Sport

Ligji i Sponsorizimit në sport, Duka pas takimit me Kushin: Jo më bojkot!

Pas
takimit

pati
me
klubet
dhe
ministren
e

Pas
takimit

pati
me
klubet
dhe
ministren
e
Arsimit
dhe

Sportit,
Evis
Kushi
për
Ligjin
e
Sponsorizimit

sport,
presidenti
i
Federatës
Shqiptare

Futbollit,
Armand
Duka
ka
folur
për
mediat.


Duka
theksoi
se
ministrja
Kushi
e
priti
shumë
mirë
propozimin
e
FSHF-së
dhe
se
e
falënderon
për
marrëdhëniet
e
mira

ka
me
qeverinë
e
futbollit
shqiptar:

“Sot
patëm
një
takim
me
Ministren
e
Sportit,
Evis
Kushi.
Kërkuan
nga
neve
për

riaktivizuar
atë
iniciativë

lënë

shumë
se
një
viti

parë
për
Ligjin
e
Sponsorizimeve.

Ministrja
e
priti
shumë
mirë
propozimin
tonë
do
ta
ndjekim
bashkarisht


kemi
një
Ligj

Sponsorizimeve

vitin
2022.
Ne
kemi

njëjtin
propozim,
e
rëndësishme
është


ketë
një
Ligj

Sponsorizimit.


ketë
një
Ligj

Sponsorizimit


sigurojë
mbijetesën
e
sportit

përgjithësi

Shqipëri
dhe
jo
vetëm

futboll,
por


gjithë
sportet
e
tjera.

Sporti
nuk
është
thjesht
një
garë
apo
kampionat,
sporti
është
një
edukim,
një
nivel
jetese
për
fëmijët
tanë.
Dua

falënderoj
ministren
Kushi
për
marrëdhëniet
e
mira
FSHF-në
dhe
për
një
lloj
ndryshimi

qasjes

saj
për
zhvillimin
e
sportit.
Kam
shumë
besim

do
ta
vazhdojmë
përpara.

Kemi
ndryshuar
taktikën
me
bojkot,
tani
po
provojmë
një
taktikë
tjetër.

mbledhje

kemi
pasur
përpara
Vitit

Ri
me
Ligën
Profesioniste
kemi
vendosur

një
përfaqësi
e
klubeve
dhe
e
FSHF-së
ta
iniciojë
këtë
me
ministren
e
Arsimit
dhe

Sportit.”