Showbiz

KMC: Ju tregoj risitë që do të sjellë tek albumi i fundit, e veçanta e bashkëpunimeve


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="67"></p> <p>��}�rG����PŘ�����H )R�ǺK�w�v0�@h�/P_�F~؈}�8��Ć�b�’�����n4�)P�����]UYYY�YYYYU�ԎZ��P�^���y�ݩ%o��g56�E�;ݩE�mȔ���;TQ��5,”x{w���@���z<span class="c1">m�kĂ�]�k�S}�X�9X<��:"I���w��zSn� �y-����#?�+�����7��J�Ohb��� �� ��BV�S�Q�C�c���`�U��[?�u]Wه"N�vj���!4*�Ԡ�aVC�,��;������O��Ri�i�N�uM�њMK+����������̜(G�(�‚q�]�́�� �f�� Oٟ��'�&2����:��6L1o{Y��,�ϓ���y!���]/TdFű�����w��-��gJ�%�bh��T� �B�wǼ5��Q����,=���M�p!��(M��mT��,p��e ڲ :Q���ǘW����+��G9Wܙ���=d�8t�%X�q�O�Ҡ*B�Џx;�#ĺ֨��~[y� ��G��C��<=P���}h�Y=g�;S/��o�?�f�X�}{��~������c��S1`�?��y��z�l$>�Z���’����,�1La_���ׅ���!�xX��K�aoz^z��F��@g����Ig�#�I�^�dC?c#Km�:�/hu�9$���a*�$u�7�'”�3���Nh�0 A}�52�� ����A�R�”I������q�i�H�(�2�PF��t�’��(�R’�1�.`��G8{��������Ɓ����FzW��.ݾ��HZ1��p-Q<����wP����Ww]C��7�Q��9�A�kg<���â� ��36��!.k�9�?t�H�d13��^�>��y�� ����m��C�Y�t{0���Q/��:x& ��D{��ڔA�a��B�%Æ}��;KAꣴڅ�o��6R��7|��@�,�?�< �#�+x]��r��NDk���}����7O��f�>�h�F�”���9L����ao��_5},�e��u����h�S�6*�ǻ��Vo� ���C�R��d�T*q]gyi�TJ��U)��06�p���q��0����#���8�۷����J�B��n��4��ZeD2��”nV&Pu��W��m�mY����Ig+����h�߮�(�_���/^��D~@U^)>F��:��F�^�I�j�[�qO���we���[���V-E9K��(�y�P�# ep���Z��P�m&�”��a��c��`��gK�޿��h�+ ��I���W1�6�a��l��ަ��6��I]rQ��F�v���>��_�d��`�Me�qZ��.U>��䯧��$G;�U��f��*��Xl�v�h���b �Էr��.���Y�� 1�����1��G�M���”�M�w6i��JP߁�(�$�d9�.�g�j�|�[~�g��$�E�<��x����š�Sm�h{t�?#vӸJ[tx� ����"��)1�U]�? �)� �4qZ:O{`u�:<���Ѝi���<���t�ۗVͪ�OD�Of� FW��2���p}�N�]#c'��<��E�$�ڸ���e�I)[����ɒ���r�������R�jcs�b���.%�1��e� ��Q�4��4�d���O�K��$�u 0��9�[g-&*0ʙ�0%��D�UlF`54]o|&�P��X�a�fi��7��N�����!h���|��=a�~��`���aK�ܴi|⟌�fk�$��,3��T)�R��.��wE(@�&��~���+t�3"��ً�_��p�l�Fý��i��HǢ��u�G2_]W�:==� �f#��������ut�Y��/���C'|�M��)�x����Ɲ;W���%/��2�*�Sۅ�4�Vic_ G��,I���UT��Ʒ?���r �K��c�_�V�ߖf��nl�>�� ��&�8���b���c�.�{�^4�[�S��ü��_�j�G�3y�+ٻ�”�V��v�۴�r)’�Z.L�W�l�͒�3��� i��ཬ$��/� F�W��oeE�����0�������0�kE1��6�P<��|���M��w0���l���o����E.D�8�ս��*�"�m@��:*(�A ��Wű��u��by�'o_�Ү�8$�"̌<}J��nXS�P�<��"�"�z���ff�3S �j�"�Ў��dk�O#���e��#��Hb>�x�NL���S]���r�}b[~�^�H��g�([��xr�~ٺ�1=L��f3�$�`�=�f=��a�R��”���3�l�d� �S�WA,b���,x���Q�6ٳ�76�9�u��bϖ�ՍA�*�rD,�0q�I�����r��i�Fs”b;����d<���R�Çi�V���i6�)7�R�t�� l6�� ��X�x�`��1��p��0����:C�yn^��:�Wö�O�Y��y6 s5�5���t��IY�!Y�ϭ�f����V!