Maqedoni

LSDM: Vallë Mickoski ik nga zgjedhjet e shpejta?

Shkup, 19 tetor 2019

Vallë Hrisitian Mickoski dëshiron të ikë nga propozimi për ballafaqim të shpejtë në zgjedhje të parakohshme parlamentare?

Me muaj Mickoski dhe VMRO-DPMNE kanë kërkuar zgjedhje të parakohshme parlamentare urgjente, ndërsa sot kur ka propozim konkret, ai shpik justifikime.

Duket që Mickoski e din që nuk ka mbështetje prej qytetarëve dhe se e pret humbje e re.

Micskoski dhe VMRO-DPMNE nuk kanë ide, vizione, ofertë, nuk kanë as program.

Ata duan ripërtëritjen e regjimit kriminel, ripërtëritjen e izolimit në të cilën e kanë mbajtur vendin.

Qytetarët nuk do ta lejojnë këtë, në zgjedhjet e parakohshme parlamentare, qytetarët do të mposhtin përsëri matricën e regjimit të VMRO-DPMNE-së, siç bënë në zgjedhjet paraprake parlamentare, lokale dhe presidenciale.

Qendra për komunikime me opinionin e LSDM-së

________________________________________________________________________________________

(MEDIAL)këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre