Kosovë

Kosovarët ia mësyejnë Shqipërisë, radhë të gjata në Morinë

Edhe pse sezoni i verës tashmë është mbyllur dhe temperaturat janë ulur ndjeshëm, sërish shumë kosovarë vendosin ta kalojnë fundjavën në Shqipëri

Kjo është një nga arsyet që ka krijuar radhë të gjata automjetesh pasditen e së dielës në Morinë.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Raportohet se policia kufitare e Kosovës është duke punuar me kapacitet të plotë në 8 sportele, por fluksi i mjeteve është lartë.