Humor

Lemuri problematik zhvesh supermodelen para syve të të gjithëve

Udhëtimi i modeles së “Playboy” në një kopsht zoologjik doli jashtë parashikimeve.Në disa imazhe të bërë publike shihet një lemuri teksa përpiqet që t’i heqë bluzën modeles, Francia James.

Lemuri problematik nuk ndalej derisa të arrinte qëllimin e tij dhe në fund ia del.

Kjo ka shkaktuar të qeshura pafund te modelja dhe të gjithë njerëzit e pranishëm aty rrotull.