Maqedoni

Kryeministri bullgar të martën viziton Shkupin

Kryeministri
i
Bullgarisë,
Kirill
Petkov

Kryeministri
i
Bullgarisë,
Kirill
Petkov

18
janar
do

qëndrojë
për
vizitë
zyrtare

Shkup,
Republika
e
Maqedonisë

Veriut.


Advertisements

Delegacioni
bullgar
përfshin
ministren
e
Punëve

Jashtme,
Teodora
Gençovska,
ministrin
e
Transportit
dhe
Lidhjeve
Nikollaj
Sibev
dhe
nënkryetarin
e
Asamblesë
kombëtare
Kristian
Vigenin.

Petkov
duhej
ta
vizitonte
Maqedoninë
e
Veriut

herët,
por
vizita
u
shty
pasi
ai
dhe
presidenti
Rumen
Radev
u
urdhëruan

izoloheshin
për
shkak

kontaktit
me
një
person

infektuar
me
koronavirus.
Karantina
e
tij
u
hoq
pasi
doli
negativ

testin
PCR.