Lajme

Kolona në Merdare, mërgimtarët nisin të kthehen në vendet e tyre të punës

Pasi festuan me më të dashurit e tyre mërgimtarët po kthehen në vendet perëndimore prej nga erdhën.

Ata thonë se festën e kaluan mirë dhe që ja ka vlejtur që të vinin në Kosovë për shkak se gjatë tërë pandemisë nuk patën mundësi të ktheheshin në shtëpitë e tyre.

“Na pret karantina atje por ja vlenë me ardhë”, tha një qytetar.

“Shumë mirë por shkurt”, shtoi një tjetër.