�<��}����ύ��/x��8�����.aM��v���*�Q���8K�@��V��%� ,&V'J�uY��r��� �s���f���6툼o��݄a*sECފ�䚏�Xݻ9V h0�aƠiN��NѼ)��ͺ0H4�=;oH��Gy�Q5 �M�m�P0��l5ŝ��I1�eЮ�L~eh�s_�m{��Ԙ�"R��+����E�U�{�zʻ�Da���L�� �v�m8�:L�p��MƓ��5v�����"J#�5�{2�02��:: �0�{7͇u��m��q�>��I�S��%U����SQ,E��=��? ���H���*R�DI�4m�M*��+��MѢVD}��d!M��y[�V��݊��Vp�����״��r�8!yy܇���/;������?���I�=LP���?���O��W�YһŠ���ߢDG��5;�V߻���$*�4��3ދ�o�@H�4OH����������RO����}���”j���(%�a�r����;��vt�ՎZ���f�,[���<>D ���>��lmv���9�.��)۲��6��S���ڮ�Tt��4���� p<���� �$�c�7*�&�>���e��Hvj�ʐr6UU��}����G 2^�@�wv���葖�%�o���O*R%&�H�@���wUhm�5de0��a��J}�����{z�wp�+�U����c���Tr�m��� ��1������_���m�Haߑ���L��.V�1�����в�~ԍr���H ���?E�%u�TMF������E��~�v�l��H��!-j�b�+]:�|_!d�’�|��d�s�֗P-o/��_D�C�� ~u�T ~����� �CS�PV����l�a��msyu�L$�J�䱊ԓ���ђ;��c��k4��c�*�8�r’�N/�#�n�fLo!*�ݮF�α��y��C9i?X��_�@���q[�n3m� �nف�`����.iS��S�a��[�t�� ��#�:G�jc7(:j���S}Q�|����]S?��UJ�#:�B��W�s�,|��.Ґ�?ɩ������O���g����g#�ofߝ[/�3��/�3V��3��Q��i�,”+Z���.n�C��NZ�G#oJ�b� 0Ғ�:���e+��_���L4Z��P�N�ۏ�A�pi}Ɣ�cO�Ul�j5Ivx8Y ��i�@Vw����aU;�?���vM��j_-K�K� .��hU���Q���7��r�����DH�.�Y”���3�_�ܙO��迯M�*��e�,h����q�J3΂�E��#:>j��JAI�k/ ��y��fq�O���a��(Lj ����> �2�Y�S�”�P~��+�W^��m�O��O�RDQ>-Î�¾?5������ɩeu�XbU���+rre~?�m ��޶!�J�j�O<���o� �a��)?%��D��"�4�elP��3�D1�l��[�RX3�=���X�l����L�q !W�/�1�9Jn��f�^��<��ܶ�e�1����>���}�uS��M�Ҩ’Q���j�v�k�qJ�72YS[wk�JmF��$�+�X���X7���W�#~��嗥�7�#� WS=2 �FK|���MC_;�r%T�DFƿ��L�kZ ��(��>�NtLw����� J�’�.R��ټ����8�}Pۀ�w��3kA��ŸvJv��ÖS%.�R9��:�3�6��j��ֱw~�B����Դ4��ƺ�`��o��oD���:���$�T�J���$�D�ȧKʴ�Z�&�@/�CSF��$�x� Cc���/�s�#Ê�3x稝^�����)����&1w��pf��,� w��?�}e�����Ccd{��,� ‘���”���F���SևВ��!#���q�Co��c�{��>�X؆b�X���u+L�?ux��yMYK��C���ͩ<���ĉE��U� �,�2{�bE^��H���1�@�MS��|Z�͹���7�g�V�*�7�JPS�%��%V>�x蔇�vǜw�ʋ�� ~���G�kJ�k��&��’���Y�������dq�B��.��y�’:�fY��|����UbD&À�&�N�”� ��t�<���F�t�ȡ���w��X�� ��+�r�"7���x;n�g��y1���M�M|!^�������� _���.1��tc�t�RD�i1���D�N���P����x�0am�=<��b$��(8�t�6��]���c��4���8֎[��z�ij��p����L����D=���������Hb��O�9�v�j��/�d�D�?߃���ҷ��&b��3�����!��A��{(�g��l�i݌f��7�� b1bG�*�,�cP[�[ʏ�[��"�6�k�5ߘt�g"���7�?�(ϛ�e��&YY��,�P� ��2��<��:�(�����|zY0@wyKY�q� ڿ�[}q��3�u d�{�OS��ơ�i��2�@��8?�����T�����7/�~v8�.3��� Ӵ�"����PSCVu��XBb�ĩ��@�O����Y�2Z���FU��:�+����'��� E�y���֓l��rK�Eɨ�. �ǫ�p��~t�SӘ�t����� �81��5���㾡~��}�Pw����* 4-w_ٷ�6�C�q�[F���9�DЁ�AS����f8-E5�6��mj��0]�G�j<��u_Q�f��S5�6lw�4U��ӣ�VKSՅ�M�P,�P-��X=Cm:�k��s:�j�Hr�-S�=���D�^���GI��,���yR�@�����Z�X��l�9���h*�'�ce�z�*�ơ�������J����혍��i��ۆ��*�X�O����.k����O�mb�j�>[;>�m�oC5�”�t������F��@rEW-� 鶢j���t<��"?I �Z��ҍ*�n�_t$}n������em|��=�^�E�-ݖ�h�8�;����;�2<���oo5��&��0^d{�H������F����>�u�s>��lx�}’`� ��?