Maqedoni

Komisioni amë miratoi propozim vendimin për vazhdimin e gjendjes së krizës

Komisioni kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri

Komisioni kuvendor për Mbrojtje dhe Siguri në seancën e sotme njëzëri ka miratuar Propozim-vendimin për miratimin e vazhdimit të afatit të gjendjes së krizës në një pjesë të territorit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për shkak të rrezikut të lartë nga hyrja dhe tranzitimi i migrantëve nëpër territorin e vendit dhe për mbrojtjen e shëndetit publik nga migrimi ilegal në kushte të pandemisë të shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë.

– Advertisements –