Showbiz

Klaudia Pepa vjen si moderatore? Ja surpriza e balerinës

��}�r�H����PC��n


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="41"></p> <p>��}�r�H����PC��ną@ʒG��O�vZ��=��CQ$�$H܌%��~��}ۧ1�|b����fV$x/2呻噦�BUfVUVVVfVՃ?�A’��’�{������J�F:|V!aĺ��~%� S�j������� a�>ع��c %�>�b��W~x�X�*�t,)�7�3گ�O�C�Q�4q�.��N�’̇BOO��c�b>��~e��0��B�s�N��69&�]��N�PW�;�e���^8^��ҘE��}��rH”��Wh�LJ��ӗ�V!����y�0+���_�������}����P�h�%}汸֣o�gq��&4b5�|�8H9�{��`(��]8�Mh0�S�. �F4��e�&4�j���.Ѝ�Д�o�t��Q���nt#:��e:Ѝ谠 �m����%9<{��j�gLL�on�Q|; ;#G�ݘ]�зAL��8��T4����E*8�ͻƸP�I��� ��N��I�*�1�73�z12�Ӂ @�v�(p��0�����>� ~F�x�T(���� �7�”atT?�ھ�=9�z���_S� ��(�ܯtۭ*0����Z��*�F�zB�`g��$i�ҍ�a�u��-Si6U,-I;�=��K��g�’!�9��Ά�����z��8�� Q�� %� r�Ȼ6�{Q��v� ۉ�!�m��T�`)�v�$�w�:*�*�1G���A7��pm�X녰<(|�qŝ)i��C��CGN���%��hH��JC7�vC�5�^�)�[z����uݐ+JO��Aػ5�|V��΃�I��;���C�+R20�hE�{H���8���yK #mЯ#���!&���4��Î=� �bd��}'����7��h�&}��G@ㄜ��$���QCn�*��[�s�.��J�D޸��FpF|����-���HM�5Ŭ EH!���- AGMZ@P)o�IY���v���� pR��3`-΍�E!/vwK��Ɔ-d���+Cm��ANg������?�iDƲ}��$�Øń���@ 1�f �q��ɱ�|��{���&@�@Q')�x9!���Oz�� �E���� �]�P`�wH��:��ah�!�Aa1<��>~�z!K�� q���2!P�kB�N��<���������Y<��ꐷEP,4��˱��� ���D��i�9�N�6ᚌ�[1�̰�i?8����o��Ӷ��}f���(�u�E�����f�^o��o�SIM�M���h�-K�$8��d,�,�� �4�Y��ɪ�V�T��;��Dɻ�����5Wԡ%f�R����z�f�V�FvQ�Lҗ��o�����1�ki�Y�>��_>8׉�S������l����p�TZ��_j���,(j���_�Lڪ��ڧ �0ű���9k�”Ei����+t�R�[ l���B��ލ��2u�Y�n��XR��a��.�Π�8��뽇roR���)�Ў��Ļk�D��{P�x�U�6�L�7*(GUۏ%��ӯ �Z��*�U�������h�p�t���|�=6��B]���r��.�A��^x0�aR: ��D�M�WQ X���e��f�k�@ȁ�� .)����”���W8תc/j�*_�Z�*q��*_�u�D�dJ�8���ݖ��| 1]���7�����j �;��X�_ǕI5�T(�j��3�.wn��� TH6���M$�m}rˌ&̘BUVe�(��/�>G&�� D�K=ǽ���N|{J����(����M�k�_P|�rWѭ=�̖��j%��ֶsZ�X+{ ^’��m����Zx䳉�/t�3�D��Ŷ��p��pm�v�2H�� d��3W�A�}7%��E�g<��ځʚ�t��an��i���=���l:�"�J�SB�X�B� f��X�ir�zP�t��K�XQ$�3�o$�6��v��D�h�v������/0a����T���P���*'�������:�=�S|z>�C�(��a?|�fu�s�|⑘�T�,0.?�PH�jdja�c�P, �����~��C�vN��Q��� �0���&,6R]�� ��f����>�j�����CX��cv�>��=��O �*X�GU�G1��j��sr���� �”���h��1�Ν;W���o,��b�΀�@Q.Ƌ�����!���C!^�j��|��C�/�mn|��I�;��驄��$�yg�������g�*�d�:C��v> [�o;}�����w����>�2m�iL�M�-J���Š?iqP��%�gn%P�D�� �H��M��”�J�{�j�A���$k�9V�$�!(~2����u�D|����lo��ņ��|�K/[�����{I@43X)Q�{��2��A��92��a���,B�v�ΰ�Bz�� �g N���N?]t��’@�T˾�rOʝ~Zc���Yf�͊d�;�Dk}�33�1��vT5h�.##�p�ۊ�Xt�$�;��V�Hc���h§+�S�4�>�bHCXJ��H���:&p�q�.&�X7(�4�>i�&c`���;����iĎ`� �</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fklaudia-pepa-vjen-si-moderatore-ja-surpriza-e-balerines%2F&t=Klaudia%20Pepa%20vjen%20si%20moderatore%3F%20Ja%20surpriza%20e%20balerin%C3%ABs"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fklaudia-pepa-vjen-si-moderatore-ja-surpriza-e-balerines%2F&text=Klaudia%20Pepa%20vjen%20si%20moderatore%3F%20Ja%20surpriza%20e%20balerin%C3%ABs"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Klaudia%20Pepa%20vjen%20si%20moderatore%3F%20Ja%20surpriza%20e%20balerin%C3%ABs https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fklaudia-pepa-vjen-si-moderatore-ja-surpriza-e-balerines%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Klaudia%20Pepa%20vjen%20si%20moderatore%3F%20Ja%20surpriza%20e%20balerin%C3%ABs&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fklaudia-pepa-vjen-si-moderatore-ja-surpriza-e-balerines%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-173.