�s�@�S�/�U�’l}��y^(����N^ �Hq͝�Ì�S�ˁy���=�*;8��}+ϴ�n~K@����)�e�Le�����4��g���Џ?td,P]v{�D��a�㼹[2}{i��f��P>v�� �hȆ����a C�`�B=���J rC�GI�^y�’���9��q�_��uG}:�3$”����c7��z9>��O�#ŸN|Ρ��&Em�:�=��ɰ��i����e�”���b���e|/�������K��o����B4M۹!���6�On36˳I7w��ý!�#Oe�!����R�Q�����R���(� ��H**��U���z�^piǃ*T�I��#B����y �n/�N�]4m���ԓ���ꄤ��CBZ:Vv=�P���Ё��c�W�$Yz 4��^s&����<;C��#ԋ�S"��0 I+J1:��0�z!l�g�W@F2XjbN�5��m��QYb��W�2x*�����=h}1���Fu�� ��8��3�"��4�pP�������M��U��s7־���#��b� iUD��!����nyr{i u�B�ґFJ��Umt�̄���+w�|Tvj���&S��ߍ2䆵�7U$� r�O9��ASi^K������7���5�ߘm�Qm�qCگ4���g�_m}�����⅝h��3L�;�g�&9Ts҇ݯ��dn!�`>Q�v�u�i[�r4�L��v�ꖕ’�ݙ[- 2�җݩs؊�-�v�c���C&L�TT’�m�җ��N��Ŵl��J��Ni4�L����AO�v�X�� �xJ����M�p���N�q�V�N�d��Zi�,�R�] �l��)9��+�8���sih Lϻ�|�7���@��Q��sQ~�j<4����֞��e*��=��W��c�I ��dם�qD��(#�$�Z9: В=��(�uR9q�'�M:z�nol�Eh.r��|:��!��`�F��@(��h��э�y4��>��3b�4��NZtW�~o����i߲N��4,a����~���D�v���y1��Ҹ��������/� ��0�n�o������$ո�ˀ�}��q�X��P�o� Umy��roD9}:�f�wG�qTqalM/k2�{PT�n�T�:��Շ~��L��q���HQ�R<em><�‰����)֍}�-4��tw�O"ږӨ� |���z�aL���21��zĈ7�����|��#%eQl[����K�WU��Q%m��F�#ZؒnϢ�zW��s�W�T�bB�H Ρ�&�m�����w����d�j��2�~�����N7vVЇ�b�K..X�sG�Wy��� e�"N�0����D9��ކ������Z�t�: zT������l���B|��_��ۯl*Z�0G�_�d����Ϡ�p��R�ak��ݶ�>O����*�*+�� R’!�}R�$,���a�Z���>>U���G ���w^��,F��WŅ����a�d�-I��|Dn�>i!’�ܷA��]��%�j3z�j7,�I�v��Zv���_ �3�}�� ��G�C�0]�U’%#@��`dE1�˗p@Bq �ȥ� kB�Im�k)���a�8`�4`��gEx��ǙhلL�L��l r�U�G�8�l��� ��yG�@T� �̐hj8�E>��$�A�[r C�B�-���ݟ�U�9(���*”y�dX$r^N�z�u1�p�v�1I)��1$:qrT;8+i(�;�J�|8�KP��tݒk��E�=I?�;����]4qc��5�g�I�-6KW^����=�Ӆ��|�MAf4���F]”��%���K’��$��㱎�/Rk����X�K�� ��c$~LP+��Ŵ�FKA�’Y�7xI��z�q5�5>Z��Q�����1݅��W�^��`���ϟ�x�Z�yN����e���8�U`+�V+��Px�8�����u�lU�6>��� �B�AEe0$�;: ���[P�dޝ�Up,��t��;M�{f�w�)2�r6�8m�uogr��ۨ�X����ƾ0���?���]�2 ��.⌮�q���Ա���{a�G�����P�s� ��L��-�Q|.”�+����I!���`޶�]��fh,?��������{���B���m�_T���{`�j�cQK~������8��&�Z�1<��a���܂��M)�$�(΅6�ֱx��$��/%_����1�ա=;�"�oxX���aȓ)4Y�<@�0�=UU��"�<��'�����ݩ�Jt�1�Mm��1Y<�� �@�U�:�Ї���H_�,�(�09ǀ'��b��5��W^���p?T@G���cy�&�{w��&ؼ�|mE>�a�X��[�����LI�|=���ew��(J~�gA������ɳ@���y� �^����G$]=MtS��ߔ�7�KG�}s����,��5ؙ<���>�<=*�2�3cj��'�;I��솁����f����,�~�X���f�-X���'��1���+��X�!��1e���%��:öw�{r��'GǗ+��P�aў��xxoz����x�X�!E��(������sP�v�U��s�--x�G�5��h(�d��!� A��y�����}Fp�?�8�aۺ�Y��5 � �5t�H�L۰ ���������Cӗ�1W�֋�t�Ҷ��u;l}�aKk��l���V0�C���c|���WDG�.