tjera

Kryesia e OVL-UÇK-së thërret mbledhje të jashtëzakonshme

Organizata e Veteraneve të Luftës së UCK-së, ka thirrur mbledhje urgjente për në orën 15:00.

Kjo mbledhje mbahet pak kohë pas arrestimit të kryetarit të OVL e UÇK-së, Hysni Gucati dhe batisjes sëselisë së kësaj organizate.

Hysni Gucati u arrestua më herët nga EULEX-i me vendim të Gjykatës Speciale.

Ai do të dërgohet në Hagë, ndërsa është i arrestuari i dytë nga Specialja.