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit">“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236627 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-169.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër">Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236617 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-168.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin">‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" class="featured_image_sidebar" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-176.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/klubi-i-27-yjet-e-rrokut-qe-u-larguan-shume-heret/" title="‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët" class="vce-post-link">‘Klubi i 27’/ Yjet e rrokut që u larguan shumë herët</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" class="featured_image_sidebar" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-173.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/shkoja-me-femra-te-tjera-luaja-bixhoz-flas-dhe-me-ufo-t-endri-prifti-rrefen-jeten-pas-divorcit/" title="“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me UFO-t”- Endri Prifti rrëfen jetën pas divorcit" class="vce-post-link">“Shkoja me femra të tjera, luaja bixhoz. Flas dhe me...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" class="featured_image_sidebar" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-169.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/alban-ramosaj-i-kthehet-keq-agim-docit-lere-rakine-uroj-te-jesh-gjalle-deri-vitin-tjeter/" title="Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë! Uroj të jesh gjallë deri vitin tjetër" class="vce-post-link">Alban Ramosaj i kthehet keq Agim Doçit: Lëre rakinë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" class="featured_image_sidebar" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-168.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nuk-kam-asgje-kundra-adrola-zbulon-nese-e-ka-uruar-ish-burrin-per-lidhjen-e-re-me-fifin/" title="‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka uruar ish-burrin për lidhjen e re me Fifin" class="vce-post-link">‘Nuk kam asgjë kundra’, Adrola zbulon nëse e ka...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/skandal-ne-eurovision-dy-vajza-pretendojne-se-jane-ngacmuar-seksualisht-organizatoret-e-mohojne/" class="featured_image_sidebar" title="Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë ngacmuar seksualisht, organizatorët e mohojnë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-161.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/skandal-ne-eurovision-dy-vajza-pretendojne-se-jane-ngacmuar-seksualisht-organizatoret-e-mohojne/" title="Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë ngacmuar seksualisht, organizatorët e mohojnë" class="vce-post-link">Skandal në Eurovision/ Dy vajza pretendojnë se janë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->