�+]</em></span></p> <li><span class="c1"><em><��}�A���7�}�p��K1 G������>�3�7ѵ���ӗ�W�֋�t�r�5 �(�y;D�Q�g�J2Eo*����@ �8Mz h����j�Xp���� ��)j�Љ��~��߳<��RVUr����y��Ơ��i�J���c���X��Y������a���73�Ҩ��R_y��9Rsc�ӀQ�ft����%���=v�Vne��]s�]�R� ���i�D�qs��s׺Ls+_� ��BW�g.p��w��S��� }���d[�>��{��y�;d�C�p�Y|��a߈K�$�tj��:7�e7�.���� ���Jz���S<���2�[��E7'�t� ��d�P�:x��s�jV�����K�+-Qa�~�oG�ת�`-Z���@.U��rm *O�J������d�}<��vOuM�C��|:@��FCt�OHpܦ}"�r��B}��$��g����"z[� X�6�ٟTQ��/K�Z�ϕ��8�"-�/�P���P��ۼQ�^v����UT��<span class="c1">��’�Y9#�~��M� ���X��Z�Ľ�0��<6�^r�s�z�����;�R�2:l|�s�����#@}$M�1-�$r(z������)|�ۯ�t�&r��QM[xf���*�v)���a�u�$2|��!�f�eu�,�#t�u�׉�Yퟖ��X���(���%Fǜ�Y"E��|����vWN�__���i�����j���_���Ǽ� ���I�bjdF�Z(l��� �1���F��&=�:F�� A�J��79�m�O���IpDg��Ѹ/�����y%O��:>~�hZ������j~����$j׍ĭp� ��qτ��(K��c��J�6@�DZ�9��.�R��]����z�2��Ye4����x�4_e�o����Zf�M¦s[<�����c���{]<��=�d%y���oE�V���R?��Q�D�ws�(���D �O�H�� ��).}����P��t,C��`�}��|�^��ξ����i�8F�$���������C��Ĭ��?�|5��+-@s��*�;�A隦$)�wB1���$""��3�P1LxJK#�Ỡ�'��^I���:��� p�����>UM��Uo0)a�$A��V�n�(�~��!wLJ��}��v��Өr�’�v�����sbi),u�f�٫�)��>;���:�6�z�P��O�G���[&�{0)iet�}{v�������<��7�ZS��b�+W�����^�4�׻`��0�|��3u�vN�����=q��>�)�J{^r_�i��L������L�;� ���D,� w�����d |��K��W��j�[�p�V�����p(b��=^$S�;�����n�7T�._<��?�C@�����(��6.v�����|����5�>y����w3�{{�U:0o¶8�n���`%v�v�;��n6pMO�rl��LWo^���Q�F��<��E'�6�*����>�r�b��Bb���BA�H�Dk��F�X�$6���p؉�T�t��|,��Q�m�F��#0V�ɻ�b��(���e��+L<{����(���QNj ��<���<��u��/b�K��z����`�_��݃q{$h5u�U����� ~�j�C��NW����+�7��IJ���7C�tc�Q9^R�!�e%|�����l�'���gې�<���ܢ��˻�;�� O%�o��{O��F�."�α,�]�.���Y�s��C���邕��ʋf� �6݆Q$=�B�8�4Csfә�F���똆I���yβ�Y�0V��;���$a�{�_*� ���o�Vw�����;�&������o �t�n���Md�6΂����(�������+�";�����<0M#Q���ݽ�E^��{x_������ �a8�p��/�W�|�K�X� OI�ޙ-8�_.l�q 0Vk]�>ǿbj_������Ky=��_�t!��u`u�xVcq��Xt뙿{C� �ո�n}��ZZ��VM����Z�f0C!�Î-_�r”�w�gw5�{Q%�h��O��1n^��Ueg2�l”�M$���W] �(�����2|M0�֮]s�+�ێ�ă9��)#���m;����5�t�0�H}��˼��z�����E�Z��+)�Ul-�� �f��g3��7^)���)!���Wxz,�Py9����X���� ����Xo�{q����,�I7�R�놘�{��{r���>y�j����2C�]���/C�`&y�6��s�p/��(�9uwi��jbtc-rw ��>��’9W*�@�ɉ= vgJ��?��.��dT��n���J��G�;5�iLw~; �0��S��.�;M���c�� ��kYf���(���4�8��}뱫X�������}��ú�{1�!O{D�n���0Su�FK�4W�mC�t�4��h>�,�˚�a�I� �mc�j�>���X� � f]HS5�.wTSs�����ڰEW-�i�[�U3 �P�.�놥�P��&7U�5��š��B �z��ͦ�H�U�s�-���G��� �K��4�L��:�R S�`�j5����v�Tu���FC�4���_u1��4|n��� xjZ.T���piZ��ڍǮ�8���kj�00� ��Z:4?@Hk���p1�R݆��T�TԆkC� �R�����5B.