Showbiz

Lidhja treshe dhe marrëdhënia pa tabu/ Egla Harxhi ndahet nga “Princi i Libofshës”

Ish-missi i Shqipërisë Egla Harxhi i ka dhë

Ish-missi i Shqipërisë Egla Harxhi i ka dhënë fund lidhjes së saj me fotografin Aleksandër De Basseville, çifti më i përfolur për  lidhjen e tyre treshe që bëri bujë dy vite më parë në media. Në një intervistë në revistën Story, ajo ka deklaruar se gjithçka ka marrë fund dhe tashmë nuk ka asnjë lidhje me Aleksandrin me të cilin ka dhe një djalë.

“S’kam më të bëj fare me Alen në asnjë formë. Tashmë jemi të ndarë, dhe jeta ime personale nuk është më publike. Pra e kam mbyllur me jetën publike, e po fokusohem kryesisht tek im bir, dhe te studio e arkitekturës me projekte në Shqipëri dhe jashtë saj”, u shpreh Egla. Egla po i përkushtohet tanimë djalit dhe profesionit të saj