Showbiz

Lidhja me Redjanin dhe 10 orët në Prokurori/ Kejvina e pashqetësuar, ja çfarë poston në Instagram

��}�rɱ���P�¦d�}�


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="44"></p> <p>��}�rɱ���P�¦d�}�P”ǤHYst�9#yf�3��4��/ )Y~���8�uOl�/V�/�̪�F7�j8jl�/U�YYYYYY�Y��Ž�b��0�Ý��4�ҷ�ы�$�����>�&��v<���!kG��Va�;ܹ�8d%�!MR�����䴪�XSbosz����_��'q8��� X���(cT���y6�ѐ��>;��IV+y�{���cS��$~�G���|Hi��@��=�s?���7�7Z����A:�i�>�Hm�l�B��������&���Ҷ@��)O��4Xʹ�l�rl��ֶK� ֹmm�� �j����KEt#:4���e:Ѝ�0�tc��@7������[�C݈X�l�_�tܨ��:���21.��n�)��ľW�#�nL����� �O��oc*�ܵ�H��y�X��6���P���4+Q���(��&�0E��{0A�7~��A�����}���_c�k?��a�X+��sn�X�����$��>� ���@��A��Uu��OX�]���� 4*�aP5G�5�P�t �ڇ;;�’Ik�6]˲ ��[q]kK������”`����̜8b�qBeF(��y_��� �’��L�����’e������Ju���)������T~�|�~�/��d�G�((���|���ν{2H�Ʌ��/i��yC�%�}��ƃ$�#o��؉��y~6���p�q��amT��,H�%�+�*�8�X�CB’kC�V/�B�N!� �$x����N�4�5�|�����!�O��zi!���C���$�p�4&DQzv”�&���2.g�B��=��.^��pDI��w�����7dDUH�|���G�m��$N�6y�FS?���`ܲ��G�2�#���)�!�8����:J3:HhH$�>���r��o”��q[“�y3�SЙ ��7�d~��IφF=�1M3���2 r�725eWV~ɷ,!�2 ˚4m��i;eq�����TY�;K]Pm�m�_RR0KfI�”� ˤ�I��U�XpJ�g�S%A�� �r.a�dR��yE� �uMM��o;�f[��ZY���^R�_+���2B=��(��4[��NUd< @�1)$Fާ�I$q����G4��1�C��t�I���(�3��Z��-�-�V]+����6��1��Hm�/I4� T،�仄Ÿ=B��l��x�Q�z�*W���+/�e�1兽8�*@u}hCB�:�>“Q��q4�=��=��cFrh��!`�u!�f8�h0�Ɉ��r�to� ���,�’��u(����/=�P�tЎ�Q��,j?e�9a|ҕ�+�M�.�=�:���4 _`i()�U���}���A��!�&6Wm���/9*x/%(�8S�D��-�JK�VW�G��ѨQ�s��av���īk�<�����u��.�z�n�v�T?/��<��4)��&�U�wk��v�� �j���[�ϳ־��S�vڃ�ťKk��g>��~`�� _��������j�Z��?��-W��K��^kc�| e���B�Ѥ7,��2��2_��S^�� ;i��������~4ɱr��c���5Z>� �yw(,��%�P�&^����TB7�z�]a��ֻq�w�U����<���A����6�z5S�{l�p�в�u�7��A��:a*��e�E��зy�FH�r��g�+���@��bٚ-���E�_�0��)�_~a��Ż|%��v����em/��qJ��K�]RH�J�W.����~�r���H�:a��WS��f�-�j�6��gІ�9O+P!y�O� ����]�|�`* UY��Ϣp�ĵ�%2qźH� ���4?Wy�g�^�(�~�+��'������*��+��H�ّͭ6bK���ӂNo9�=�mS,�7"#�Mlꇓ��@��o��78(��x���8��.�=�Q�iupB�X},tYu|&�#np�`�E~����ۄ�E�N�TٜвCR�a`|�P��հVy��R�t��Io 1�$B)_�G���dc�f�m��0f�~�׀hh���gI,:��]<*nJ�o���^��w��V�����K�8OYP�f 搡���(�q��7f#���ajf|{w����[{��?����}�ؘ���w�O��P0����p�ԛ7�ς����eL�����j0�*ɼR�4��1]������=�3��9��o�3�Ɂn؎jo�fB��)fa�y+[��H�k����W_�R�����{�)�oV n�V�?� ? ^ݤ���]��`a���f���ܻw͝U^���G�i[gh��*�뜆y��3quK q.nqD�?�<��cN�<��pB}���k ׂYNG��ο�%��`刯C�g�.��#���]���BF�?��l�cYy��9�S�4L}У��l�T)7^�AL�}�s[� �D��Ux] �M��^h��zg�e�[������ ��$�#�h� �Z���{XcLz���}��37iH�5&?caGP>�x�p�0�a����”Cl�7�����q�4��{���E��8�֝��[�6����>cA�:��>�Ǣb�?N}!2�@x�BlҼ+a_%d�2Z”;n);d1��:�f�~�ٙ��tDZ�H=YM� ��TTb�0�9�K`55��׫?Pu���F�v�Si�x���j�%(e���~8E�B�eh0�G0�@�����O��E�&Y���(�O�-f����������KL���j��E���Y%>;K�q�.Cx?�T9<��g�e��P΋٥zs-�uj�!f�4���Ղ'�-�Tm�]$���]G(/Ѱ��qZ/��J�[Tm��6�2,�����1O�a���T���"W5i����u���:�2w��:l$ +��c8�2��d0�0��Y�b�4���J��Y���~� ����z�'�aa�F��$ř}/�dlÜ�!����(�8�^K�5�0��Y֒e�3�g�,#k��e)���9�X<���xE��T�ԽSP� f12(�Z�ؖ]6o�B'�r��W]gú�nHC�"�S�mͪ�% �����q�@Q7I��|(�~U��Oy4��{QȘDV���L������:��v;���(/�ƙx�V Ӳm�1l� 9�ȣt���"��})p�D��q�-�{6�03�͸6: F�ڟyw���m�U���n�]���4=h�{C����X�M k�hR �p�,�=I8��7�"�����/Zs�h����yėS�t/��%{t/|���q�/|�(��HB�Mw+�ݟ�G�������W�����B~{ ����?��P����,1s�������aMN��>��2 7�Â�{�� XV�H�/���+2(���#*�8P� {c�(��’�U�1ُR�d�8�`� �>8�#/>����mo���ʋ�=>�-y��xvb��;������h������j�c9�+���Y��g�S�x|��*�|;~���RhR��#-��A�T���M�J5?�:)(-Vx�p@A��T��.�.�|��<��%hE�؟H��'��p�H��S���>����k(J`*��6=�����W������w��4�0���’.