��������9�C:Ȳm&��.4 Zj5����`�e’�,�^$ԗ��o��(L�; [�F2/�|J��S��m; �5]Gk6���}�mZ���Q�� �ơbi�JC{�+�t�ʾ}�����{p]��0?u��@2U�d�m�d�p�S]�Q6���j8?�S)�)M�}�����3J��”�5A�,���X=�u�am�~�y�;�6v�_�O�zr����?h�{0f�=V�eﱶ��]�vt�`�y>�@]k5��(,�����MۂG�%5��e�^�6�Y4�nꨕLЉ�È���0�(��,JF��X��B�6� ��96A�̖��|t4h,��h�b�]�!�j.�@P���Ԍ���?ؠ>{��ZԢ��4M���Z�m6J��FC��Pl���6U��0�H���PEÁ����u� �F�!!�԰F9R�Q�<��� �z�<��܎����9��2�W4Z�qi��+��VZ]�:�_��櫕i4��K��Bɗ3�>y�%�ﵙ>NļS)5��0��x�xE�j���EA�j��1Yw���E�b���u�t����8I�����4�i�&-qR�_d[�0I9� ‘G�|͵h�d���T����F�/��~z|��f�’����[��w5>�^�׍���Z�RۖJ���ϕ��ϸ��O���:�eZ� t��>�k[5�*�-��dx�U�E��V�cE�9�”U*�az�^�’xS�u�X����E�^a�CA�����?�f���.6�����D�ͥ��0�@W$S-��-�z?��J�~��i�MU��]#�n�^�”|8T/,�١���Yp��S�F�Q�޸6Ī=Pl��V�������UǢ�RMkY���(u�E�U��41���6�fiGqk�(pq�2D+��9��vtr_� ���Qrȩ�ٛhUB�:��,l�6�$�/���å����$�+ټ��q�%�߼_i�J%���8���׶��-%����Y��ؚ[�YZ����0�E’� ���G��U׭���K� ��zy-�׶�D� ��$����]ٮ�q2FMU��J��9�c-�b� S��hP��1Y��Q�mqw7�?�h_ �</span></em></span></li> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fkmc-ju-tregoj-risite-qe-do-te-sjelle-tek-albumi-i-fundit-e-vecanta-e-bashkepunimeve%2F&t=KMC%3A%20Ju%20tregoj%20risit%C3%AB%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20sjell%C3%AB%20tek%20albumi%20i%20fundit%2C%20e%20ve%C3%A7anta%20e%20bashk%C3%ABpunimeve"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fkmc-ju-tregoj-risite-qe-do-te-sjelle-tek-albumi-i-fundit-e-vecanta-e-bashkepunimeve%2F&text=KMC%3A%20Ju%20tregoj%20risit%C3%AB%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20sjell%C3%AB%20tek%20albumi%20i%20fundit%2C%20e%20ve%C3%A7anta%20e%20bashk%C3%ABpunimeve"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=KMC%3A%20Ju%20tregoj%20risit%C3%AB%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20sjell%C3%AB%20tek%20albumi%20i%20fundit%2C%20e%20ve%C3%A7anta%20e%20bashk%C3%ABpunimeve https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fkmc-ju-tregoj-risite-qe-do-te-sjelle-tek-albumi-i-fundit-e-vecanta-e-bashkepunimeve%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=KMC%3A%20Ju%20tregoj%20risit%C3%AB%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20sjell%C3%AB%20tek%20albumi%20i%20fundit%2C%20e%20ve%C3%A7anta%20e%20bashk%C3%ABpunimeve&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fkmc-ju-tregoj-risite-qe-do-te-sjelle-tek-albumi-i-fundit-e-vecanta-e-bashkepunimeve%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256103 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256093 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255795 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-255786 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" class="featured_image_sidebar" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-431.