Kosovë

Maloku i kërkon Isa Mustafës ta lëshojë LDK-në: Është koha me ecë

Ish-deputeti Naim Maloku i ka kërkuar Isa Mustafës ta lirojë partinë dhe karrierën politike.

Ai madje përmendi edhe fjalimin e Vjosa Osmanit sot në Kuvendin e Shqipërisë.

A e dëgjove fjalimin e Vjosa Osmanit në Kuvendin e Shqipërisë?

Ec Isë!

Liroje partinë, popullin dhe Kosovën nga prezenca Jote në politikë!

Koha me ecë është Isë!