Showbiz

Majko batuta për pozicionimin në listë: “Atë 19-tën ku ta kesh”, ja pse nuk ulërita. Ahmetaj është…

Pandeli Majko ishte i ftuar në emisionin ‘’Klan

Pandeli Majko ishte i ftuar në emisionin ‘’Klanifornia’’ ku foli me doza humori dhe batuta për pozicionimin në listën e PS në Tiranë si i 19-ti.

Majko është pyetur se kush ia bëri ‘’puçin’’, teksa i kanë nxjerrë një sinkron të Ahmetajt se ‘autore’ ishin Luljeta Bozo dhe Najada Çomo.

Ai thotë se një nga logot rezervë të fushatës e ka ‘’Atë 19-tën ku ta kesh’’, teksa i vetmi justifikim që nuk ulëriti ishte dhëmballa.

PJESË NGA INTERVISTA

PYETJA: Si ta futi Rama kështu, kush ta bëri këtë, çfarë ishte ky puç?

PANDELI MAJKO: Kjo është arsyeja pse, një nga logot rezervë të fushatës është atë 19-tën ku ta kesh

PYETJA: E di kush ja u ka bërë?

PYETJA: Kush ja bëri gungën?

ARBEN AHMETAJ: Të dyja bashkë

PANDELI MAJKO: Mos e beso

PANDELI MAJKO: Ahmetaj është simbol i taksës progresiste në programin  PS. Sa më shumë punon, aq më shumë taksohesh.

PYETJA: Si jeni me dhëmballën?

PANDELI MAJKO: Ishte i vetmi justifikim që mos ulërija.