Lajme

Kriza që na shoqëron, nga mjeshtri Kapexhiu

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka sjellë kësaj radhe

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka sjellë kësaj radhe një thumbim të spikatur për kryemistrin, lidhur me atë që ai e ka prodhuar e mbajtur gjatë gjithë kësaj kohe me fanatizëm, siç është kriza.

Tashmë kemi një krizë të fortë politike që kërkon zgjidhje, krizë që ka sjellë jo pak pasoja. Kemi krizë institucionale, me mungesën e dy gjykatave më të rëndësishme dhe me bashkiakë që bien e këshilla bashkiake me një parti. Kemi po ashtu parlament të paplotë dhe jo përfaqësues. Por mbi të gjitha, shenjat janë që do kemi shpejt dhe krizë ekonomike. Mediat kanë raportuar se është në dyshim shpërblimi për pensionistët për vitin e ri. E po ashtu, në buxhetin e vitit të ardhshëm nuk parashikohet asnjë rritje pagash apo pensionesh.

Bashkëjetesë rilindase:


Etiketa: , ,