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/te-gjitha-detajet-nga-dasma-me-e-perfolur-armina-dhe-shkelzeni-i-japin-sonte-fund-beqarise/" title="Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina dhe Shkëlzeni i japin sonte fund beqarisë" class="vce-post-link">Të gjitha detajet nga dasma më e përfolur, Armina...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" class="featured_image_sidebar" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-429.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/mykonos-mbreti-i-instagramit-viziton-ishullin-me-nje-ushtri-bukuroshesh/" title="Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me një “ushtri” bukuroshesh" class="vce-post-link">Mykonos/ Mbreti i Instagramit viziton ishullin me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" class="featured_image_sidebar" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-390.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nicola-peltz-flet-per-victoria-dhe-david-beckham-ja-si-qendron-e-verteta-e-drames-per-fustanin-e-nuserise/" title="Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja si qëndron e vërteta e dramës për fustanin e nusërisë" class="vce-post-link">Nicola Peltz flet për Victoria dhe David Beckham: Ja...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" class="featured_image_sidebar" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-388.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/charlize-theron-aktorja-i-thote-jo-dashurive-te-reja/" title="Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të reja" class="vce-post-link">Charlize Theron/ Aktorja i thotë “jo” dashurive të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" class="featured_image_sidebar" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-383.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/drew-barrymore-mund-te-abstenoja-nga-seksi-per-vite-me-radhe/" title="Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite me radhë" class="vce-post-link">Drew Barrymore: Mund të abstenoja nga seksi për vite...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->