9D https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmarjona-metohu-bosh-si-balade-per-shpirtin-ju-tregoj-si-e-priten-performancen-time-ne-kenga-magjike%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Marjona%20Metohu%3A%20%E2%80%9CBosh%E2%80%9D%20si%20balad%C3%AB%20p%C3%ABr%20shpirtin%2C%20ju%20tregoj%20si%20e%20prit%C3%ABn%20performanc%C3%ABn%20time%20n%C3%AB%20%E2%80%9CK%C3%ABnga%20Magjike%E2%80%9D&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fmarjona-metohu-bosh-si-balade-per-shpirtin-ju-tregoj-si-e-priten-performancen-time-ne-kenga-magjike%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->