Lajme

Majko thirrje për dialog: Sherri mes politikanëve s’duhet të agravojë

Konflikti mes Metës dhe Ramës për anëtarët

Konflikti mes Metës dhe Ramës për anëtarët e Gjykatës Kushtetuese është thelluar. Teksa Meta paralajmëroi se do shpërndajë parlamentin, ku i fundit miratoi një rezolutë kundër ti. Sakaq, Kryeministri tha në Parlament se “Meta ka humbur busullën” dhe i bëri thirrje komisionit të veprojë sa më shpejt për shkarkimin e Presidentit.

Në gjithë këtë situatë konfliktuale, socialisti i vjetër Pandeli Majko bën thirrje për dialog.

Jashtë parlamentit, ministri i Diasporës, Pandeli Majko u shpreh: “Ka disa nene të Kushtetutës që duhen respektuar. Presidentit i takon të jetë protagonistë i stabilitetit. Nuk besoj që sherri duhet të percepitojë në histori të natyrave të tilla. Shqipëria duhet të ketë stabilitet politik dhe rajonal. Nga PS është shprehur gatishmëria për një dialog dhe jo për të ecur në një drejtim të paditur”.


Etiketa: , , , , ,