[%R���g�o7� /�Z^����<��E@�#�}�=M��d�|��3��xY��Z�0�q�@�`[�C��S��~D�KۈTN������e��~�v⦐h�# �ɴ�M�ɯu�$�A�BqvY����� h����kE{d� b���h�'OA⃫�m�B:�E�e��@K�ȚSl��س���K����"‘�$��GD��A�� h����S��}P��8�`HzR�[2`�+�rK�z�w5�abM<����RVs�+��y'����b ��nہ��>��MŚ������N[Q�/�7�*ⰃZ�o-�IE�s�3f_�1���(B�y?T�U��x�}ٱ�����a�/2��(�t�Q�>��ӗ����Խx�b�n��;�����v�E��5���Jp����elE+����f=�%iӢ��{SZ5۸x3-7Q]�d�����v[=6�@r�z��c2�y��%S��KIױM�hҼ�X�&�U�?�d+�@׉�tk}���^�_�^[�J���׵�V�Z��WO״�qֿ8�V�7��v�V��� ����/�A���s@â���dU�. |^��1���i�V��.ͬ�.����T�1wAI�#�=�a�@p�jw�� K��M�Qi�-ۣ��[E�8O�҈��1��9��%�tZ�v�x+�D�8C��*�xWXW�’��.w�ypF`siY_3VT����[�/j�a��m���u��?�W�X� s ��9�x/ �H8Azy�S.-�zL�����6K��)Z%D%����ũ��V�q�JSkʃ�b7 A�0�Մ��ی�8�n��EѪd���-���K�.�r� ��6c�đ?}�W�>��d �r���Ƥ�qϧ訯w�k�pN%�,2W�vk8ȵ�2��j��o�e��GĶ���ܔ����Ut�*��$�U�N<��O�pB>���|v5u�ȵHMq��^�P��GĴ��8�@�1��’ں�}ł@�’}��r{/�R������’tj(��_���4�V�����i]��;$x}�+ S�5�m�������a��J�޲��h�֢܋��g P”�6�”�kۚTݨ�”M�2���)�����d�a�ofX�~��j�oD�?��V0G�=�o������%/�:������?�=m���V�p��F�RL=���02a��”��Ü3���Z29</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/kryesore/" rel="tag">Kryesore</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Flidhja-me-redjanin-dhe-10-oret-ne-prokurori-kejvina-e-pashqetesuar-ja-cfare-poston-ne-instagram%2F&t=Lidhja%20me%20Redjanin%20dhe%2010%20or%C3%ABt%20n%C3%AB%20Prokurori%2F%20Kejvina%20e%20pashqet%C3%ABsuar%2C%20ja%20%C3%A7far%C3%AB%20poston%20n%C3%AB%20Instagram"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Flidhja-me-redjanin-dhe-10-oret-ne-prokurori-kejvina-e-pashqetesuar-ja-cfare-poston-ne-instagram%2F&text=Lidhja%20me%20Redjanin%20dhe%2010%20or%C3%ABt%20n%C3%AB%20Prokurori%2F%20Kejvina%20e%20pashqet%C3%ABsuar%2C%20ja%20%C3%A7far%C3%AB%20poston%20n%C3%AB%20Instagram"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Lidhja%20me%20Redjanin%20dhe%2010%20or%C3%ABt%20n%C3%AB%20Prokurori%2F%20Kejvina%20e%20pashqet%C3%ABsuar%2C%20ja%20%C3%A7far%C3%AB%20poston%20n%C3%AB%20Instagram https%3A%2F%2F24-ore.info%2Flidhja-me-redjanin-dhe-10-oret-ne-prokurori-kejvina-e-pashqetesuar-ja-cfare-poston-ne-instagram%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Lidhja%20me%20Redjanin%20dhe%2010%20or%C3%ABt%20n%C3%AB%20Prokurori%2F%20Kejvina%20e%20pashqet%C3%ABsuar%2C%20ja%20%C3%A7far%C3%AB%20poston%20n%C3%AB%20Instagram&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Flidhja-me-redjanin-dhe-10-oret-ne-prokurori-kejvina-e-pashqetesuar-ja-cfare-poston-ne-instagram%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-237229 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/megan-fox-shkakton-habi-me-deklaraten-e-saj-hap-vrima-tek-rrobat-e-mia-per-te-bere-seks-me-lehte/" title="Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap vrima tek rrobat e mia për të bërë seks më lehtë!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-217.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/megan-fox-shkakton-habi-me-deklaraten-e-saj-hap-vrima-tek-rrobat-e-mia-per-te-bere-seks-me-lehte/" title="Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap vrima tek rrobat e mia për të bërë seks më lehtë!">Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap vrima tek rrobat e mia për të bërë seks më lehtë!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237182 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/abuzuan-seksualisht-me-femijet-e-mitur-arrestohet-me-8-vite-burg-aktorja-e-njohur-amerikane/" title="Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet me 8 vite burg, aktorja e njohur amerikane"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-213.