Maqedoni

Kovid-19, përgjysmohet probabiliteti i rasteve pozitive

Në 24 orët e fundit vendi ka regjistruar 1.

Në 24 orët e fundit vendi ka regjistruar 1.357 persona të shëruar nga Kovid-19. Nga 3.526 tamponë, 564 kanë rezultuar pozitiv. Probabiliteti i testimeve me rastet e konfirmuara shënon 16 për qind. Janë regjistruar 22 viktima, prej tyre 8 nga Shkupi, 2 nga Prilepi, 2 nga Manastiri, 2 nga Koçani dhe nga 1 Gostivar, Shtip, Kavadar, Ohër, Sveti Nikollë, Resnjë, Dellçevë, Probishtip. Sot nuk ka viktima në qytetet si: Kumanovë, Tetovë, Veles, Strugë dhe Strumicë.

– Advertisements –

Numri më i lartë i të infektuarve është në Shkup, gjithsejtë 192, më pas vjen Kumanova me 45 raste të reja, Manastiri 44, Prilepi 40 ndërsa Bogdanci dhe Demir Kapija kanë shënuar numrin më të vogël, gjegjësisht në këto dy qytete është regjistruar vetëm nga një rast.