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/abuzuan-seksualisht-me-femijet-e-mitur-arrestohet-me-8-vite-burg-aktorja-e-njohur-amerikane/" title="Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet me 8 vite burg, aktorja e njohur amerikane">Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet me 8 vite burg, aktorja e njohur amerikane</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-237115 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/foto-modelja-e-njohur-shkon-ne-supermarket-me-te-brendshme/" title="FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të brendshme"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-208.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/foto-modelja-e-njohur-shkon-ne-supermarket-me-te-brendshme/" title="FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të brendshme">FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të brendshme</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/megan-fox-shkakton-habi-me-deklaraten-e-saj-hap-vrima-tek-rrobat-e-mia-per-te-bere-seks-me-lehte/" class="featured_image_sidebar" title="Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap vrima tek rrobat e mia për të bërë seks më lehtë!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-217.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/megan-fox-shkakton-habi-me-deklaraten-e-saj-hap-vrima-tek-rrobat-e-mia-per-te-bere-seks-me-lehte/" title="Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap vrima tek rrobat e mia për të bërë seks më lehtë!" class="vce-post-link">Megan Fox shkakton habi me deklaratën e saj: Hap...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/abuzuan-seksualisht-me-femijet-e-mitur-arrestohet-me-8-vite-burg-aktorja-e-njohur-amerikane/" class="featured_image_sidebar" title="Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet me 8 vite burg, aktorja e njohur amerikane"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-213.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/abuzuan-seksualisht-me-femijet-e-mitur-arrestohet-me-8-vite-burg-aktorja-e-njohur-amerikane/" title="Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet me 8 vite burg, aktorja e njohur amerikane" class="vce-post-link">Abuzuan seksualisht me fëmijët e mitur, arrestohet...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/foto-modelja-e-njohur-shkon-ne-supermarket-me-te-brendshme/" class="featured_image_sidebar" title="FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të brendshme"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-208.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/foto-modelja-e-njohur-shkon-ne-supermarket-me-te-brendshme/" title="FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të brendshme" class="vce-post-link">FOTO/ Modelja e njohur, shkon në supermarket me të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" class="featured_image_sidebar" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët" class="vce-post-link">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" class="featured_image_sidebar" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-173.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit" class="vce-post-link">“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->